Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Svibanj 2020. 18:44

Ana26

Cure, opet se vraćam kod vas. Pisala sam vam da sam prirodno ostala trudna, ali, nažalost, završilo je missed ab., točno 8tj. Plod se prestao razvijati. 😥
    Muž je obavio pregled androloga i sad čekamo nalaz spermiograma pa da vidimo šta će nam reći, da li da opet pokušavamo prirodno ili da idemo na MPO. Nisam ih još ni zvala. Da li znate koliko se čeka nalaz spermiograma na VV?
    Meto, ako se ne varam i tvoj muž je imao karcinom?Da li je on prije kemoterapije zamrznuo sjeme?

Joj Ana tako mi je zao, sjecam se tvog čuda...ostala si prirodno trudna sa skoro nikakavim plivacima! Sto vam doktor sad savjetuje?

• Ana26
    31. Svibanj 2020. 18:53

Nada88

Ana26

Cure, opet se vraćam kod vas. Pisala sam vam da sam prirodno ostala trudna, ali, nažalost, završilo je missed ab., točno 8tj. Plod se prestao razvijati. 😥
    Muž je obavio pregled androloga i sad čekamo nalaz spermiograma pa da vidimo šta će nam reći, da li da opet pokušavamo prirodno ili da idemo na MPO. Nisam ih još ni zvala. Da li znate koliko se čeka nalaz spermiograma na VV?
    Meto, ako se ne varam i tvoj muž je imao karcinom?Da li je on prije kemoterapije zamrznuo sjeme?

Joj Ana tako mi je zao, sjecam se tvog čuda…ostala si prirodno trudna sa skoro nikakavim plivacima! Sto vam doktor sad savjetuje?

Nismo još išli na kontrolni pregled pa dr. ni ne zna jer čekamo spermiogram. Onaj koji je mm radio u 2mj  ne priznaju na VV jer nije iz njihove ustanove, a taj je bio loš. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Slee
    31. Svibanj 2020. 19:22

Ana, tako mi je zao! Sjecam se kd si javila da si spontano zacela :(

Evo da se ja javim. Danas popodne jedva jedvice vidljiva sjena tako da je sigurno biokemijska. Ujutro beta pa cemo vidjeti sta dalje. Uzasno sam napuhana i dosta me boli donji dio ledja i nesto steze u predjelu jajnika. Valjda je to normalno.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Viola1
    31. Svibanj 2020. 20:31

Flower93 hvala 😘
    Nikitta o bome da, ovo je neopisiva sreća što smo dogurali do smrzlića 😀, a što će tek biti kada bude i test pozitivan.... 😊😁😀❤️
    Meto hvala 😘
    Ziva dobro došla! Sretno 🍀
    Ana26 žao mi je draga što je tako završilo 🙁. Drži se i hrabro dalje! Kada budete spremni mislim da vam je bolja opcija odmah krenuti na mpo. Šaljem zagrljaj 🤗❤️
    Slee tako ti je zbog stimulacije, aspiracije, utrića.. Nebrini to je normalno 😉  Hrabro sutra i drži se! 😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

Slee
    31. Svibanj 2020. 20:59

Hvala ti Viola! Prvi put mi je sve pa sam sva isprepadana, na svaku neobicnu bol se trzam. 
    Kako si ti? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Cupica7
    31. Svibanj 2020. 21:09

Ekipa pratim vas još, ali vratili se kući, obavezama, događaji krenuli pa rano ustanem i zaspem i ne tipkam baš... Žao mi je zbog svih tužnih događaja i novih dijagnoza :( u svem ovom stvarno ste lavljeg srca za gurati dalje 💗.
    Držim palčeve za sve postupke, plusiće i bete ++++++
    Ja si još nisam uopće test kupila, uspjevam se suzdržati, tek u čet.bi trebala provjeriti...
    Ali Slee suosjećam, skroz neka nova, neobična probadanja, zatezanja da mi čak u nogu bol ode i      (.)(.) nekako rano preosjetljive. Jesu vas koju tak boljele na svaki okret u krevetu?

MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos

1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
    1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Svibanj 2020. 22:16

Mrva1896 jako mi je zao moje iskreno saucesce ☹😢 znam tocno kako ti je ja sam  iza one prve spontane i neuspijele trudnoce   iza oca i majku izgubila jedno za drugim  sve te razumim i drzi mi se i vjeruj da te cuva sa neba🙏🙏😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

JECIKA
    31. Svibanj 2020. 22:17

Avama.. Ne bih da ti dajem laznu nadu kao ni za Slee ali bez bete bitka nije izgubljena. Moja crta je bila blijeda od 6dnt - 10dnt i onda je bio vikend a ja zivim na periferiji nisam isla kupovati vise testova. Nego sam 12dnt posla uraditi betu koja je bila dobra onda opet 14dnt.. Koristila sam Baby Rapid koji me nikad nikad nije prevario i neki Pregnatest. Dakle otkrili su ranu trudnocu bas bas ranu ali i kad je bila preko 50 (npr meni je vec prema beti 10dnt morala biti preko 50) bila je sjena i tada. Moja sestra je bila sigurna da umisljam cak se sazaljevala nada mnom.. Ovo znajte i za ubuduce. Bez bete nema predaje

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Kiky 🥰
    31. Svibanj 2020. 22:17

Pozdrav cure, evo mene malo na ovoj temi, inace sam do sad bila na temi LH trakica... padam ovako iz vedra neba ali me zanima par stvari. 
    Kada ste se odlucile na potpomognutu, nakon koliko god pokusavanja i da li ste prije samoga postupka radili kakve pretrage i imale "dijagnozu"?
    Inace ja i suprug jos nismo radili nikakve pretrage, osim ja redoviti gin.pregledi papa test i brisevi gdje mi je sve ok. Pokusavamo vec godinu i pol, iza nas dvije biokemijske...pisem jer neznam od kuda krenuti dalje... hvala 😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

JECIKA
    31. Svibanj 2020. 22:25

Da odgovorim i za cuveni cerviks  makar moje iskistvo - u neuspjesnom postupku jako tvrd i spusten a u uspjesnom - sve je bilo vlazno i ljepljivo. Ja sam posumnjala da aam trudna jer sam 7dnt posla kupiti nekakav dezificijens za ruke na bazi biljaka i kad sam ga otvorila od mirisa sam povratila u kolima. A inace nisam gadljiva i sada nemam mucnine u trudnoci. Grudi su me zasvrbjele mozda par puta i to je to... Ali najjaci simptom je bio osjecaj - od transfera sam znala da sam trudna.. Cudno je to ali eto.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.