Joj cure danas sam u totalnom bedu. Znaci od kumova bratic ima curu i skupa su pola godine. Ona ima 20 god, zezaju se.iono bezveze hodaju i zamislite ona je trudna. Ja sam u soku. Ne vjerujem. Oni se sad kao moraju vjencati zbog bebe. Cak je rekla da je htijela.popiti pilulu za dan poslije, samo ona ju je htijela popiti kad je saznala da je trudna( mislim ne mogu vjerovati). Vec su svima razglasili, a kasni joj 2 dana.
Nama koje toliko to zelimo se ne dogodi, a takvima se dogodi.
Cure iz st, ako bi mi mogle pisat gdje su isle, kod koga i kakva su iskustva, kakve su price tko je dobar tko ne.. Ja tek krecem u ovo sve i iz splita sam pa bi mi pomogle s iskustvima odavde..
Sanjich, ja imam malo drugaciju dijagnozu pa ne znam koliko ce ti to znacit. Prosla sam 3 razlicita privatnika u ove dvije klinike koje imamo u ST i sad cu u KBC. Ja bi da sam na tvom mjestu isla u bolnicu, mladi ste, nemate neki tezi problem, a nema tu neke velike razlike osim sto se dobro istrosis. Radije se za tu lovu pocastite necim. Zajebu i privatnici cesto postupak kao i Beli nedavno u bolnici, samo ti to malo ljepse upakiraju, a isto ga platis. Jedina je prednost sto privatno ides sa sljedecim ciklusom a u bolnici cekas mjesecima....ali opet ponavljam mlada si...ne znaci ti tih par mjeseci koliko meni znaci.
Nikitta da da, ovaj put su me odmah potjerali na noge. Tko zna, mozda je i to doprinijelo plusicu na testu 😍
Faith, Mrva, Maki, Violajeste radile vi testove? Ima li sta nova?
I dalje imam sjenu na testu, malo svjetliju nego jucer. Da prestanem sa svime i cekam M? Do sad bi valjda test poceo tamnit da nije ostatak boostera
Ja nisam, al kriza me rasturaju i trbuh grci. I primijetila sam smedu mrljicu. Tak da to je to od mene ovaj put
Avama to je život, nekom smrkne, nekom svane. Vjerujem da ti je to teško za čuti kad netko olako primi trudnoću, a nije ju ni htio. I meni to bude tako, ali šta ću, to je tako nepravda i gotovo. Probaj to ne shvaćati osobno, to je njihov put, priča, tko zna zašto i kako. Ja sam neki dan na 3dc morala ići vaditi te spolne hormone, i vodila sam sa sobom u bolnicu sestričnu koja je prvi put išla u životu vaditi betu. Nije nikad ni čula za betu… Imala je rizičan odnos s osobom koja ju godinama zavlači i nikako na zelenu granu i smislen odnos (lik je jednostavno sjebani lažov, nije oženjen niti u vezi s nikim drugim, ali je retardiran emocionalno), i onda me zvala za sto savjeta, išla je popiti pilulu za dan poslije, iako su šanse za trudnoćom bile nikakve. Niti im je pukao kondom, niti je svršio u nju, samo prekinuti snošaj, ali bila je baš u dan ovulacije, pa se splašila. Ohrabrivala sam je cijelim putem i prva čitala nalaz njene bete (negativan naravno), jer ona nije mogla pogledat u mail od straha. Kasnije je rekla kako je život užasan, ona moli Boga da beta bude negativna, a ja molim Boga da bude meni beta kad je vadim, pozitivna. Nasmijala sam se i zagrlila je, jer barem ima razumijevanja da smo u skroz drugoj poziciji i ima empatije, kao što ja imam za nju. Sretna sam što nije trudna, jer nema gore od spoznaje da bi ona morala razmišljat o pobačaju. Tako da je sad jednom zauvijek naučila lekciju i više neće prakticirati prekinuti snošaj. Meni je žao čuti da se oni sad idu ženiti zbog bebe. Kakva glupost.
Bas preglupo, zenidba zbog bebe. Zelim im samo da ta bebica raste u ljubavi.
Sta ti je zivot.
Flower93ja sam uvjerena da je to sigurno pripomoglo. 😊
Mrva1986 jebemu, ali smeđa mrljica nije menga, da nije implantacijsko? Zaostala krv? Kad ti ne treba doći?
Sumnjam, ne treba doci jucer. Kasno je za nade
Nada88 baš mi je iskreno drago da ste uspjeli! 🤗☺️ Nadam se i nama na kraju lijepom rezultatu kao vašem. Sad je prošla godina i po od prvog spermio. Spremili smo se na sve što nas čeka. I da će biti dugotrajno. Kažu da Bog uvijek da onoliko tereta koliko možeš podnijeti. ❤️
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Nada88baš mi je iskreno drago da ste uspjeli! 🤗☺️ Nadam se i nama na kraju lijepom rezultatu kao vašem. Sad je prošla godina i po od prvog spermio. Spremili smo se na sve što nas čeka. I da će biti dugotrajno. Kažu da Bog uvijek da onoliko tereta koliko možeš podnijeti. ❤️
Upravo to, to je nama bila vodilja u najgorim momentima i stalno sam mislila pa mora i ovome doci kraj i dosao je nakon tocno 3 godine od prvog susreta s tom odvratnom dijagnozom ! Tesko je, tesko je iz razloga sto jos nema ljeka za tu dijagnozu, za sve nekako ides guras pokusavas, a ovo je dodes pred zid i ne ide dalje! Zahtijeva jakoooo puno strpljenja! Vjerujem da ce te vi uspiti, puno sam o tome citala i raspitivala se, na vise jezika i kazem ti ako su hormoni uredni oni postoje, vec ce ih neko pronaci! Drzim fige 🤞 javi nam kakva je situacija.
Sanjich, ja imam malo drugaciju dijagnozu pa ne znam koliko ce ti to znacit. Prosla sam 3 razlicita privatnika u ove dvije klinike koje imamo u ST i sad cu u KBC. Ja bi da sam na tvom mjestu isla u bolnicu, mladi ste, nemate neki tezi problem, a nema tu neke velike razlike osim sto se dobro istrosis. Radije se za tu lovu pocastite necim. Zajebu i privatnici cesto postupak kao i Beli nedavno u bolnici, samo ti to malo ljepse upakiraju, a isto ga platis. Jedina je prednost sto privatno ides sa sljedecim ciklusom a u bolnici cekas mjesecima….ali opet ponavljam mlada si…ne znaci ti tih par mjeseci koliko meni znaci.
Hvala ti... Ja nisam nista vadila osim tih spolnih hormona jos.. Bojim se iskreno da kad krenemo mi još što ne nađu... Da , krenuli smo odma od bolnice to prvo pa daj boze da ne zatreba da idemo i privatno... Ako trebam još šts važno znati za u bolnici napiši.. Mene je jedino strah pošto je to preko hzzo i sve da oni možda to naprave preko one stvari kao poso ko poso.. A da u privatnika ipak to drugacije ozbiljnije uzimaju.. Doduse nadam se da su to samo moje predrasude 🤷♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji