Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2020. 11:00

med.sestra, napravi test, znam da te strah zbog biokemijske, ali znat ćeš na čemu si i možeš li mirne duše prestat sa utrogestanom ako je negativan. Bilo je tu cura na forumu koje su odmah išle u fet nakon neuspješnog. Nadam se da nije menga.
    Sanjich, hvala ti.

Marita13
    06. Lipanj 2020. 11:31

Evo i mene s testom, danas 10 dnt. Jučer opet počela nešto smeđariti pa sam skeptična, prošli put sam  5 dan počela i bila je prazna GV. Idem u ponedjeljak betu raditi🍀

None

06. Lipanj 2020. 11:40

Marita13, dobra izgleda, mogli bi ti i čestitat, neka je dan malo bolje krenuo nego jučerašnji.Je li transfer bio treći ili peti dan? I kako si uspjela sliku tu stavit?

• Viola1
    06. Lipanj 2020. 11:43

Sanjich hvala ti 😘
    Med.sestra napravi sutra test pa ćeš biti malo mirnija. Sretno! 🍀🤞
    Marita13 lijepa crtica 😍, čestitam! Sretno i neka beta bude odlična! 🙏 Pokušaj se barem malo opustiti i zaokupirati misli nečime što te ispunjava. Znaš i sama da ne možeš ništa promijeniti, tako da pozitivno misli. Vjerujem da će biti sve u redu. ❤️🤗

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

Marita13
    06. Lipanj 2020. 11:46

Bozma

Marita13, dobra izgleda, mogli bi ti i čestitat, neka je dan malo bolje krenuo nego jučerašnji.Je li transfer bio treći ili peti dan? I kako si uspjela sliku tu stavit?

I ja se nadam, jučer sam mislila da je gotovo. Bila je blastica. I meni se čini ok za 10. dan, ali to smeđarenje me brine, pogotovo zbog prošlog iskustva😏 
    Išla sam na post image i postoji opcija kopiranja url za forume, slučajno naletila, prvi put sam sad post-ala i uspjelo😊

None

Marita13
    06. Lipanj 2020. 12:16

Viola1

Sanjich hvala ti 😘
    Med.sestra napravi sutra test pa ćeš biti malo mirnija. Sretno! 🍀🤞
    Marita13 lijepa crtica 😍, čestitam! Sretno i neka beta bude odlična! 🙏 Pokušaj se barem malo opustiti i zaokupirati misli nečime što te ispunjava. Znaš i sama da ne možeš ništa promijeniti, tako da pozitivno misli. Vjerujem da će biti sve u redu. ❤️🤗

Hvalaa ti, sretno i tebi🥰 ja si pikam fragmin od par dana prije transfera, meni nije tak strašno, jednom sam si napravila malo jaču modricu, ali uglavnom nemam nekih posljedica

None

• Svib16
    06. Lipanj 2020. 12:19

Napravila i negativan je 😥😥😥😥, dal da prestanem s utrogestanima odma il?

👩36👨‍💼39
    Dg; Ženska neplodnost; Obostrano neprohodni jajovodi, ostalo sve u redu!
    4 ivf, jedna biokemijska
    4 fet-a - jedna bebica 💫❣️
    *Borba za bebicu broj 2. 🙏

06. Lipanj 2020. 12:25

med.sestra

Nikako, dok ne izvadis betu! Koji ti je danas dan?

Marita13
    06. Lipanj 2020. 12:26

med.sestra

Žao mi je 😔Koji ti je dan? Mislim da bi trebala ipak betu čekati, barem je meni tako preporuka bila

None

06. Lipanj 2020. 12:27

Svi curama koje su ugledale svoje druge crtice od srca cestitam, neka se nastavi sretno i opusteno! 
    Nikitta sve tvoje nedace me bas nekako pogode, ceka i tebe tvoja sreca i tvoja mrvica negdje iza ugla...vjeruj i moli i bit će! 🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.