med.sestra, napravi test, znam da te strah zbog biokemijske, ali znat ćeš na čemu si i možeš li mirne duše prestat sa utrogestanom ako je negativan. Bilo je tu cura na forumu koje su odmah išle u fet nakon neuspješnog. Nadam se da nije menga.
Sanjich, hvala ti.
Evo i mene s testom, danas 10 dnt. Jučer opet počela nešto smeđariti pa sam skeptična, prošli put sam 5 dan počela i bila je prazna GV. Idem u ponedjeljak betu raditi🍀
None
Marita13, dobra izgleda, mogli bi ti i čestitat, neka je dan malo bolje krenuo nego jučerašnji.Je li transfer bio treći ili peti dan? I kako si uspjela sliku tu stavit?
Sanjich hvala ti 😘
Med.sestra napravi sutra test pa ćeš biti malo mirnija. Sretno! 🍀🤞
Marita13 lijepa crtica 😍, čestitam! Sretno i neka beta bude odlična! 🙏 Pokušaj se barem malo opustiti i zaokupirati misli nečime što te ispunjava. Znaš i sama da ne možeš ništa promijeniti, tako da pozitivno misli. Vjerujem da će biti sve u redu. ❤️🤗
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Marita13, dobra izgleda, mogli bi ti i čestitat, neka je dan malo bolje krenuo nego jučerašnji.Je li transfer bio treći ili peti dan? I kako si uspjela sliku tu stavit?
I ja se nadam, jučer sam mislila da je gotovo. Bila je blastica. I meni se čini ok za 10. dan, ali to smeđarenje me brine, pogotovo zbog prošlog iskustva😏
Išla sam na post image i postoji opcija kopiranja url za forume, slučajno naletila, prvi put sam sad post-ala i uspjelo😊
None
Sanjich hvala ti 😘
Med.sestra napravi sutra test pa ćeš biti malo mirnija. Sretno! 🍀🤞
Marita13 lijepa crtica 😍, čestitam! Sretno i neka beta bude odlična! 🙏 Pokušaj se barem malo opustiti i zaokupirati misli nečime što te ispunjava. Znaš i sama da ne možeš ništa promijeniti, tako da pozitivno misli. Vjerujem da će biti sve u redu. ❤️🤗
Hvalaa ti, sretno i tebi🥰 ja si pikam fragmin od par dana prije transfera, meni nije tak strašno, jednom sam si napravila malo jaču modricu, ali uglavnom nemam nekih posljedica
None
Napravila i negativan je 😥😥😥😥, dal da prestanem s utrogestanima odma il?
👩36👨💼39
Dg; Ženska neplodnost; Obostrano neprohodni jajovodi, ostalo sve u redu!
4 ivf, jedna biokemijska
4 fet-a - jedna bebica 💫❣️
*Borba za bebicu broj 2. 🙏
Nikako, dok ne izvadis betu! Koji ti je danas dan?
Žao mi je 😔Koji ti je dan? Mislim da bi trebala ipak betu čekati, barem je meni tako preporuka bila
None
Svi curama koje su ugledale svoje druge crtice od srca cestitam, neka se nastavi sretno i opusteno!
Nikitta sve tvoje nedace me bas nekako pogode, ceka i tebe tvoja sreca i tvoja mrvica negdje iza ugla...vjeruj i moli i bit će! 🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji