Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Lipanj 2020. 10:32

Anitram1982, na mojima ne piše osjetljivost ali kad sam kupovala na e-bayu pisalo je 10 IU/ml. Inovita, iz UK, nisu kinezi ovaj put. Sad kad se osušio vidim da je jučerašnji ipak malo tamniji. Više sreće drugi put

• Viola1
    08. Lipanj 2020. 11:02

Meto

Cure moj mini GO gotov, fino sam se zabavila ovih tjedan dana, "rijesila" zaostatke kava i druzenja i sad opet na posao, a tako mi se ne da. .
    Flowercestitke, testic je prelijep😍💞
    Mrva zao mi je, bas za 🖕🙆💞
    Nikitta moja draga, tako mi je zao sta to cujem. 🌸
    Misljenja sam da obavis tu operaciju da bi barem mogla zivjeti kvalitetno bez bolova, nakon oporavka onda slijede prave stanice. Ne vjerujem u brojke nalaza da su konacni, zna to itekako setati, nase tijelo je cudo neistrazeno a i vjerujem u cuda🤗
    Kazes da bi se raspala na neke neprozivljene stvari, zeno kakve si ti stvari prezivjela i tu si, moja 🦁💪
    Snazna si i dobra osoba i ovo nije kraj vec samo jos jedno brdasce koje treba prijeci do ocekivane oaze srece💞🌸
    Bozma i ja vidim sjenicu na donjem testicu, ne prekidaj terapiju jos malo🤞😘i ja sam gledala te testice od 25mIU je pisalo🙈 Svu srecu ti zelim 💞
    Viola jos je rano za trodnevne. Zelim ti da je ovo samo implan. sukrvica i da bude beta pozitivna🤞💞
    Maki zar nijedan testic nisi uradila? Razumijem te potpuno, ne mislim da si ista umislila nego samo pratimo svaku promjenu gdje u drugim situacijama ne bi ni obratila paznju na to. Grlim💞 I zelim da beta bude pozitivna😘🤞

Hvala ti ❤️😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

Marita13
    08. Lipanj 2020. 11:12

Drage žene, prijavljujem betu 309🥰🙏 12dnt

None

08. Lipanj 2020. 11:14

Marita13

odlično, čestitam 

flower93
    08. Lipanj 2020. 11:30

Marita13

Čestitam draga 
    ja još svoju čekam 

Marita13
    08. Lipanj 2020. 11:36

Bozma, flower93 hvala vam❤️ sretno objema, držim fige🙏🍀

None

AuroraB
    08. Lipanj 2020. 11:50

Bozma, i ja vidim blijedu crticu, znam da želiš sama zaj***** taj testić i pokazati mu da si ti ta koja je shvatila da "nije trudna", a ne da on tebi to govori (valjda bude nekoja od vas shvatila koji osjećaj sam htjela opisati ) I nek si sve pustila i otišla na kupanac, ovo ti je intenzivan period i treba si čovjek sam naći neko psihološko olakšanje. 

Nikitta, nezahvalno je uopće komentirati  situaciju u kojoj si se našla, vjerujem da s vremenom bude došlo sve na svoje, pa kako god da je za tebe zamišljeno....

Što se tiče svih ostalih, meni bi bilo super kad bi svaka stavila svoju dijagnozu dolje u potpis i u kojoj fazi postupka je... Tako bi stvarno bilo puno razumljivije pratiti ove sve postove.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    08. Lipanj 2020. 11:51

Marita drago mi je, mogu misliti koju sreću i uzbuđenje sad osjećaš <3

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Marita13
    08. Lipanj 2020. 12:01

AuroraB

Marita drago mi je, mogu misliti koju sreću i uzbuđenje sad osjećaš &lt;3

Hvala ti🥰 ne znam šta bi ti rekla, naravno da sam sretna, ali sam sad u velikom strahu. Prošli mjesec je isto bila pozitivna i ispočetka se pravilno duplala do 1000 pa je bila prazna GV (i sto sam pomalo krvarila, smeđarila) 

None

ziki80
    08. Lipanj 2020. 12:02

Marita13 cetsitam 💪💪😘🤞🤞

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.