Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    01. Lipanj 2020. 15:31

ziki80

Nikitta hvala
    Da , transfer je bio 3 dan
    Bile su 4 js, 3 oplodene ali jedna je odustala tako da su ostale ove dvije
    Njih smo vratili i sad mantramo😀😀😀
    Cekam otpusno pismo pa cu znat vise podataka o mrvicama pa vam napisem
    Sretno svima ❤️❤️😘🤞🤞

ziki80 sretno!

Tuma
    01. Lipanj 2020. 16:06

Nikitta ocito sam i ja u 50tima s amh 1,7 pmol. A prije manje od mj dana napunila 30🤣
    Ja sad cekam iducu M da idem na ivf u VV. Tj, nadam se da ce nam se desit cudo i da nece doci😅 isla sam u Repromed na folikulometrije i injekciju Brevactid 5000. Iako sam uvjerena da nista jer sam pratila lh trakicama i pocela je jacati druga linija, ali nije bila jednaka ili jaca od testne, a kad sam dosla kod dr, rekao je da je folikul ili puknuo ili da upravo puca i dao mi injekciju za svaki slucaj. Ne bi li se trebalo vidjeti to na lh trakicama? 
    I zene, vi vitamine uzimate na iherbu? Vidim da je tamo dosta jeftinije. Koliko treba da stigne?
    Ana26, jako mi je zao. Mogu mislit koliko je to tesko. Ja vec godinu dana placem na svaku M sta dobijem, ne mogu ni zamislit kako je ovo.
    Zene koje su izgubile dijete i roditelje zelim vam puno srece u iducem postupku i da prebrodite sve ovo uz Bozju pomoc. ❤❤
    Drzim fige curama koje cekaju betu, Bozma i Slee ako se ne varam. 🤞🙏
    I cestitke pozitivnim betama 🥳🥳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Ana26
    01. Lipanj 2020. 16:37

Baš smo se radovali bebi i nismo ni pomislili da će završiti sa missed ab. Radovali smo se i što ćemo konačno živjeti zajedno jer mm nikako da dobije premještaj pa bi ja otišla kod njega dok sam na komplikacijama i porodiljnom. 
    Ne mogu ni zamisliti koliko je onda tek teško nekome tko izgubi dijete kao naša avama i kad izgubiš roditelje kao neke cure s foruma. 
    Davnih dana sam se pomirila s tim da ćemo na mpo i nisam to teško prihvatila kao sad spontani pobačaj. 
    Ali, nema predaje, nastavljamo di smo stali. Kad vidim koliko vi godina truda i pokušavanja imate iza sebe, ja sam tek počela. Prošle godine smo se vjenčali, i ja imam 29 g i sa mnom je sve ok. Bili su mi TSH i prolaktin povišeni, a sad mi je i to ok.
    Jedino imam bakteriju u urinu, ali sam pila antibiotik pa moram ponoviti urinokulturu.
    Malo sam vam se izjadala da mi bude lakše. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• anna20
    01. Lipanj 2020. 17:32

Pozdrav.. 
    Upadam ovdje, al jako sam zbunjena i molim pomoc.... uzimam ovelap i danas trebam uzeti prvu dozu Cetrotide... E sad, sestra kod lijecnika mi je rekla da se pikam u rame, a kako citam upute kazu da iskljucivo u trbuh... Dal se tko od vas pikao time u ruku? Please helppp😩😩😩

ziki80
    01. Lipanj 2020. 17:37

Faith & Nikitta hvalaaa
    Faith samo jako, pozitivno i hrabro
    Sve ce bit ok
    Od sutra si trudnica😘😘
    Javi kak je proslo

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

Slee
    01. Lipanj 2020. 18:01

Beta negativna. Ili je bila biokemijska ili su svi testovi bacali skene. 
    Nema veze! Idemo dalje 💪💪

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• MikicaC
    01. Lipanj 2020. 18:11

Slee

😩😩😩Tako mi je zao, vjerovala sam da je to to! 

student13ica
    01. Lipanj 2020. 18:17

Slee jako mi je žao..

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Ana26
    01. Lipanj 2020. 18:17

Slee

Draga, drži se. Žao mi je. Kad opet ideš? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Tuma
    01. Lipanj 2020. 18:53

Ana26 zao mi je sto si to morala sad proci, ali vjerujem da ce vam se brzo desiti sretna trudnoca 🥰
    Slee sta god da je bilo, glavu gore i u nove pobjede. Najgora je ta nada, vidis sjenu/crticu i sva si u tome i na kraju nista. Ali bit ce, drzim fige da iduca bude sretna!💕
    Nikitta, bojim se da ja nemam ni neki idealan broj antralaca. Sad sam u Repromedu radila uzv na 6.dc i imala sam 2 folikula na jednom i 2 na drugom... rekao mi je dr da zene moje dobi imaju duplo vise... al dobro, sta je tu je, radit cemo s ovim sta imamo pa valjda ce nam se posrecit.😅 tako je, dok ima folikula, ima i nade!
    Ja se sad sopam sa svim vitaminima i cudima, mozda i to malo pomogne. Narucila sam sad s iherba, pa cemo vidjet kad ce stici. A meni se sluz nikad ne poklapa s lh trakicama, a jajnici me probadaju pola ciklusa. Prije sam tocno znala kad mi je ovulacija, a odkad radimo na djetetu mi se sve poseremetilo.😰 i ciklusi su mi koma, 20 dana pa svjeza krv (malo) pa smedi iscjedak, pa iduci dan opet svjeza krv, pa iscjedak, pa onda bas prokrvarim. Ne znam uopce sto da brojim kao prvi dan ciklusa, nikad prije mi ciklusi nisu bili takvi 😰 znam da taj smedi iscjedak je spoting, al sta je sa svjezom krvi koja se isto javi u tragovima😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.