Bela uzas, ja ne znam sta je tim doktorima.
Meni je danas 12dan cilusa, filikul je 18, a endometrij 9mm
Sok od cikle stvarno djeluje jucer endometrij 7, a danas 9. I pojela sam 1 ananas. Mislida sutra ie stopericaca i onda slijedeci petak fet.
A do kada da pijem sok?
Samo da se javim.. Jucer bila na hitnoj, izljev svjeze krvi me jednostavno prestravio. Na UZVu sve ok, i daleko od toga. Za razliku od ponedjeljka, imamo kod jednog bebaca srcanu reakciju, CRL 2,7mm i njega vodi kao 6+0, a za drugog nije doktorica bila 100% sigurna, na trenutak kao da je bilo reakcije a na trenutak ne, CRL 2mm (njega vodi 5+6). Meni je danas prema kalendaru 5+1 tako da sam zadovoljna napretkom bebica. Naputak je strogo mirovanje. Hematoma ne vide tako da ne znaju od kud je dosla ta krv. Jedino me plasi da su mi sise prestale bit tolko napete, a i od ponedjeljka nemam mucnine. Nadam se da to ne mora nista znacit, kao sto su mi u bolnoco rekli. Lezim, dosadjujem se i mazim mrvice. Molim Boga da ostanu sa mnom ❤️
Avama ja sam ti na debljini od 9,5mm prestala piti ciklu i jesti ananas. Nakon toga mi je bio za 5 dana transfer, a istovremeno sam i dalje koristila estrofem.
Nikitta nisam isla u ZG, zvala sam ih i rekli su bolje da ne putujem. Skocila sam do svoje hitne u VZ. Uvijek se sokiram kakvs uvjete u bolnicama imamo. Prvo su me smjetili na jedan stol gdje me provjerila samo s prstima. Onda mi je rekla nek se obucem i dodjem za njom u drugu prostoriju gdje me stavila na krevet, ispod guze stavila ko neki jastuk i provjerila vaginalno s uzv. Onak halo, kaj nije to sve moglo bit odradjeno u jednoj prostoriji. Onak sva prestravljena, sam se preskidala dva put a kao ne bih smjela pregibat se i sl. Koma
Tuma za AMH je važno da nemaš menstruaciju. Tada se ne prepruča vaditi. Ne znam, baš me šokiralo, jer moj AMH je full nizak, ali imam skoro 37 godina, dva puta operirane jajnike i endometriozu prisutnu trenutno na oba jajnika što svakako satire rezervu. Iscrpljuje općenito organizam. Bio je prošle godine 3.2 pmol, a 3 postupka nakon - sada - iznosi 1.9 pmol. Pa sam pomislila možda si fulala mjernu jedinicu, jer se AMH izražava u dvije različite ovisno o labu (ug/L i pmol). Prosto ne mogu vjerovati da ti je s 30 godina toliko nizak. Jesi imala kakvu operaciju? Što kažu doktori?
Vadila sam 3.dc... znaci imala sam menstruaciju. A nisam nikad nikakvu operaciju imala, ali mi je baka usla u preuranjenu menopauzu, sa 38 godina. Pa mislim da bi eventualno moglo s time biti povezano. A mama ima 50 i dalje redovne cikluse i 4 trudnoce iza sebe.... a doktorima je isto cudno, al relativno nedavno sam vadila, tijekom korone su mi dosli nalazi... vidjet cu kako prode postupak pa ako ne uspije cu otic izvadit opet i vidjet.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Samo da se javim.. Jucer bila na hitnoj, izljev svjeze krvi me jednostavno prestravio. Na UZVu sve ok, i daleko od toga. Za razliku od ponedjeljka, imamo kod jednog bebaca srcanu reakciju, CRL 2,7mm i njega vodi kao 6+0, a za drugog nije doktorica bila 100% sigurna, na trenutak kao da je bilo reakcije a na trenutak ne, CRL 2mm (njega vodi 5+6). Meni je danas prema kalendaru 5+1 tako da sam zadovoljna napretkom bebica. Naputak je strogo mirovanje. Hematoma ne vide tako da ne znaju od kud je dosla ta krv. Jedino me plasi da su mi sise prestale bit tolko napete, a i od ponedjeljka nemam mucnine. Nadam se da to ne mora nista znacit, kao sto su mi u bolnoco rekli. Lezim, dosadjujem se i mazim mrvice. Molim Boga da ostanu sa mnom ❤️
Vjerujem da si se prestravila. Biti ce sve u redu, imaj vjere i strpljenja. Saljem zagrljaje!❤❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nikita i Tuma citam vas, pa da se ukljucim u taj Amh. Moj je sa 31 godinom iznosio 1,34pmol. Bas u toj mjernoj jedinici. U oba postupka-drugi prekinut-sam imala 3-4 folikula iste veličine. Super stanice dobila.
Kaze mi doktorka da su ipak i tu godine vazne. Mladja zena nizak amh je bolja opcija nego godine +nizak amh. Mada neeema pravila. Čitam sada Bozma koliko folikula ima-ženo držim fige na najjače. Kod mene u obitelji svi plodni, ja nikad nikakvih problema, ciklusi uredni, osinuo me taj nalaz prije godinu i pol kao mokrom krpom po glavi.
Vise ga necu ni vadit da ne bi pala u nesvjest. Mada sam ga i ja (tada kad sam ga vadila) imala menstruaciju 2 ili 3 dana.
Netko je pitao za utrogestan-moje iskustvo je da sam stavljala do transfera kako su mi rekli, a na dan trasfera su mi oni ubacili 2 komada i to mi rekli, a popodne da nastavim u kućnoj radinosti. 😉
Pitaj ih poslije transfera jesu li ti ubacili. 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Flower koji stres 😱, ne mogu ni zamislit kako ti je bilo. Mazi mrvice, odmaraj i bit ce sve ok... stvarno ta krvarenja kod IVF trudnoća su vec ne iznimka, nego pravilo 🙉 saljem pusice 😘
Avama o to je vec lijepi endometrij, nemoj pretjerivat s ciklom i bit ce on tip top do transfera. Meni je na 7dc endo bio 9,5mm pa je prof rekao da je savrsen 😂 a 4dc je bio tanak 🤪
Belaaa inače nisam bas prava osoba za utješit nekog, mozda budem i malo gruba... al jel ne vidiš ženo da ovaj ciklus ne ide? Napadaji kamenaca, pa samo bi lud doktor nastavio prirodni postupak. Prirodni postupak ti ionako stoji dok ne dodjes do punkcije. Odmori tijelo, poslušaj ga, pa onda odmorna idi u taj postupak. Nemoj forsirat. Nema od toga nista. Vjeruj! Probala sam. Ako i preskočiš jednu, dvije prepreke, iskoči 7 novih. Kad nece, nece. Vjeruj da je sljedeći put ići sve kao po špagi.
Nikitta kako su bolovi danas? Jesu se smirili?
Blacky89, hvala, a nejednaki su pa računamo samo na ova 3, malo za blastice , ali i prošli put kad su računali samo 4 veća smo imali blastice pa....iz tvojih usta....
Jesi ti bila još koji put na UZV? kad bi mogla aspiracija?
A što se tiče AMH, meni su znali reć da je stanje na UZV puno bolje nego AMH, pa drugi put da je puno gore nego mi je AMH. Valjda se to i mijenja iz mjeseca u mjesec. Ma čak su mi se i nalazi mijenjali. Na prvom je bio 3,5 pa je na drugom bio 8,88 sad opet 3,5. Evo Maki ima AMH 3,5 pa je dobila 10 stanica u blagoj stimulaciji.
Flower drži se, mislim da ih je većina sa ove teme krvarila u početku i sve je bilo OK
Sortiraj odgovore
Najstariji