👋👋 žene! Pisala sam već tu, toliko davno da vidim sad da cure s kojima sam tada tipkala već imaju bebice 🤗🤗 Kod nas se u međuvremenu pokazala neopstruktivna azoospermia problem, odradio je dragi sve moguće i nemoguće nalaze, svi su uredni, a nalaz M-Tese nije nažalost pokazao ništa. Pa sam pauzirala s foruma..😪. Uglavnom, trenutno smo u statusu quo i šanse za T nema ni u primisli. Nego, pitala bih vas, M kasni kojih 4-5 dana (inače je točna u dan manje-više), a danas i jučer sam primjetila iscjedak kao u ovulacije, rastezljivo bijeli, sa par točkica krvi onako baš u njemu, a nikako da krene ni M ni bolovi ni niš kao inače. Je koja to imala možda, je moguće možda da je koja infekcija? Brisevi su pred par mj bili svi uredni 🤷♀️ vjerojatno će se skulirati, ali inače svaki mj ima svoj ustaljeni tempo već 🤭 pa mi je čudno. Tnx!
Sofi, ipak je neopstruktivna u pitanju? Koliki mu je FSH i LH? Kod kojeg doktora ste bili?
Evo i mene s testom, danas 10 dnt. Jučer opet počela nešto smeđariti pa sam skeptična, prošli put sam 5 dan počela i bila je prazna GV. Idem u ponedjeljak betu raditi🍀
Lijepa crtica 🤗
Imas li kakve simptome?
Evo i mene s testom, danas 10 dnt. Jučer opet počela nešto smeđariti pa sam skeptična, prošli put sam 5 dan počela i bila je prazna GV. Idem u ponedjeljak betu raditi🍀
Lijepa je crtica! Mislim da ti mozemo cestitat! 🥳 sretno s betom, neka bude pozitivna i pravilno se dupla!😊 javi u ponedjeljak.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Lijepa crtica 🤗
Imas li kakve simptome?
Hvala ti🤗a ništa posebno, ko i zadnji put, grudi malo rubno bolne, ali ništa posebno i taj smeđi iscjedak. Apetit slab, ali to je vjerojatno od nervoze sad
None
Lijepa je crtica! Mislim da ti mozemo cestitat! 🥳 sretno s betom, neka bude pozitivna i pravilno se dupla!😊 javi u ponedjeljak.
Hvalaa ti🤗🙏 javim svakako
None
Napravila i negativan je 😥😥😥😥, dal da prestanem s utrogestanima odma il?
Žao mi je 😔Koji ti je dan? Mislim da bi trebala ipak betu čekati, barem je meni tako preporuka bila
Danas 11 od feta, zvala san odjel , da je bilo sta u pitanju test bi bio pozitivan kažu, jer ke blastocista u pitanju. Rekli su da prestanem s utrogestanima i iza menge iden opet 🙏🙏🙏🙏
👩36👨💼39
Dg; Ženska neplodnost; Obostrano neprohodni jajovodi, ostalo sve u redu!
4 ivf, jedna biokemijska
4 fet-a - jedna bebica 💫❣️
*Borba za bebicu broj 2. 🙏
Drage cure, ovaj forum je spas za mnoge koje plivaju u tesim mpo vodama, a sad mi se cini da je doslo neko razdoblje losih vijesti i malodusnosti. I to je isto u redu, tko nije prosao ovim putem ne zna koliko to pojede fizicki, emocionalno a i financijski. I sama sam u 10 mjeseci prosla tri ivf. Kod mene je problematican visok FSH, a mm ima oligoastenospermiju. Na zadnjem transferu u 2/2020 sjedila sam u cekaonici i mislila da je, u slucaju ponovnog neuspjeha, to zadnji moj dolazak tamo. I naravno nista. Od ukupno 4 transfera, jedini je rezultat bila jedna vanmatericna trudnoca prosle godine. Nikome ne zelim davati lazne nade, no cinjenica je da sam u drugom ciklusu nakon zadnjeg neuspjeha ostala spontano trudna. U ciklusu izmedju fsh mi je bio 28! Taj sam nalaz shvatila kao znak da se vratimo na sex for fun. I ukinula sam gotovo sve suplemente, cemu? Maknula sve zaostale utrogestane i estromefe iz kupaone. Jedino nisam ponovno propusila. I sad evo, jucer na uzv pregledu bebi je tocno kako treba biti, a ja ga samo molim da ostane. To je jedna posve drugacija vrsta straha, izmjesanog sa srecom i nevjericom. Svima vam to zelim! :) Nema tajne, nema recepta, mozda jedino da slusamo svoje tijelo i svoje emocije. Drzite se! E, da, i ja uskoro punim 41 godinu
med.sestra žao mi je. I bolje d prestaneš nego da odgađaš M, da nešto ima već bi pokazalo. Ovako ćeš prije po sljedeće, a i u fet-u si pa imaš veće šanse nego mi šta smo stalno u friškim transferima našopane hormonima.
Nikitta, kad mi ih je MPO doktor prvi put prepisao rekao je to da nisu baš za ove iznad 35, ali eto ne pušim pa je OK i zdrava sam, nema nekih bolesti u obitelji pa može tih par mjeseci. Čitav život sam slušala žene kako im je na pilulama ovako i onako, čak me teta u ljekarni upozorila ako mi je prvi put da bi mogla bit malo živčana, glavobolje i sl. Ali meni je to razdoblje bilo....divota, sise malo punije, ništa ne bole, čitav mjesec isti, nema one napetosti, bolnih ovulacija, bolnih M. Ako ne uspije ovo sad porazgovara ću sa dr. da vidim šta mi može dat a da tako djeluje na mene, da se malo rješim ovih svojih staračkih problema jer svaki PMS mi je sve teži i teži
Med. sestra žao mi je😔 sretno dalje🍀
Nikkita hvala ti na lijepim riječima, i ja se nadam da će ovaj put biti drugačije, ali bojim se poveseliti. Tebi želim ubrzo isto, na koji god način da bebica pronađe put. I slažem se da je najvažnije prije svega naše vlastito zdravlje, vidim da si snažna žena i vjerujem da će kod tebe sve na kraju biti dobro. Kako kažu, ako nije dobro, nije kraj💪😊
None
Marita13 hvala 😘
Med.sestra žao mi je 🙁. Vjerujem da ti je ipak malo lakše kada znaš da odmah krećeš dalje. Sretno i neka ovaj fet bude dobitan! 🍀
Lotta čestitam ti i želim urednu i školsku trudnoću ❤️😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤