Anitram1982, na mojima ne piše osjetljivost ali kad sam kupovala na e-bayu pisalo je 10 IU/ml. Inovita, iz UK, nisu kinezi ovaj put. Sad kad se osušio vidim da je jučerašnji ipak malo tamniji. Više sreće drugi put
Cure moj mini GO gotov, fino sam se zabavila ovih tjedan dana, "rijesila" zaostatke kava i druzenja i sad opet na posao, a tako mi se ne da. .
Flowercestitke, testic je prelijep😍💞
Mrva zao mi je, bas za 🖕🙆💞
Nikitta moja draga, tako mi je zao sta to cujem. 🌸
Misljenja sam da obavis tu operaciju da bi barem mogla zivjeti kvalitetno bez bolova, nakon oporavka onda slijede prave stanice. Ne vjerujem u brojke nalaza da su konacni, zna to itekako setati, nase tijelo je cudo neistrazeno a i vjerujem u cuda🤗
Kazes da bi se raspala na neke neprozivljene stvari, zeno kakve si ti stvari prezivjela i tu si, moja 🦁💪
Snazna si i dobra osoba i ovo nije kraj vec samo jos jedno brdasce koje treba prijeci do ocekivane oaze srece💞🌸
Bozma i ja vidim sjenicu na donjem testicu, ne prekidaj terapiju jos malo🤞😘i ja sam gledala te testice od 25mIU je pisalo🙈 Svu srecu ti zelim 💞
Viola jos je rano za trodnevne. Zelim ti da je ovo samo implan. sukrvica i da bude beta pozitivna🤞💞
Maki zar nijedan testic nisi uradila? Razumijem te potpuno, ne mislim da si ista umislila nego samo pratimo svaku promjenu gdje u drugim situacijama ne bi ni obratila paznju na to. Grlim💞 I zelim da beta bude pozitivna😘🤞
Hvala ti ❤️😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Drage žene, prijavljujem betu 309🥰🙏 12dnt
Čestitam draga
ja još svoju čekam
Bozma, i ja vidim blijedu crticu, znam da želiš sama zaj***** taj testić i pokazati mu da si ti ta koja je shvatila da "nije trudna", a ne da on tebi to govori (valjda bude nekoja od vas shvatila koji osjećaj sam htjela opisati
) I nek si sve pustila i otišla na kupanac, ovo ti je intenzivan period i treba si čovjek sam naći neko psihološko olakšanje.
Nikitta, nezahvalno je uopće komentirati situaciju u kojoj si se našla, vjerujem da s vremenom bude došlo sve na svoje, pa kako god da je za tebe zamišljeno....
Što se tiče svih ostalih, meni bi bilo super kad bi svaka stavila svoju dijagnozu dolje u potpis i u kojoj fazi postupka je... Tako bi stvarno bilo puno razumljivije pratiti ove sve postove.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Marita drago mi je, mogu misliti koju sreću i uzbuđenje sad osjećaš <3
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Marita drago mi je, mogu misliti koju sreću i uzbuđenje sad osjećaš <3
Hvala ti🥰 ne znam šta bi ti rekla, naravno da sam sretna, ali sam sad u velikom strahu. Prošli mjesec je isto bila pozitivna i ispočetka se pravilno duplala do 1000 pa je bila prazna GV (i sto sam pomalo krvarila, smeđarila)
None
Marita13 cetsitam 💪💪😘🤞🤞
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Sortiraj odgovore
Najstariji