Bozma,zar te nebi primili ako si na listi npr sljedeci ciklus?Mislim da bi trebali
Znam da ti se zuri sve te razumim al nek bude sve idealno pa onda bolje nego forsirat sad...
Govirim ti ovo iz iskustva,i ovaj mj.sam forsirala i lose
Strpljenja,strpljenja nam treba
(Kako kazu:strpljen,spasen)
Daj Boze da sutra tebe tvoja beta ugodno iznenadi,ej ima da te nadem u St i proslavimo!😘
Ps.evo sad se sama sebi smijem koliko corkam na ovom forumu dok tipkam i koliko mi vid oslabio(staracki) ej pa cu bit mama??? 🤣 ja bi trebala cekat unuce🤣Srica pa jos ljude izvana zavaram ,daju mi 15 god manje😉😂
Sanjich, idealno bi bilo kad bi FSH i LH bili jednaki, ali u granicama su ti i nije velika razlika izmedju njih dva. Ne vjerujem da ce ti radit probleme zbog toga
Bozma ti ionako mozes sljedeci ciklus rec da si tek dobila i krenut od njega da se bar ovaj malo ocistis i smiris,ha?
Sanjich, idealno bi bilo kad bi FSH i LH bili jednaki, ali u granicama su ti i nije velika razlika izmedju njih dva. Ne vjerujem da ce ti radit probleme zbog toga
Hvala na odgovoru 🖤
Nisam nikad vadila AMH a sad dolazim u iskusenje otic sutra privatno izvadit.. Ili da cekam da me s humane posalju na uputnicu 🤷♀️🤷♀️
faith, ma ovo su u KBC sad nama starčadi dali prednost zbog corone, inače kad sam se prije pokušavala upisat bilo je za 6 mjeseci i to ako te potrefe dobri nalazi tada. Dogovorila sam se sa dr. da preskočimo koji ciklus, ali su me zvali da sad primaju samo ove koji dobiju M prije 03.07. a nakon toga tko zna.
A stvarno me izmorilo i baš mi treba pauza, i ne očekujem ništa jer svaki put kad mijenjam doktora dobijem nezrele stanice, od 5 aspiracija, 4 su bile rano. Sad mi je doktor obećao to uzet u obzir i zato sam i išla u postupak, inače ne bi ni krenula da mi je odmah rekao da će po svom, ne bi ni išla, iako nisu mi rekli da su nezrele, ali ako treći dan imam 4 stanični embrij, ne mora mi ni reći.
Sad idem pa eto neka bar dr. vidi kako funkcioniram pa da zna za drugi put, ako ga bude uopće.
Sanjich, ja sam kod Mršića bila prvi put na konzultacije, privatno. Tražit će te on još puno toga, on sve gleda, i vitamin D, feritin, TSH, androstedione, AMH i krvnu sliku, na 3 lista su mi ti prvi nalazi. Nemoj onda ništa jer će ti stalno nešto falit, a skupi su ti hormoni kad ih radiš privatno, samo AMH je mislim 150kn, radije za 400 otiđi kod njega privatno na konzultacije da ti da spisak šta sve da napraviš pa da mu u 07.mjesec dođeš sa svim spremnim, napiše ti preporuku što sve trebaš i onda ti tvoj ginekolog da uputnice
Cure jel rano 3.dan ciklusa pocet piti sok od cikle? I jeste vi jele ananas?
Flower93 i Marita13 hvala vam 😘😘😘
Mrva1986 žao mi je 🙁 Drži se i hrabro dalje! 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Sanjich, ja sam kod Mršića bila prvi put na konzultacije, privatno. Tražit će te on još puno toga, on sve gleda, i vitamin D, feritin, TSH, androstedione, AMH i krvnu sliku, na 3 lista su mi ti prvi nalazi. Nemoj onda ništa jer će ti stalno nešto falit, a skupi su ti hormoni kad ih radiš privatno, samo AMH je mislim 150kn, radije za 400 otiđi kod njega privatno na konzultacije da ti da spisak šta sve da napraviš pa da mu u 07.mjesec dođeš sa svim spremnim, napiše ti preporuku što sve trebaš i onda ti tvoj ginekolog da uputnice
Ajme ja nisam ni znala da on radi i privatno! Ajme hvala imat cu jos pitanja garant ce mi nes past na pamet
Sortiraj odgovore
Najstariji