Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2020. 12:10

Bozma

MakiST, nije jos nista spominjala. Moja procjena iz dosadasnjeg iskustva utorak. Kad je tebi prvi UZV?
    Sve se nadam da ce mi onaj scratching jos imat ucinka
    Joallinatakvi su i meni bili sad na zadnjem nalazu. Isto su me pustili u postupak, ali mislim da nije bio ovaj naputak zbog corone da me ne bi pustili. Muči i ne pokazuj nalaz ako ne moras. Kazu da kad su oba visoka da je menopauza tu. A vidis u mene bude folikula, kazu da ni stanice nisu lose. Vidjet cemo kakve ce sad bit

Uf.. to sam si i mislila. Kaj je tu je. Nemrem se pomladiti
    Šutit ću, imaš pravo, mudro... evo.. nema nalaza, nestao 

Tuma
    18. Lipanj 2020. 12:24

MimiDrimi

Ja mislim da je zbog toga. Ne zele zabadava otvorit epruvetu plivaca.
    Al pratim te. Bas me zanima kakve ce ti biti sa fsh 11,7. Vidim da imas tri folikula. To je super 😉

Evo danas sam bila na uzvi, 9dc sva 3 folikula oko 15mm, kaze da se lijepo razvijaju, sutra opet moram doci. Kaze da predvida punkciju u ponedjeljak i da misli da ce jajne stanice biti kvalitetne. Da bar🙏
    Mene je sad samo strah da folikuli ne puknu prije vremena ako npr stopericu dobijem u subotu. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

18. Lipanj 2020. 12:45

Tuma, ne brini, neće. Ja sam štopericu primala tek na 22 i ništa nije puklo. cetrotide ili orgalutran ih drži da ne puknu

18. Lipanj 2020. 13:34

MakiST, ti si pila sok? ja je jedem, ne znam ima li od toga ima koristi kao od soka, svaki dan po 3 pojedem, u pola litre soka ih sigurno ima više. Nisam joj još spominjala Clexane, sve se mislim tko zna hoćemo li doć do transfera. misliš da bi mi ga dala samo zbog PAI i ACE? da bar da preporuku pa bi sama kupila.

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    18. Lipanj 2020. 13:36

Drage zene evo me ljuta bisna uplakana zivcena sta sve moguce znaci 4 jajne stanice stale na 10mm i naravno sada joj kasno davat inekcije znala sam znala to mi je i prosli prirodni napravila jos sam je upozorila petak kad sam bila 5 dan ciklusa posvadjala sam se svasta sam izgovorila pa ovo pa ono ej nisam sebe na cesti nasla jos nocas napadaj bubrega opet imala taman me nasla a da je onda tribalo menopur od 2 dana ciklusa tribalo pa koji kurac nisi dala izvinite na psovanju jesam ja doktor ili ti rekli smo platiti sve sta treba sta sad 4 stanice odee i
    u vjetar rekla sam da cu ici privatno kad skupim da ocu dokumente da ce mi kopirat da se smrim da joj izvadim ponovno hormone e tu sam pukla ja kazem pa jeste vi ludi il sta kad sam vas pitala prije ovi ciklus ocu vadit kazete ne cemu se nervirat ispericate mi se sta ste zeznulu onaj prorodni sad 4 stanice aj ma ko je ovde doktor ja ili vi jos sam vas pitala u ponedjeljak  jeli kasno u cetvrtak tek na uzv oce bit kasno za inekcije bi meni nista ne brinite eto sad brinem sad sam ludaaaa 
    Toliko da sam isla odma u Cita u Poljaka i trazila misljenje jeli se mogu spasiti ove cetri stanice a on mi je rekao 11 dan ciklusa je sad da mi i da inekcije ko zna hoce li rasti i sta ce biti na kraju da mu za da bacam 4, 5 iljada kuna a na kraju nebude dobar ishod da ne zeli  da trosim da bi on radje da mu se javim par dana prije nego trebam dobiti i da obavezno izvadim hormonee  
    Ljudi tako sam umornaaaaaa 😢😢😢 sve me ovo nerviraa 
    Sada idem u svoga ginekologa pitati dalu mogu uzimati femare bar jos par dana nebi li naradli pa da prirodno provamo da kumpim lh trakice da vidimo za ovulaciju to sam poljaka zaboravila pitati 
    Ja ne mogu vise vjerovat da ovako nesto nesalatno mogu radotii totalno sam se razocarala u njenu strucnost i nikad vise priko veze nigdje samo te jos  vise zeznuu😡😡😢😢😢

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

18. Lipanj 2020. 13:45

Belaaa

Drage zene evo me ljuta bisna uplakana zivcena sta sve moguce znaci 4 jajne stanice stale na 10mm i naravno sada joj kasno davat inekcije znala sam znala to mi je i prosli prirodni napravila jos sam je upozorila petak kad sam bila 5 dan ciklusa posvadjala sam se svasta sam izgovorila pa ovo pa ono ej nisam sebe na cesti nasla jos nocas napadaj bubrega opet imala taman me nasla a da je onda tribalo menopur od 2 dana ciklusa tribalo pa koji kurac nisi dala izvinite na psovanju jesam ja doktor ili ti rekli smo platiti sve sta treba sta sad 4 stanice odee i
    u vjetar rekla sam da cu ici privatno kad skupim da ocu dokumente da ce mi kopirat da se smrim da joj izvadim ponovno hormone e tu sam pukla ja kazem pa jeste vi ludi il sta kad sam vas pitala prije ovi ciklus ocu vadit kazete ne cemu se nervirat ispericate mi se sta ste zeznulu onaj prorodni sad 4 stanice aj ma ko je ovde doktor ja ili vi jos sam vas pitala u ponedjeljak jeli kasno u cetvrtak tek na uzv oce bit kasno za inekcije bi meni nista ne brinite eto sad brinem sad sam ludaaaa
    Toliko da sam isla odma u Cita u Poljaka i trazila misljenje jeli se mogu spasiti ove cetri stanice a on mi je rekao 11 dan ciklusa je sad da mi i da inekcije ko zna hoce li rasti i sta ce biti na kraju da mu za da bacam 4, 5 iljada kuna a na kraju nebude dobar ishod da ne zeli da trosim da bi on radje da mu se javim par dana prije nego trebam dobiti i da obavezno izvadim hormonee
    Ljudi tako sam umornaaaaaa 😢😢😢 sve me ovo nerviraa
    Sada idem u svoga ginekologa pitati dalu mogu uzimati femare bar jos par dana nebi li naradli pa da prirodno provamo da kumpim lh trakice da vidimo za ovulaciju to sam poljaka zaboravila pitati
    Ja ne mogu vise vjerovat da ovako nesto nesalatno mogu radotii totalno sam se razocarala u njenu strucnost i nikad vise priko veze nigdje samo te jos vise zeznuu😡😡😢😢😢

Ma užas, nema komentara. Koji ti je to pokušaj? Pa nemaš ih u nedogled, nego sam 4 stimulirana. A kaj da nemaš npr. para za privatnika. Nema tu prostora za nemar u MPO-u!!!

18. Lipanj 2020. 14:09

Belaaa, i meni je bilo čudno da ti nije dala odmah nakon Femare inekcije, bar tako inače rade.
     Aj smiri se, nemoj se nervirat, sve je ovo igra živaca a ti uz to još imaš i napadaje kamenca i razloga za ljutit se, ali samo sebi radiš gore. Otiđi kod svog dr. ili nazovi Poljaka pa vidi s njim možeš li pit i dalje Femaru i pratit folikule, ako ta 4 i dalje budu rasla da ti on napravi punkciju, a ovamo ti i dalje ostaje jedan prirodni.

18. Lipanj 2020. 14:19

MakiST, je li još radiš ili si išla na bolovanje? i je li čekanje tog pregleda išta lakše nego ovo čekanje UZV, punkcija transfera, bete ili je još i gore? 

Tuma
    18. Lipanj 2020. 15:18

Hvala Bozma, umirila si me 😊
    Nikitta, tako mi je ispalo na vadenju hormona, al na tom vadenju mi je i tsh bio dosta visok, pa sam ponovila nalaz za hormone stitnjace i vise za pola je bio nizi, tak da ne znam. Dr se isto cudila dok mi je gledala uzv i rekla je da stanje na uzvu ne odgovara amh 1,7 pmol. Mozda da privatno odem izvadit amh da provjerim? Sto mislite?
    Bela strasno mi je zao, ovo sto ona radi stavrno nije normalno. 2 postupka za redom je zeznula. Mozda se u takvim slucajevima mozes zalit ili nesto? Jesi sve preko hzzo-a iskoristila?

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Samara
    18. Lipanj 2020. 15:28

Belaaa žao mi je da je tako ispalo. Nisam stigla popratiti, u kojoj si to bolnici bila? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.