Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2020. 09:06

Tko ima iskustvo u Prague fertilitye centre s ivf tretmanom?
    Zanima me iskustvo👏

flower93
    07. Lipanj 2020. 09:13

Da se isto nadovezem, u Petrovoj takodjer rade na puni mjehur i uvijek mi okrenu ekran prema meni i pokazu di ce doc moje mrvice. Meni to vise izgleda ko zvijezde padalice 😍 kad ih ispusti iz tog katetera, kratki bljesak i onda negdje utonu 😍 meni prekrasno za vidjet. A kaj se tice lezanja, prvi put sam lezala na trbuhu pola sata, a sad kak je korona, digli su me s onog stolca di rads transfer za minutu i obukla se i odmah van iz bolnice. 

Nadalica
    07. Lipanj 2020. 09:43

sofi

Nada88 hvala ti! Svakako ne odustajemo, sada sljedeći tjedan idemo kod dr Reša u Ljubljanu na konzultacije još, pa ćemo vidjeti kamo dalje.. Skupiti još koje mišljenje. Nadam se da negdje postoji netko tko ima rješenje… Ili čudo :D ti nalazi dobri nas ohrabruju!

Draga moja ne gubi nadu, mi imamo neopstruktivnu azoo, znaci nema gore dijagnoze od te,ali smo sa TESE dobili 9 spermica, od toga su nam se 4 razvili u embrije, 2 smo zamrzli, a 2 su kod mene u stomaku, braco i seka ❤️ Jos malo pa smo evo izgurali i trudnocu.. borili smo se godinama nismo odustajali cak ni kad su nam doktori govorili da nikad necemo imati zajednicko dijete ❤️❤️❤️ Poserem im se na te rijeci 😂😂😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

07. Lipanj 2020. 10:24

Faith, Mrva, Maki, Viola jeste radile vi testove? Ima li sta nova?
    I dalje imam sjenu na testu, malo svjetliju nego jucer. Da prestanem sa svime i cekam M?  Do sad bi valjda test poceo tamnit da nije ostatak boostera

faith
    07. Lipanj 2020. 10:41

Bozma

Faith, Mrva, Maki, Violajeste radile vi testove? Ima li sta nova?
    I dalje imam sjenu na testu, malo svjetliju nego jucer. Da prestanem sa svime i cekam M? Do sad bi valjda test poceo tamnit da nije ostatak boostera

Bozma ja nikad ne radim testove do bete
    Nema mi smisla jer sam primila brevactid 4.6 i decapeptyl 5.6 i opet 9.6 moram brevactid
    A i tek mi danas 5 dt al vidim po svemu da nista ni ovaj put🙁
    I ovo je moj zadnji pokusaj
    Ne mogu vise!

07. Lipanj 2020. 11:00

faith

Bozma

Faith, Mrva, Maki, Violajeste radile vi testove? Ima li sta nova?
    I dalje imam sjenu na testu, malo svjetliju nego jucer. Da prestanem sa svime i cekam M? Do sad bi valjda test poceo tamnit da nije ostatak boostera
    Bozmaja nikad ne radim testove do bete
    Nema mi smisla jer sam primila brevactid 4.6 i decapeptyl 5.6 i opet 9.6 moram brevactid
    A i tek mi danas 5 dt al vidim po svemu da nista ni ovaj put🙁
    I ovo je moj zadnji pokusaj
    Ne mogu vise!

Još je tebi rano da vidiš da ništa ni ovaj put. Ali ni ja ne mogu više, baš mi je dosta, žao mi je šta sam požurila sad sa sljedećim postupkom jer mi se stvarno više ne da, a sljedeći mjesec me sve ovo ponovno čeka, prestara sam ja za ova sranja. Rekla sam mužu da je to to od mene, da više ne mogu, još taj jedan i dosta bi bilo. Sad sam i prijateljicu odbila za kavu, opet....ali dosta mi je više tih druženja, već 17 godina ispijam kave sa prijateljicama i njihovom  djecom, a nit kužim ja njih i njihove probleme nit one mene

07. Lipanj 2020. 11:05

Maki, i ja se nadam pošto su bili malo sporiji, ali nikakvih simptoma nemam, baš ništa osim sisa, ali uvijek su takve pred M. Ali sutra je dan za M, ako sutra test ništa ne pokaže stvarno nemam šta čekat.

ziki80
    07. Lipanj 2020. 11:08

Poz cure
    Prvo cestitam na plusivima 💪💪🤞🤞🤞
    A svima koji cekaju drzim palceve
    Meni je danas 7dnt ( ak dobro racunam 1.6. Je bio transfer)
    Nemam nekih simptoma osim bolnih cica i umora, stalno jedem al mislim da je to utrica a jelo od dosade
    15.-og trebam ic vadit betu
    Vratili su mi 2 mrvice 3 dan pa me zanima kad najranije mogu napravit kucni test , koji su bili vasi simptomi ak ste ih imale..
    Za sad idemo dan po dan
    Drzim palceve svima da ne stigne vjestica i da bude sto bise plusica 🤞🤞🤞🤞🤞😘😘

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

faith
    07. Lipanj 2020. 11:43

Nikitta ja bi se bas veselila  popit kavu sa vama !
    Sto se tice druzenja vec sam se godinama povukla od puno ljudi jer se ne osjecam ugodno
    Nisu oni krivi al u zivotu sam zelila samo to majcinstvo i sad bi mogla bit baka ,vec neke moje jesu... al nisam odustajala al sad mi stvarno dosta!
    I onako mi naruseno zdravlje i pitanje kad uđem u 50-te koliko ce me kostat ovi hormoni zdravlja
    Od moje 24-te sam u MPO😥

07. Lipanj 2020. 11:57

Evo tocno ovako kao faith.nisu one krive sto sam se povukla ali jednostavno kako koja dobije djecu ja s njima vise nemam nista zajednicko.
    I nikitta, evo ja ucinila nesto za sebe, otisla na more i okupala se u hladnom moru😁. Brige me za preporuke, utrogestan i modrice na stomaku, bar mi se slazu sa bojom kostima i lakom na noktima 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.