Flower, Marita i PlavaMK čestitaaaam 💜
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
E to je onda to. Do klinike očito. Ja se samo nadam da mi je bio takav ciklus(u kojem je povecan FSH) ako je to uopće moguće da neki ciklus bude veći, pa sa dođe opet u normalu. Evo šopam se sa pšeničnom travom, ashwaganda prahom i ostalim tableticama kao i sve ostale pretpostavljam. 🤷🏼♀️
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Cure puno vam hvala, stvarno ste prava podrška...
Znam da sam nestrpljiva i ubrzala ali dobro da radim jer ipak mi dan brze prode... puno je lakse ovdje sa vama sve to prolaziti... 🤗🤗🤗
Cestitam curama s pozitivnim betama! 🥳🥳🥳 tako je lijepo cuti pozitivne vijesti. 🥰
Bozma, neces ni probati izvadit betu? Mozda se iznenadis... vjerujem da ti je vise dosta negativnih testova i bete, al tko zna...
Zao mi je curke kojima nije uspjelo, ali nadam se da ce iduci biti dobitni!
Ja sam pocela lagano smedarit, tako da cu dobit kroz dan, dva i onda na 1. Ivf u VV. S tim da je moj fsh 11 i nitko nije dovodio u pitanje postupak radi toga...
Moze li mi koja ukratko objasnit kako izgleda blaga stimulacija? Oni su to meni tamo nabrzinu rekli kao da svaki mjesec idem na ivf, a ne prvi put 😅 jedino mi je dr Radoncic na privatnim konzultacijama rekao da se pazim emocionalno, da se ne razocaram previse jer u mom slucaju ce blaga stimulacija zavrsit slabim odgovorom, ali da se slaze da krenem s time i u pauzama da dolazim k njemu dalje na folikulometrije i prirodne pokusaje....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MimiDrimi, meni je dr.rekla da uzmem i Omegu uz ovo sve šta uzimam. Sad gledam po internetu, piše da je odlična za nas sa lošim rezervama. Promaklo mi je to prije.
Nemam pojma Tuma. Znam samo da me je dr. osobno nazvala i rekla da je to znak da će j.stanice biti lošije kvalitete-a ja da se bockam svih tih dana, da otvore ampulu plivača od muža (jer mi imamo smrzliće) i potrošim jedan stimulirani-po njoj to nije rješenje. I rekla mi je da njeni pacijenti znaju imati jedan ciklus vrijednost 20, a drugi mjesec sasvim drugi rezultat. I don’t know 🤷🏼♀️
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
Bozma pročitala i ja. Uzela Omegu 3 prije mjesec dana. Valjda ce bar malo urodit plodom 😉
Flower93 juuupiii bravooo tako sam sretnaa🎉🎉😍 ceszitkeee❤
Marita13 takodjer cestitke❤🎉
Svim ostalim koje sam smetnila takodjer cestitkeee ako je su docekale plusic😍🎉🙏
One koje nisu uspijele drzite se i samo hrabroo🙏🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ja samo da vam javim jucer dobila sok 9 dana ranije sutra pocimam sa femarem 3×1 ulzrazvuk u subotu jutro ali necu moci jeli radim pa sam je molila mogu li u petak iza dva il popodne privatno u nje 🤷♂️ pa ce mi javiti jer mi na posluu uzas nemogu dobit slobodno niko me nece minjat tribala ni dobiti taj godisnji sutra ce vidit sta kako dali ga moze iskombinirat ludnica,mi u glavi i na poslu bas naopako ako ne uspijem godisnji aj bar iduci tjedan radim popodne a onda cu ginica ic ako dodjemo do aspiracije bolovanje🤷♂️ a nadam se da ce biti stanica i da ce dati pergoverisa i da ce se sve ova prisa i ludnica mi smiriti ja ako ovo ne bude islo do kraja i ako i dodjemo do transvera i ne uspijem nedaj Boze onda definitivno pauzaaa debelaa
Nisam vas uspila poratit jer pusti problemi na poslu uzas🤷♂️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nemam pojma Tuma. Znam samo da me je dr. osobno nazvala i rekla da je to znak da će j.stanice biti lošije kvalitete-a ja da se bockam svih tih dana, da otvore ampulu plivača od muža (jer mi imamo smrzliće) i potrošim jedan stimulirani-po njoj to nije rješenje. I rekla mi je da njeni pacijenti znaju imati jedan ciklus vrijednost 20, a drugi mjesec sasvim drugi rezultat. I don’t know 🤷🏼♀️
Da, kuzim tu perspektivu, steta potratit postupak ako je mala sansa za uspjeh, a pazite na ampule jos. Joj ne znam ni sama vise. A dr. Radoncic mi je rekao da on smatra da fsh 11 nije visok uopce, da bi da je veci od 20 bio problem, a ovo 11 je mogao kao biti taj ciklus, a ovaj sad vec 8...
Ja uzimam omega 3, D vitamin, co q10, b complex, cink, folnu i shatavari prah koji pijem kao kakao s mlijekom🤣 (on ja kao jako dobar za jajnike i kvalitetu stanica). Valjda ce nesto od svih tih vitamina popravit barem kvalitetu kad je kvantiteta nikakva 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji