Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ziki80
    15. Lipanj 2020. 18:45

Evo cure samo da javim da je moja beta nazalost negativna😔
    Idemo ispocetka i nadamo se da ce taj put bit uspjesno
    Svima vamo drzim najvece 🤞🤞🤞🤞🤞

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• PlavaaMK
    15. Lipanj 2020. 19:26

flower93

Samo da javim, obavila prvi uzv. Imamo 2 GV i ZV te se naziru embriji 😍 kontrola za 4 tjedna kad cemo imat i ❤️❤️

Prekrasnooo, cestitam ❤❤❤ sad uzivaj i mazi mrvice 😘😘

• avama
    15. Lipanj 2020. 19:28

flower93

Mara234

Cure, ima koja iskystva s Estrofemom? U pripremi za transfer sam. Pijem 3 puta po 2 mg dnevno od 2dc. Danas 11dc i endometrij samo 6 mm 😱 ocekivala sam bar 8,9. Povecala mi dozu. Pa jel moguce da ne zadeblja endometrij od Estrofema.

Jel pijes sok od cikle i ananas? Ja sam sad bila na FETu uz estrofem, ali sam i po zavrsetku menstruacije krenula po cikli i ananasu pa se fino zadebljal.

Ja isto sada pijem. Samo me zanima do kad se pije sok?

• PlavaaMK
    15. Lipanj 2020. 19:30

Marita13

Stigla beta, 3.228…kaže dr. da je ok, sutra UZV🙈🙏🍀 Faith sretnoo!

Bravooo, sutra sretnooo 🤗🤗🤗🤗🤗

• avama
    15. Lipanj 2020. 19:32

Flowee 93 bravo za 2❤❤.  Sretno dalje.

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Lipanj 2020. 19:46

ziki80

Evo cure samo da javim da je moja beta nazalost negativna😔
    Idemo ispocetka i nadamo se da ce taj put bit uspjesno
    Svima vamo drzim najvece 🤞🤞🤞🤞🤞

Ziki80 jako mi je zao ☹ drzi se i samo hrabro naprijed🥰🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• avama
    15. Lipanj 2020. 19:48

Marita13 cestitam

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Lipanj 2020. 19:48

Nikitta

Belaaa valjda ovaj put zna što radi. Probaj se prepustiti, od živciranja nema ništa. Dakle dala ti je Femare od 2-6 dc i sada dalje samo prirodno čekate da folikuli porastu? To još nisam probala. Baš me zanima ishod! Navijam za tebe draga 😍
    Pupetta mi smo radili u Betaplus, konzultacije nismo obavili osobno, nego je suprug nazvao i preko telefona mu je pojašnjeno da je sve super za njegov “uzrast”. I to je to! Sve u jednoj cijeni.
    Magdalena1809 uh, teško je za procjeniti, možda da ponoviš test za dva dana.

Aaa Nikitta draga nadam se i da ce biti sve ok uf samo da budu bar 14mm 🤗🤗🙏🙏 ako su od Petka sa 5mm  do Ponedjeljka do danas na 10mm onda vjerujem da hocee🤗🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

flower93
    15. Lipanj 2020. 19:49

Avama pije se tak dugo dok endo nije dovoljno dobar za transfer. Znaci kad je meni doktor na zanji kontroli pred transfer reko da je sve spremno za isto, tad sam prestala piti. To je bilo na debljini od 9.5mm. Nakon toga je endo i sam malo zadebljal do transfera i to je onda taman. 

• avama
    15. Lipanj 2020. 19:51

flower93

Avama pije se tak dugo dok endo nije dovoljno dobar za transfer. Znaci kad je meni doktor na zanji kontroli pred transfer reko da je sve spremno za isto, tad sam prestala piti. To je bilo na debljini od 9.5mm. Nakon toga je endo i sam malo zadebljal do transfera i to je onda taman.

Ok hvala. U srijedu 10 dan ciklusa prva folikulometrija pa cemo vidjeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.