Stigla beta, 3.228…kaže dr. da je ok, sutra UZV🙈🙏🍀 Faith sretnoo!
Marita sretno sutra
VM znam,ubi ovo cekanje,pogotovo drugi tj.🤯
Meni sutra beta
oho, onda sretnooooo !!!! <3
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Marita13 wooow,odlicnooo!!!!😘
VM hvala ti 😘
Nikitta imam osjecsj da nista al me malo sise bole s vanjske strane al to id estrofema i utrica
Pozdrav cure!
Ajme koliko je novih djevojaka jedva sam sve polovila.
Ja sam u fazi čekanja bete, vadim ju 26.06. i do tad ću ''izgoriti''.
Tek mi je 3 dana nakon transfera četverodnevna 2 embrija, a ko da je vječnost.
Ovu noć sam sanjala da mi je partner dofurao košaru u kojoj su bile bebe petorke.
Znači počelo je nutarnje nestrpljivo iščekivanje. Uglavnom na transfer sam došla sa upaljenom vaginom, što su mi utrići još i pogoršali. Ja sam mislila da je candida a doktor je rekao da zbog utrića ne može ni razaznati šta je ali da ne odgađamo transfer. Da li koja od vas pije utrogestan?
A jel ti rekao smijes li kakve probiotike koristiti?
Probioticke vaginalete ili nesto?
VM hvala ti 😘
Nikitta imam osjecsj da nista al me malo sise bole s vanjske strane al to id estrofema i utrica
Sretno sutra! 💆♀️🤞 ♥️
Maki ST hvala 😘
VM hvala ti 😘
Hvalaaa cure🤗🥰
Faith meni je to bio prvi i jedini simptom trudnoće, bolne žlijezde na vanjskim rubovima😊
None
Stigla beta, 3.228…kaže dr. da je ok, sutra UZV🙈🙏🍀 Faith sretnoo!
Čestitam 🥰🥰
👩36👨💼39
Dg; Ženska neplodnost; Obostrano neprohodni jajovodi, ostalo sve u redu!
4 ivf, jedna biokemijska
4 fet-a - jedna bebica 💫❣️
*Borba za bebicu broj 2. 🙏
Drage zene, nisam dosad bila aktivna na ovoj temi, ali treba mi pomoc pa se mislim da mozda netko od vas ima iskustva. M treba napraviti spermiogram i odlucili smo ga napraviti privatno u Zg. Ima li itko preporuku gdje da ga obavimo i kakva su vam iskustva? Puno biste nam pomogle jer nismo iz Zg 😊
Baby P 03/21 💙
Pupetta, moj muž je radio spermiogram u Poliklinici IVF i u BataPlus.
Svi su oni podjednaki i po cijeni i po kvaliteti usluge.
Jedino u Poliklinici IVF možete dodatno napraviti i DNA fragmentaciju, a za ostale poliklinike nisam sigurna da li to nude.
Sortiraj odgovore
Najstariji