Flower drži se i think pink, sve bude u redu ;)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Bela imala sam osjećaj da je ta doktorica jednostavno u kurcu. Žao mi je, grubi zvuči, ali tako je! Samo ti je tratila vrijeme! Koliko vidim dala ti je Femare 2-6 dc, što je OK, ali 6dc je trebala uvesti inekcije. A to nije učinila i ti si toliko dana bez ikakve terapije ili? Jesam li to dobro upratila? Da je ne pljujem odmah, samo mi pojasni što si uzimala od 6-11 dc?
Nistaa i to me jako izivciralooo i jos sam je i pitala u subotu kad sam stala sa femarem dali da ipak nastavim jer mi u petak nije dala nikave inekcije i sada mi je rekao moj ginekolog nema smisla uzimati 5 dana jeste i onda niste nista 5dana gotovo je tribala je odma a neznan sta joj se desilo da tako se ponasa jebate koda mi ne zeli pomocii 🤷♂️ ne kontam zbolja sam ljuta cak me i zvala danas ka da sve to ivadim pa cemo viditi kakvi su nalazi ej 4 stanice ma mrs sva sam se izjapurila sad bi ona ako odemo u postupak od drugog dana vec menopur dala a ja je pitam otvoreno a zasto ne gonale imate ih zasto nebi prominili terapiju kad vec cu placati itd da cemo sve vidit kad nalaze donesem ja i moj smo primoreni to jos jednom i nje jer nemamo sada finacijske mogucnosti ja sam na bolovanju itd svega mi puna kapa luda sam
Upravo popila klistir za ciscenje i ujutro to dubinsko snimanje bubrega nesmim nista stavit u usta osim caja i vode a jos kad pocme ciscenje🤦♂️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Drage zene evo me ljuta bisna uplakana zivcena sta sve moguce znaci 4 jajne stanice stale na 10mm i naravno sada joj kasno davat inekcije znala sam znala to mi je i prosli prirodni napravila jos sam je upozorila petak kad sam bila 5 dan ciklusa posvadjala sam se svasta sam izgovorila pa ovo pa ono ej nisam sebe na cesti nasla jos nocas napadaj bubrega opet imala taman me nasla a da je onda tribalo menopur od 2 dana ciklusa tribalo pa koji kurac nisi dala izvinite na psovanju jesam ja doktor ili ti rekli smo platiti sve sta treba sta sad 4 stanice odee i
u vjetar rekla sam da cu ici privatno kad skupim da ocu dokumente da ce mi kopirat da se smrim da joj izvadim ponovno hormone e tu sam pukla ja kazem pa jeste vi ludi il sta kad sam vas pitala prije ovi ciklus ocu vadit kazete ne cemu se nervirat ispericate mi se sta ste zeznulu onaj prorodni sad 4 stanice aj ma ko je ovde doktor ja ili vi jos sam vas pitala u ponedjeljak jeli kasno u cetvrtak tek na uzv oce bit kasno za inekcije bi meni nista ne brinite eto sad brinem sad sam ludaaaa
Toliko da sam isla odma u Cita u Poljaka i trazila misljenje jeli se mogu spasiti ove cetri stanice a on mi je rekao 11 dan ciklusa je sad da mi i da inekcije ko zna hoce li rasti i sta ce biti na kraju da mu za da bacam 4, 5 iljada kuna a na kraju nebude dobar ishod da ne zeli da trosim da bi on radje da mu se javim par dana prije nego trebam dobiti i da obavezno izvadim hormonee
Ljudi tako sam umornaaaaaa 😢😢😢 sve me ovo nerviraa
Sada idem u svoga ginekologa pitati dalu mogu uzimati femare bar jos par dana nebi li naradli pa da prirodno provamo da kumpim lh trakice da vidimo za ovulaciju to sam poljaka zaboravila pitati
Ja ne mogu vise vjerovat da ovako nesto nesalatno mogu radotii totalno sam se razocarala u njenu strucnost i nikad vise priko veze nigdje samo te jos vise zeznuu😡😡😢😢😢
Ma užas, nema komentara. Koji ti je to pokušaj? Pa nemaš ih u nedogled, nego sam 4 stimulirana. A kaj da nemaš npr. para za privatnika. Nema tu prostora za nemar u MPO-u!!!
Ovo je zadnji pokusaj 6 prirodni ali bi ja nadoplacala lijekove da ne placam cili postupak
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Drage zene evo me ljuta bisna uplakana zivcena sta sve moguce znaci 4 jajne stanice stale na 10mm i naravno sada joj kasno davat inekcije znala sam znala to mi je i prosli prirodni napravila jos sam je upozorila petak kad sam bila 5 dan ciklusa posvadjala sam se svasta sam izgovorila pa ovo pa ono ej nisam sebe na cesti nasla jos nocas napadaj bubrega opet imala taman me nasla a da je onda tribalo menopur od 2 dana ciklusa tribalo pa koji kurac nisi dala izvinite na psovanju jesam ja doktor ili ti rekli smo platiti sve sta treba sta sad 4 stanice odee i
u vjetar rekla sam da cu ici privatno kad skupim da ocu dokumente da ce mi kopirat da se smrim da joj izvadim ponovno hormone e tu sam pukla ja kazem pa jeste vi ludi il sta kad sam vas pitala prije ovi ciklus ocu vadit kazete ne cemu se nervirat ispericate mi se sta ste zeznulu onaj prorodni sad 4 stanice aj ma ko je ovde doktor ja ili vi jos sam vas pitala u ponedjeljak jeli kasno u cetvrtak tek na uzv oce bit kasno za inekcije bi meni nista ne brinite eto sad brinem sad sam ludaaaa
Toliko da sam isla odma u Cita u Poljaka i trazila misljenje jeli se mogu spasiti ove cetri stanice a on mi je rekao 11 dan ciklusa je sad da mi i da inekcije ko zna hoce li rasti i sta ce biti na kraju da mu za da bacam 4, 5 iljada kuna a na kraju nebude dobar ishod da ne zeli da trosim da bi on radje da mu se javim par dana prije nego trebam dobiti i da obavezno izvadim hormonee
Ljudi tako sam umornaaaaaa 😢😢😢 sve me ovo nerviraa
Sada idem u svoga ginekologa pitati dalu mogu uzimati femare bar jos par dana nebi li naradli pa da prirodno provamo da kumpim lh trakice da vidimo za ovulaciju to sam poljaka zaboravila pitati
Ja ne mogu vise vjerovat da ovako nesto nesalatno mogu radotii totalno sam se razocarala u njenu strucnost i nikad vise priko veze nigdje samo te jos vise zeznuu😡😡😢😢😢
Ma užas, nema komentara. Koji ti je to pokušaj? Pa nemaš ih u nedogled, nego sam 4 stimulirana. A kaj da nemaš npr. para za privatnika. Nema tu prostora za nemar u MPO-u!!!
Ovo je zadnji pokusaj 6 prirodni ali bi ja nadoplacala lijekove da ne placam cili postupak
Mislim 4 su bila stimulirana
Belaaa, i meni je bilo čudno da ti nije dala odmah nakon Femare inekcije, bar tako inače rade.
Aj smiri se, nemoj se nervirat, sve je ovo igra živaca a ti uz to još imaš i napadaje kamenca i razloga za ljutit se, ali samo sebi radiš gore. Otiđi kod svog dr. ili nazovi Poljaka pa vidi s njim možeš li pit i dalje Femaru i pratit folikule, ako ta 4 i dalje budu rasla da ti on napravi punkciju, a ovamo ti i dalje ostaje jedan prirodni.
Nema koristi kad je 5 dana bilo pauze nista se nije uzimalo pitala vec nadat se da ce prirodno sta uspit da ce krenit ako ne pisi propalo☹
Hvala Bozma, umirila si me 😊
Nikitta, tako mi je ispalo na vadenju hormona, al na tom vadenju mi je i tsh bio dosta visok, pa sam ponovila nalaz za hormone stitnjace i vise za pola je bio nizi, tak da ne znam. Dr se isto cudila dok mi je gledala uzv i rekla je da stanje na uzvu ne odgovara amh 1,7 pmol. Mozda da privatno odem izvadit amh da provjerim? Sto mislite?
Bela strasno mi je zao, ovo sto ona radi stavrno nije normalno. 2 postupka za redom je zeznula. Mozda se u takvim slucajevima mozes zalit ili nesto? Jesi sve preko hzzo-a iskoristila?
Ma kome se zalit sama sam si kriva pa ti aj priko veze eto luda ja imam taj zadnji prorodni☹
Samo da se javim.. Jucer bila na hitnoj, izljev svjeze krvi me jednostavno prestravio. Na UZVu sve ok, i daleko od toga. Za razliku od ponedjeljka, imamo kod jednog bebaca srcanu reakciju, CRL 2,7mm i njega vodi kao 6+0, a za drugog nije doktorica bila 100% sigurna, na trenutak kao da je bilo reakcije a na trenutak ne, CRL 2mm (njega vodi 5+6). Meni je danas prema kalendaru 5+1 tako da sam zadovoljna napretkom bebica. Naputak je strogo mirovanje. Hematoma ne vide tako da ne znaju od kud je dosla ta krv. Jedino me plasi da su mi sise prestale bit tolko napete, a i od ponedjeljka nemam mucnine. Nadam se da to ne mora nista znacit, kao sto su mi u bolnoco rekli. Lezim, dosadjujem se i mazim mrvice. Molim Boga da ostanu sa mnom ❤️
Draga Flower93 bit ce sve uredu opusti se i lezi i odmaraj🤗😘
Belaaa žao mi je da je tako ispalo. Nisam stigla popratiti, u kojoj si to bolnici bila?
St split
Flower koji stres 😱, ne mogu ni zamislit kako ti je bilo. Mazi mrvice, odmaraj i bit ce sve ok… stvarno ta krvarenja kod IVF trudnoća su vec ne iznimka, nego pravilo 🙉 saljem pusice 😘
Avama o to je vec lijepi endometrij, nemoj pretjerivat s ciklom i bit ce on tip top do transfera. Meni je na 7dc endo bio 9,5mm pa je prof rekao da je savrsen 😂 a 4dc je bio tanak 🤪
Belaaa inače nisam bas prava osoba za utješit nekog, mozda budem i malo gruba… al jel ne vidiš ženo da ovaj ciklus ne ide? Napadaji kamenaca, pa samo bi lud doktor nastavio prirodni postupak. Prirodni postupak ti ionako stoji dok ne dodjes do punkcije. Odmori tijelo, poslušaj ga, pa onda odmorna idi u taj postupak. Nemoj forsirat. Nema od toga nista. Vjeruj! Probala sam. Ako i preskočiš jednu, dvije prepreke, iskoči 7 novih. Kad nece, nece. Vjeruj da je sljedeći put ići sve kao po špagi.
Nikitta kako su bolovi danas? Jesu se smirili?
Draga Blacky89 iskreno nadam se da hocee🤗😘
Drage curee hvaaala vam neizmjernooo❤ neznate koliko jedna drugoj znacimo iako se neznamo uz vas mi je sve laksee🤗
Ja i moj smo odlucili jos jednom to u nje ali ovaj put oboje idemo na razgovor nema cile mile recu joj sve sta hocu i kako ocu!
Zasad necu prvo cu rijesiti bubrege i sve to i nastojat vratiti se poslu i onda kada odmorim mozda 8 ili 9 mijesec!
Vidit cemo sve kakvi ce biti nalazi hormona dali je hica raditi ili mogu odmoriti nadam se da amh nije puno pao🙏
Sve je ovo teska borba i nekad se covjek bas slomi i umori i treba stat i razmislit o svemu!
Mozda,su mi i kamenci od svih ovih super elemenata koliko ih pijem po 5,6 tableta itd ko ce znati moda tijelo treba remont !
Picu samo maticnu i folnu i nastojat smutije od domaceg povrca i voca i to je to sv ostalo cu izbaciti!
Sortiraj odgovore
Najstariji