Pupetta, moj muž je radio spermiogram u Poliklinici IVF i u BataPlus.
Svi su oni podjednaki i po cijeni i po kvaliteti usluge.
Jedino u Poliklinici IVF možete dodatno napraviti i DNA fragmentaciju, a za ostale poliklinike nisam sigurna da li to nude.
Hvala puno na odgovoru! ❣ samo me jos ovo zanima - ukljucuje li pregled i konzultacije s lijecnikom ili? I kada se dobiju nalazi?
Baby P 03/21 💙
VM znam,ubi ovo cekanje,pogotovo drugi tj.🤯
Meni sutra beta
Sretnooo sutrraa i iscekujemo s toboom🙏🥰🥰
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Stigla beta, 3.228…kaže dr. da je ok, sutra UZV🙈🙏🍀 Faith sretnoo!
Braaavoo suuuperrrr 🎉🎉🎊😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pozdrav, nova sam ovdje. Imam pitanje, želimo bebu, ali sam ja jako nesigurna, imali smo odonos prošli mjessc za vrijeme plodnih dana. Evo 6 dan mi kasni, radila sam test prije tri dana i bio je negativan. Grudi su mi osjetljive i pomalo bolne, umorna sam danima, a tu o tamo imam bolove u donjem dijelu trbuha, ponekad mi bude muka navečer, a nekad ujutro, da pričekam još koji dan pa da ponovim test ili sam si sve umislila...
Cure i ja bih odmah otišla na bolovanje, kakvi posao, kakvi stres, samo laganini.
Marita supeeeer! Sretno!
Belaaa ako su na 8 dc 10 mm, to je čak OK, pogotovo ako su ti duži ciklusi (ako ranije ovuliraš). Ma bit će to sve okej, vidjet ćeš! Pošto si na stimulaciji, logično je da te bole jajnici. Jesu ti uveli inekcije ili?
Faith imaš kakvih simptoma ili da ne pitam? 🤯
Nije mi jos nista dala za sad guramo prirodno do Cetvrtka pa ce vidit ali mene opet strah da nebi propao i bilo kasno u cetvrtak za inekcije ko u onom proslim prirodnom kad je zeznila rekla da ne rastu i odustala a bile 14mm🤷♂️
Ja sam samo na Femaru bila 5 dana a bude li zeznila stvar e onda ce me cuti vise mi je puna kapa samo akp kaze da kasno ta inelcije itd onda ce me cuti sta me nije u sridu stavila nista ne kontam 🤷♂️
Pozdrav, nova sam ovdje. Imam pitanje, želimo bebu, ali sam ja jako nesigurna, imali smo odonos prošli mjessc za vrijeme plodnih dana. Evo 6 dan mi kasni, radila sam test prije tri dana i bio je negativan. Grudi su mi osjetljive i pomalo bolne, umorna sam danima, a tu o tamo imam bolove u donjem dijelu trbuha, ponekad mi bude muka navečer, a nekad ujutro, da pričekam još koji dan pa da ponovim test ili sam si sve umislila…
Magdalena1809 dobri siptomi ali moze biti i pred mensttuaciju ali ipak pricekaj dva tri dana i onda napravi obicnu kazu kad kasni 10 dana onda testic 🥰😁 zelim veliki plusic🙏🥰
Bok cure!
Evo nova sam ovde… I sve me zanima i potpuno sam se pogubila u ovim porukama i pojmovima…. 38 mi je godina, partneru 46…radimo na bebi malo manje od godine… Mislili smo još malo pokušavat prirodnim putem, al očito ne ide…
P. S… Pratim ovulaciju i sve uz to…
Pa smo razmišljali o MPO… Jer uz sve to se on razbolio i vjerojatno će morat na operaciju, zbog koje poslije od lijekova može ostat neplodan.
Prvo pitanje,
Mora li se bit u braku za MPO?
Koja klinika u St je najbolja?
Kako vi sve to izdržite, ja sam već u panici, a ni krenila još nisam.
Pozdrav
Mi smo se odma odlucili da ce mo ici privatno,a ne u bolnicu ,isli smo u Cito kod dr.Poljaka i ostali smo trudni iz drugog pokusaja,ja ti ih toplo preporucam,da nismo slijedeca opcija bi bio dr. Lucinger.Svak ide di moze i kako mu financije dozvoljavaju,ja nisam uopce pomisljala na bolnicu, nekako mi se to cini gubljenje vrimena (dosta cura je i tako ostalo trudno,a i ovisi koji se problem ima) ali nekako mi dosta traje sama procedura u bolnici...uglavnom najbitnija stvar je virovati doktoru i uci u to sve pozitivan ...ako nije tako bit ce teze i samo ce te sebi nabivati nervozu...ja sam bas virovala i fala Bogu jos malo pa ce mo biti trudni punih 6 miseci ...nakon 13 godina 🤰🏻🤗
Pupetta, moj muž je radio spermiogram u Poliklinici IVF i u BataPlus.
Svi su oni podjednaki i po cijeni i po kvaliteti usluge.
Jedino u Poliklinici IVF možete dodatno napraviti i DNA fragmentaciju, a za ostale poliklinike nisam sigurna da li to nude.
Hvala puno na odgovoru! ❣ samo me jos ovo zanima - ukljucuje li pregled i konzultacije s lijecnikom ili? I kada se dobiju nalazi?
Na konzultacije se trebaš naručiti posebno. Nalaz bude brzo gotov, dobili smo ga mailom isti dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji