Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ziki80
    15. Lipanj 2020. 21:16

Viola1 & Blacky89 hvala
    Drzim 🤞🤞🤞cure za velike + i bete
    😘😘😘

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

flower93
    15. Lipanj 2020. 21:32

Viola ja sam ti popila 1,5l soka od cikle (dnevno po pola litre) i cca 2 ananasa. Jedan dan sam drmnula samo pola litre soka od cikle, drugi dan je bio samo ananas na tapeti da malo odmoril od odurne cikle, pa onda opet cikla i tak kombinirala 😉
    Hvala vam svima na cestitkama i divnim zeljama 😍 necu nikog imenovat, jer ne zelim nikog izostavit 😘

flower93
    15. Lipanj 2020. 21:37

E i da, blacky je nacela temu pive 😎 do transfera sam znala popiti svakih tri dana pivu, pa i noc prije transfera. S obzirom da mi je na samom transferu doktor rekao da si slobodno taj dan popijem malo vina, pitala sam ga bas i za pivu te se slozil da si slobodno malo popijem. Ni pet ni sest, sat vremena nakon transfera s muzicem na rucku, i narucila 0,3 dcl pivu 😍 mozda je i to pomoglo hehe

Makarska
    15. Lipanj 2020. 21:52

Belaaa

Makarska

Mimi05

Bok cure!
    Evo nova sam ovde… I sve me zanima i potpuno sam se pogubila u ovim porukama i pojmovima…. 38 mi je godina, partneru 46…radimo na bebi malo manje od godine… Mislili smo još malo pokušavat prirodnim putem, al očito ne ide…
    P. S… Pratim ovulaciju i sve uz to…
    Pa smo razmišljali o MPO… Jer uz sve to se on razbolio i vjerojatno će morat na operaciju, zbog koje poslije od lijekova može ostat neplodan.
    Prvo pitanje,
    Mora li se bit u braku za MPO?
    Koja klinika u St je najbolja?
    Kako vi sve to izdržite, ja sam već u panici, a ni krenila još nisam.
    Pozdrav

Mi smo se odma odlucili da ce mo ici privatno,a ne u bolnicu ,isli smo u Cito kod dr.Poljaka i ostali smo trudni iz drugog pokusaja,ja ti ih toplo preporucam,da nismo slijedeca opcija bi bio dr. Lucinger.Svak ide di moze i kako mu financije dozvoljavaju,ja nisam uopce pomisljala na bolnicu, nekako mi se to cini gubljenje vrimena (dosta cura je i tako ostalo trudno,a i ovisi koji se problem ima) ali nekako mi dosta traje sama procedura u bolnici…uglavnom najbitnija stvar je virovati doktoru i uci u to sve pozitivan …ako nije tako bit ce teze i samo ce te sebi nabivati nervozu…ja sam bas virovala i fala Bogu jos malo pa ce mo biti trudni punih 6 miseci …nakon 13 godina 🤰🏻🤗
    Makarska nisam te vidjela prije reci mi ako se moze znati koliko ti je godina i amh kakav ti je ja se mislim ako ovaj mi ne uspije zadnji od drzave 6 put u Poljaka ici jer sam bila kod njega i ostavija mi je dobar dojam🤗

Zato jer smo u 10-om misecu prosle godine isli prvi put na potpomognutu,i u 1-om ove godine drugi put i fala Bogu uspili 🤗...ja sam vas pratila ali sam slabo pisala,jer smo uspili. Doktor je stvarno super i ja sam mu stvarno virovala i drzala se svega sta mi je reka,betu nisam radila prije 13-og dana koliko god bilo tesko,sve ima svoje zasto se ceka...moj amh je 8.3 imam 32 godine

15. Lipanj 2020. 22:03

Makarska koliko si imala folikula kad si bila na drugom ivf?

• Viola1
    15. Lipanj 2020. 22:03

Blacky89 i Flower93 e da, vidiš, pivu sam zaboravila napomeniti 😂😂😂 odem odmah jednu maznit, baš mi se "otvorio apetit" za nju.. Ma ja sam do sada više udarala po cikli (3-4l) i ananasu (3-5kom), pa sam mislila eventualno malo smanjiti da ne pretjeram uz estrofem. A pivicu neću računati 😂😂.
    Blacky89 baš se i meni čini kao što je Nikitta rekla da ti ovaj put ide sve po špagi. 😍 Vjerujem da si odmah mirnija i zadovoljnija. A još si kod doktora kojem vjeruješ. Mislim da će to biti dobitna kombinacija 😀🤞🤞🤞

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

Makarska
    15. Lipanj 2020. 22:15

Tanja37

Makarska koliko si imala folikula kad si bila na drugom ivf?

4 na desnom ,i 4 na livom ,ali je meni prvi i drugi put desni jajnik nakon stoperice otisa povise maternice pa doktor nije moga doci do njega,ali livi je drugi put isto super odreagira tako da smo iz njega uspili,mi smo se dogovorili da ce mo ici na to da mi ovi folikuli sta ih imam budu sta bolji,a ne na to da ih imam sta vise...bili su twinsici,ali jedno je otislo...zato je ovo drugo zivahno skroz ❤ ...i muz ima azoo tako da smo bili na icsi

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Lipanj 2020. 23:05

Viola1

Belaaa 😂😂 znam kako ti je i kod mene je ista situacija s prekrasnom bojom mokraće 🙈😂😂
    Miss1502 dobro došla! Od sveg srca ti želim da ti ova inseminacija bude uspješna! 🤞🍀

Hvala❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Lipanj 2020. 23:08

Makarska

Belaaa

Makarska

Mimi05

Bok cure!
    Evo nova sam ovde… I sve me zanima i potpuno sam se pogubila u ovim porukama i pojmovima…. 38 mi je godina, partneru 46…radimo na bebi malo manje od godine… Mislili smo još malo pokušavat prirodnim putem, al očito ne ide…
    P. S… Pratim ovulaciju i sve uz to…
    Pa smo razmišljali o MPO… Jer uz sve to se on razbolio i vjerojatno će morat na operaciju, zbog koje poslije od lijekova može ostat neplodan.
    Prvo pitanje,
    Mora li se bit u braku za MPO?
    Koja klinika u St je najbolja?
    Kako vi sve to izdržite, ja sam već u panici, a ni krenila još nisam.
    Pozdrav

Mi smo se odma odlucili da ce mo ici privatno,a ne u bolnicu ,isli smo u Cito kod dr.Poljaka i ostali smo trudni iz drugog pokusaja,ja ti ih toplo preporucam,da nismo slijedeca opcija bi bio dr. Lucinger.Svak ide di moze i kako mu financije dozvoljavaju,ja nisam uopce pomisljala na bolnicu, nekako mi se to cini gubljenje vrimena (dosta cura je i tako ostalo trudno,a i ovisi koji se problem ima) ali nekako mi dosta traje sama procedura u bolnici…uglavnom najbitnija stvar je virovati doktoru i uci u to sve pozitivan …ako nije tako bit ce teze i samo ce te sebi nabivati nervozu…ja sam bas virovala i fala Bogu jos malo pa ce mo biti trudni punih 6 miseci …nakon 13 godina 🤰🏻🤗
    Makarska nisam te vidjela prije reci mi ako se moze znati koliko ti je godina i amh kakav ti je ja se mislim ako ovaj mi ne uspije zadnji od drzave 6 put u Poljaka ici jer sam bila kod njega i ostavija mi je dobar dojam🤗

Zato jer smo u 10-om misecu prosle godine isli prvi put na potpomognutu,i u 1-om ove godine drugi put i fala Bogu uspili 🤗…ja sam vas pratila ali sam slabo pisala,jer smo uspili. Doktor je stvarno super i ja sam mu stvarno virovala i drzala se svega sta mi je reka,betu nisam radila prije 13-og dana koliko god bilo tesko,sve ima svoje zasto se ceka…moj amh je 8.3 imam 32 godine

Kod kojeg si dr u Splitu?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    16. Lipanj 2020. 00:38

Blacky89

Flower čestitam draga! Tako mi je drago zbog tebe… 2 bebaca 😍 divno❤️❤️
    Marita beta je top! Čestitam!
    Ziki zao mi je 😞 saljem zagrljaje 😘
    Belaa samo polako! Sve ce bit ok, nema mjesta stresu 😊
    Viola casa, dvije soka i malo ananasa sigurno nece napravit štetu 😉 nemoj zaboravit pivo 🙈 (vecer prije transfera) 😁
    Cure, javljam stanje s današnjeg uzv. 7 dc, 7 folikula na lijevom i 7 na desnom (svi su od 10-12mm), endometrij 9,5mm. Prof kaze da je savrsen i da je zadovoljan. U petak opet uzv a do tada nastavljam sa standardnom terapijom.

Blacky89 saaavrsenoo savrsenoo bravoo 🥰 bit ce to odlicnoooo🎊❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.