Ana uf, jos i kiretaza😔 Zao mi je i sama sam prosla to u istom razdoblju trudnoce❤️ Mm nije zamrznuo sjeme prije, doslovno je danas skuzio da je testis povecan a sutradan vec bio na operaciji. Bio je zlocudni seminom od 3,5*5cm i vijecali su dr hoce ici na radioterapiju ili kemo preventivno, pa su odlucili da ne ali je morao pratiti stalno i vaditi markere, jos uvijek ide na ono zracenje sa kontrastom iako ne zeli vise. Hvala Bogu zavrsilo je u redu, sa posljedicama da nema sjemena ali smo radili biopsiju i bilo je uspjesno. Sto se tice zamrzavanja sjemena, mi smo bili tek 5mj u vezi, jedva se poznavali i njemu u tom trenutku nije bilo do davanja materijala. Sve se odigralo brzo, sad bi drugacije napravili svakako, a meni je bilo najbitnije da izvuce zivu glavu. Ja bih takodjer na vasem mjestu isla na ivf, trebat cete cekati 3mj zbog kiretaze ali ne bih gubila vrijeme, svakako da muz pije maticnu, za nju garantiram da je mom pomogla❤️
Ziva blastice se vode kao najbolje, iako nema pravila. Zbog hipera je svakako bolje odgoditi transfer jer u slucaju da beta pocinje rasti onda se dovodi u opasnost tvoje zdravlje i bebino. Ne trebas brinuti o odmrzavanju,sve ce biti super😊🤗
Cupica znas koji je moj simptom bio🙈 Kao da mi je zivac zetegnut od boka prema dolje😀 sretno i cekamo veliku brojku🤗😍
Kiki Dobrodosla😊 Prve pretrage koje se rade su sgam i spolni hormoni koji se vade od 2-5dc. Savjet, ako mozes uzeti uputnicu za svoje hormone jer je privatno dosta skupo. To su prve pretrage koje se rade i na osnovu njih se zna gdje je problem ili ga nema💪 Javi nam se svakako😊
Ziki sretno danas❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Kiki, dobro dosla! Ja sam iz rijeke. Nemas potrebe u medico ici, jedino ako ti nije hitno. Sve se da napraviti preko uputnice u bolnici i rezultati budu stvarno brzo gotovi (u roku tjedan dana) Jedino se papa nesto duze ceka pa eventualno to mozes u medico.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Bozma, Meto hvalaaa
Bila na transferu
Vratili 2 mrvice
Sad odmaranje i mantranje i cekamo bet ( stalno neko cekanje)😂😂😂
Hvala cure do neba sa savjetima i podrsci
Drzim fige ostalima da uspiju 🤞🤞🤞❤️❤️❤️
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Slee dali znas kolko se u Medicu ceka rezultat pape?
Jer nisu mi odgovorili na mail
E nemam pojma! Znam da se kod moje gin zna cekati i do tri mjeseca, to je fakat puno :/
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
E nemam pojma! Znam da se kod moje gin zna cekati i do tri mjeseca, to je fakat puno :/
Kod mog ima neka opcija da nadoplatiš 100kn za hitni i bude gotov prije nego privatno, nakon tjedan dana mislim.
Slee dali znas kolko se u Medicu ceka rezultat pape?
Jer nisu mi odgovorili na mail
Upadam jer prastim razvoj sa Slee.
Marinalin, ja sam radila privatno u Zg (ista stvar gdje god privatno radiš) čekaš 10 ak dana što je super!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Nikitta, šta se uopće desi kad žuto tijelo ne propadne? Hoće li ti to utjecat na ovaj sad prirodnjak?
nakon prošle stimulacije sam išla u dr.da se dogovorimo za histeroskopiju pa je rekao da po jajnicima imam još ostataka žutog tijela. Do tada sam mislila da je to nemoguće, ako u pravilu dobiješ M kad žuto tijelo propadne. Nadam se da to ne utječe na ovulaciju u slj. ciklusu
Sortiraj odgovore
Najstariji