Je li moguce da jos uvijek pisam pozitivne testove od brevactida. Prosli poned.ujutro ga primila. A sinoc prestala sa utrogestanom i jutro se probudim u grcevima kao da cu dobit i sad ne znam da li da stavim utrogestan ili ne. Nije to neka jaka crta, vise sjena i jaca bi trebala bit danas na dan za M
Je li moguce da jos uvijek pisam pozitivne testove od brevactida. Prosli poned.ujutro ga primila. A sinoc prestala sa utrogestanom i jutro se probudim u grcevima kao da cu dobit i sad ne znam da li da stavim utrogestan ili ne. Nije to neka jaka crta, vise sjena i jaca bi trebala bit danas na dan za M
Bozma nemoj prestat s utrogestanom
Daj napravi betu,prije nje ne prekidaj s terapijom!
Bozma draga nastavi s utrogestanom, možda je ipak ta sjenica na testu dobra 😍 Odi svakako izvaditi betu 🍀🙏🤞
Mrva1986 žao mi je za negativan test. Zaboravila sam koji ti je dnt? Da i tebi nije samo rano?! 🤔🤔
Evo kod mene ima svega 😌🤔 Jučer (9dnt) ujutro test negativan, popodne dve roze kapi u iscjedku, navečer lagano rozo kao da stiže menga.. Jutros test negativan i lagano roza i smeđe... Mislila sam prekinuti s utrićima. Razgovarala sam s doktoricom i ona kaže obavezno nastaviti terapiju, pa sutra ujutro test i javiti ishod (sutra sam tek i trebala raditi, to će biti 11dnt trodnevne mrvice). Tako da ću sutra i betu vaditi. Kaže mi da bi test imao samo laganu sjenu ako i je pozitivan (morala bi jako dobro gledati) , tako da ništa ne otpisujem i sutra sve obavim pa se javim s nalazima jer je moguće da je ovo samo lagano smeđarenje u ranoj trudnoći. A ako bude negativna beta onda idem u fet ovaj ciklus, vjerojatno s estrofemima. Uh.....a jesam se raspisala 🙈🙈
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Faith, ja sam od onih koji se boje bete 🙈 jer nikad nista dvoznamenkasto nisam vidila, cak ni kad sam pisala pozitivne testove. Danas mi je 11dnt, rekli su sutra betu ili test....pa jbm....valjda ce izac do sutra ovaj brevactide. Cek, nakacit cu sliku
Faith, ja sam od onih koji se boje bete 🙈 jer nikad nista dvoznamenkasto nisam vidila, cak ni kad sam pisala pozitivne testove. Danas mi je 11dnt, rekli su sutra betu ili test….pa jbm….valjda ce izac do sutra ovaj brevactide. Cek, nakacit cu sliku
Moja beta je bila maximalna 1.8
Bozma i sama si rekla da su cetverostanicni mozda treba duze pa ipak je to tek 11dt
Vidis meni Luci kaze ni slucajno testove a betu 14 dan!
Bozma ja sutra jos jedan brevactid a drugi utorak betu
Ipak 7 dana posli
Sortiraj odgovore
Najstariji