Cure, ima koja iskystva s Estrofemom? U pripremi za transfer sam. Pijem 3 puta po 2 mg dnevno od 2dc. Danas 11dc i endometrij samo 6 mm 😱 ocekivala sam bar 8,9. Povecala mi dozu. Pa jel moguce da ne zadeblja endometrij od Estrofema.
Jel pijes sok od cikle i ananas? Ja sam sad bila na FETu uz estrofem, ali sam i po zavrsetku menstruacije krenula po cikli i ananasu pa se fino zadebljal.
Cure, ima koja iskystva s Estrofemom? U pripremi za transfer sam. Pijem 3 puta po 2 mg dnevno od 2dc. Danas 11dc i endometrij samo 6 mm 😱 ocekivala sam bar 8,9. Povecala mi dozu. Pa jel moguce da ne zadeblja endometrij od Estrofema.
Jel pijes sok od cikle i ananas? Ja sam sad bila na FETu uz estrofem, ali sam i po zavrsetku menstruacije krenula po cikli i ananasu pa se fino zadebljal.
Nisam pila iskreno, mislila sam da to vrijedi samo ak je prirodni ciklus. Jel ima smisla da danas pocinjem uopce ili da sve nade polozim u Estrofem? 😰
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Drage dame, hvala svima na odgovorima.
Nevjerojatno koliko ovakva podrška znači i koliko se bolje i pozitivnije osjećam jer nisam sama :)
Evo da i ja pridonesem (upute Petrova), za parove koji su u izvanbračnoj zajednici, piše mi da se priloži 'Izjava bračnog para od javnog bilježnika'.
Može li mi netko potvrditi, kad se točno smije piti vrkuta i koliko dugo?
Cure drage evo me sa uzv ovako ima ih neznam dva tri koliko vec desno 8dan ciklusa sad su 1cm 10mm ali mi je sluznica losa 1cm ja sam jos i jutros imala tragova menstruacije nikad mi duze🤦♂️ nije trajala i ona kaze da vidi koda je tek sad kraj,da dodjem u Cetvrtak jutro pa cemo viditi sta dalje ako nista da cemo gurat prirodno a da cemo lako sluznicu podebljat
Pa uvik nesto mislim rast folikula je ok ?
Danas cu navalit na ciklu i ananas sok i ako sam ananas pila ovi dana a nadam se da ce izaci na dobro sve bas sam se snervala☹
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bok cure!
Evo nova sam ovde… I sve me zanima i potpuno sam se pogubila u ovim porukama i pojmovima…. 38 mi je godina, partneru 46…radimo na bebi malo manje od godine… Mislili smo još malo pokušavat prirodnim putem, al očito ne ide…
P. S… Pratim ovulaciju i sve uz to…
Pa smo razmišljali o MPO… Jer uz sve to se on razbolio i vjerojatno će morat na operaciju, zbog koje poslije od lijekova može ostat neplodan.
Prvo pitanje,
Mora li se bit u braku za MPO?
Koja klinika u St je najbolja?
Kako vi sve to izdržite, ja sam već u panici, a ni krenila još nisam.
Pozdrav
Mimi05 dobro dosla 🤗 ne moras biti u braku samo ti treba potvrda o izvanbracnoj zajednici vadi se u javnog biljeznika ! Za sve ostale nalaze ce te uputiti doktor koji te vodi a za muza za spremigram vidi moze dati spermice ranije pa ih zamrznuti s obzirom da ide na operaciji i j ako ce ljekovi imat negativne ucinke drzi te se i samo hrabro🙏🙏😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nisam pila iskreno, mislila sam da to vrijedi samo ak je prirodni ciklus. Jel ima smisla da danas pocinjem uopce ili da sve nade polozim u Estrofem? 😰
Nikaj nije prekasno. Lupi sad 2 dana po cistom soku od cikle i ananasu, pa bude bolje 😊
Samo da javim, obavila prvi uzv. Imamo 2 GV i ZV te se naziru embriji 😍 kontrola za 4 tjedna kad cemo imat i ❤️❤️
Samo da javim, obavila prvi uzv. Imamo 2 GV i ZV te se naziru embriji 😍 kontrola za 4 tjedna kad cemo imat i ❤️❤️
Ajme super!!! Čestitam🥰❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ajmeeee kako lijepooooo
Jos jednom cestitam 💓💓👶👶
predivno♥️
Da vas pitam, kad je ok da otvorim bolovanje? Ja npr nisam niti bolovala kad sam cekala betu, radila sam normalno. Inace u mojoj firmi ima i opcija rada od kuce, tako da bih mogla to ali bi morala reci sefici barem o cemu je rijec, a jos mi nekako rano to rec s obzirom da znamo trenutno samo muz i ja. Imate kakvu ideju? Posao sam po sebi nije stresan, jedino me muci sjedenje dugo..
Ja kad to toga dodje cu radit koliko god mogu jer mislim da normalno funkcioniranje dalje ce mi bit ok na psihu.. Ovako ako odem na BO previse slobodnog vremena za brige i analize.. Ako ti posao nije stresan idi radi i zivi kao da nista nije promjenjeno.. Druga stvar je kad dodju mucnine i slicno pa te to sprijecava.. Ustani svaki po ure prosetaj oko stola ili nezz do wca kao..
Sortiraj odgovore
Najstariji