Bozma nije li idealan omjer FSH-LH 2 naprama 1? Prvi put čujem da trebaju biti izjednačeni? 😬😂
Ja sam sad bas bila guglala i sve.. I taj omjer mi izbacuje samo kao potvrda da je osoba pcos.. A kad pisem za umjetnu navodi se da treba bit izjednacen da je to najbolje.. A sad najbolje pitat bas dr da otklonimo sumnje i fake navode na internetu
Bozma nije li idealan omjer FSH-LH 2 naprama 1? Prvi put čujem da trebaju biti izjednačeni? 😬😂
Da, u pravu si. Oprosti Sanchi. Kopala sam svoje nalaze i gledala sta su mi pisali, znam da je jednpm dr rekao da ti je bar LH blizi FSH... zato sam pobrkala.
A zasto mi jednostavno ne daju supresiju decaptylom prije stimulacije ako mi je LH problem za uci u stimulaciju?
Sanjich, ja sam kod Mršića bila prvi put na konzultacije, privatno. Tražit će te on još puno toga, on sve gleda, i vitamin D, feritin, TSH, androstedione, AMH i krvnu sliku, na 3 lista su mi ti prvi nalazi. Nemoj onda ništa jer će ti stalno nešto falit, a skupi su ti hormoni kad ih radiš privatno, samo AMH je mislim 150kn, radije za 400 otiđi kod njega privatno na konzultacije da ti da spisak šta sve da napraviš pa da mu u 07.mjesec dođeš sa svim spremnim, napiše ti preporuku što sve trebaš i onda ti tvoj ginekolog da uputnice
Sry jel mi mozes stavit link ili nesto kako doci do toga privatno.. Guglala sam ga izbacuje samo bolnicu
Sanjich, a omjer bez ostalog opet nista ne znaci. Meni je dosta veci a nemam PCOS.
Radi ti kod Obada ponedjeljkom popodne, bar je prosle god.tako radio i u Cito
Mrva, zao mi je, valjda cemo i mi jednom docekat betu koja ne pocinje sa 0. Ja necu ni vadit.dosta mi je nula
Bokic cure, svima cestitke na plusicima 🤗🤗🤗 ja evo 9dnt, od simptoma imala sam prve dane lagane bolove u maternici kao da trebam dobit M, i bolnost u cickama, i da skratim nisam se htijela ubijat sa crticama koje svijetle ili tamne, izvadila sam betu i rezultat je 44.65, FET jedan embrij 3d... ponavljam u srijedu..
Sad me lovi panika, nadam se samo da ce se duplat...
Svima koje su dobile ovaj mjesec minus saljem veliki 🤗🤗🤗 i da skupe snage za dalje...
Bokic cure, svima cestitke na plusicima 🤗🤗🤗 ja evo 9dnt, od simptoma imala sam prve dane lagane bolove u maternici kao da trebam dobit M, i bolnost u cickama, i da skratim nisam se htijela ubijat sa crticama koje svijetle ili tamne, izvadila sam betu i rezultat je 44.65, FET jedan embrij 3d… ponavljam u srijedu..
Sad me lovi panika, nadam se samo da ce se duplat…
Svima koje su dobile ovaj mjesec minus saljem veliki 🤗🤗🤗 i da skupe snage za dalje…
Cestitam i drzim fige da se javis u srijedu s duplom betom🤞🤞🤞🤞🖤
Bozma, bio mi je FSH 5 i 7, a sad za mj i pol skocio na 11. Skuzila sam po tom ciklusu da sam jako brzo ovulirala, vec negdje 9-10dan, pa me je dr. odlučila prebaciti za ovaj mjesec. Sad čekam m kao ozeblo sunce, pa opet na 2dc vadit FSH i nadam se da krećemo za koji dan.
Ja sam u čudnijoj situaciji jer mene ajmeee naštimavaju da sve bude ‘idealno’ i da budu stanice top(koliko ih god malo bilo) jer se troše ampule plivača od mog dragog koje kad se jednom otvore-by by. 😁 Nema ponovnog smrzavanja.
Čula sam puuuno cura da su isle i sa FSH 11 i 12 u stimulirani. Glavu gore, samo naprijed 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
PlavaMK čestitam, koliko trudnoća iz FET-a danas.
MimiDrimi, a ide se u stimulirani i sa većim privatno. Išla ja sa 18, ali u bolnici ni čut dok nije sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji