Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Lipanj 2020. 09:42

Evo slika, inače se bolje vidi u živo nego kad slikam, a sad kad sam učitala, tek sad ništa ne vidim
    https://imgur.com/a/0q5bjXB
    gornja je od jučer, donja danas, sedmi dan od brevactida 1500.
    Ma vjerojatno nije ništa, na dan M bi ovo sve trebalo bit tamnije bez obzira na sporije embrije,ovi testovi su dosta osjetljivi, ali eto, produžit ću sebi mučenje za još jedan dan. 

• Viola1
    08. Lipanj 2020. 09:45

faith

Bozma ja sutra jos jedan brevactid a drugi utorak betu
    Ipak 7 dana posli

Sretno s iščekivanjem i betom onda 🍀🤞🙏 
    Slijedeći utorak će ti biti 14dnt?

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Viola1
    08. Lipanj 2020. 09:49

Bozma

Evo slika, inače se bolje vidi u živo nego kad slikam, a sad kad sam učitala, tek sad ništa ne vidim
    Ma vjerojatno nije ništa, na dan M bi ovo sve trebalo bit tamnije bez obzira na sporije embrije,ovi testovi su dosta osjetljivi, ali eto, produžit ću sebi mučenje za još jedan dan.

Ja na doljnjem testu vidim sjenu, ali na gornjem ne (ta slika je dosta tamnija). Vjerujem da se uživo bolje vidi. 

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

08. Lipanj 2020. 09:49

faith

Ipak 7 dana posli

ajme ja bi crkla, ma pukla bi ko kokica. 
    Najgore mi bude to što su embriji vjerojatno odustali već drugi dan a ja se još dva tjedna čuvam, bodem svim i svačim, turam u sebe sve i svašta i od dole i od gore, prvi tjedan još nekako i prođe, ali ovi zadnji dani.
    Sad me dodatno izluđuje to što moram krenut ponovno i ako odgađam M i dobijem za vikend neću moć vadit krv 2dc.

• Viola1
    08. Lipanj 2020. 09:51

MakiST

Bozma pa ima nešto 🤔🤔 Ajde sutra po betu za svaki slucaj. Imas li drugih simptoma?

Ti isto sutra vadiš betu, ako sam dobro zapamtila... 
    Sretno! 🍀🍀🍀🍀🍀

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

08. Lipanj 2020. 09:54

MakiST

Bozma pa ima nešto 🤔🤔 Ajde sutra po betu za svaki slucaj. Imas li drugih simptoma?

danas imam osjećaj kao da ću dobit, a možda je samo psiha jer je danas dan za M.
    Otpisala sam, sinoć nisam stavila utrogestan, malo se isplakala i odlučila jutros ić trčat, dobro se oznojit da se što prije očistim od svega ovoga.
    Kod tebe? jesi i ti danas trebala dobit?

faith
    08. Lipanj 2020. 10:03

Viola1

faith

Ipak 7 dana posli

Sretno s iščekivanjem i betom onda 🍀🤞🙏
    Slijedeći utorak će ti biti 14dnt?

Viola1 hvala puno😘
    Da sljedeci utorak mi je 14 dnt

faith
    08. Lipanj 2020. 10:11

Ajme cure blago onom tko za ovo ne zna,koja je ovo muka!
    Kroz sto  mi prolazimo!

08. Lipanj 2020. 10:20

Bozma

Ja sam koristila te testove ali na mojima je pisalo 25ie. Inace primala sam Ovitrelle 250 (6500iu) i na 8dpo nisam vise imala nikakve sjene. 

Meto
    08. Lipanj 2020. 10:32

Cure moj mini GO gotov, fino sam se zabavila ovih tjedan dana, "rijesila" zaostatke kava i druzenja i sad opet na posao, a tako mi se ne da. . 
    Flower cestitke, testic je prelijep😍💞
    Mrva zao mi je, bas za 🖕🙆💞
    Nikitta moja draga, tako mi je zao sta to cujem. 🌸
    Misljenja sam da obavis tu operaciju da bi barem mogla zivjeti kvalitetno bez bolova, nakon oporavka onda slijede prave stanice. Ne vjerujem u brojke nalaza da su konacni, zna to itekako setati, nase tijelo je cudo neistrazeno a i vjerujem u cuda🤗 
    Kazes da bi se raspala na neke neprozivljene stvari, zeno kakve si ti stvari prezivjela i tu si, moja 🦁💪
    Snazna si i dobra osoba i ovo nije kraj vec samo jos jedno brdasce koje treba prijeci do ocekivane oaze srece💞🌸
    Bozma i ja vidim sjenicu na donjem testicu, ne prekidaj terapiju jos malo🤞😘i ja sam gledala te testice od 25mIU je pisalo🙈 Svu srecu ti zelim 💞
    Viola jos je rano za trodnevne. Zelim ti da je ovo samo implan. sukrvica i da bude beta pozitivna🤞💞
    Maki zar nijedan testic nisi uradila? Razumijem te potpuno, ne mislim da si ista umislila nego samo pratimo svaku promjenu gdje u drugim situacijama ne bi ni obratila paznju na to. Grlim💞 I zelim da beta bude pozitivna😘🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.