Hvala drage zene 💗💗
Sad u cetvrtak idemo na razgovor pa cemo vidjeti sta dalje.
Bit ce sve super!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Tuma ja sam jednom davno pročitala da je AMH pod utjecajem svih hormona koji idu iz nadbubrežnih žlijezda - stoga žene koje su pod jakim stresom imaju tendenciju da i AMH bude snižen, a recimo na uzv super broj antralaca. Pošto sam ja rođena pod stresom, it’s my middle name, pa se time i tješim. Dokle god imam folikula - imam nade. Znala sam reći - do zadnjeg folikula. 😊 O bi se trebala vidjeti na LH trakicama, ali meni su sigurniji signali iz tijela, mene jebački probode jajnik 4-5 puta za vrijeme O, imam tonu eggwhite sluzi, a prije sam koristila i LH digitalni test sa +/- varijantom (dok sam bila početnica u poznavanju svog tijela i ciklusa). S Iherba dolazi za 7-10 dana, ali to je bilo prije corone, sad je sve “zauvijek” promjenjeno 🤣
Ana26 zato služi forum, da podijelimo svoje brige, iskustva, i glasna razmišljanja. Čovjeku bude nakon toga lakše. Ne mogu zamisliti da napokon doguram do trudnoće i izgubim je. Divim se svakome tko to prođe stoički.
Anna20 ja sam samo štopericu jednom u ruku primila, ostalo sve uvijek u trbuh, uključujući Cetrotide. Oprez / pecka dosta i zna biti osip na mjestu uboda, ali brzo prođe. Slobodno pikaj u trbuh!
Slee ja vjerujem da je bila biokem, i da ste na korak do uspjeha. Žao mi je zbog negativne bete svejedno, voljela bih da svima uspijeva od prve, manje bi bilo suza, propalih planova i u konačnici - ostalo bi nam više novčića za bebu. Ali, idemo dalje!
Nikitta sad sam se i tu nasla;nizak AMH zbog stresa a ja ga imam na tone cijeli zivot,smrti najblizih,rastava i svakodnevno po neki...pa cak i danas a sutra transfer,mama na hitnu a moj ljubimac hitno kod veterinara...cijelu noc nespavanje😏
Al necemo se dat,guramo svim silama🤗
Faith & Nikitta hvalaaa
Faith samo jako, pozitivno i hrabro
Sve ce bit ok
Od sutra si trudnica😘😘
Javi kak je proslo
❤😘
Hvala drage zene 💗💗
Sad u cetvrtak idemo na razgovor pa cemo vidjeti sta dalje.
Bit ce sve super!
Idemo daljeee❤😘
Slee drzi se! I mene ceka isto. Bas je glupo kad vidis sjenu, a na kraju nista.
Moj amh je s 36,6 godina 5,8😂
I jedna klinika kaze da su mi super nalazi a u drugoj klinici da nike los taj moj amh al da bi bilo bolje da je iznad 7😂
Tako da jbg 😂
Slee žao mi je 🙁 Vidim da si sabrana i pozitivna! Tako treba! 💪 Hrabro dalje! 😘
Ja sam dobro, za sada odlično podnosim ovo iščekivanje...danas je 3dnt 😀
Kiky i Anna20 dobro došle!
Nikitta ipak si ti sada ironwoman pa se i menga uplašila, pa nije tako bolna 😉😁 Sretno ti na uzv-u, nadam se da će biti sve ok i da je ovaj prirodni dobitan!! 🤞🤞🤞
Ziki80 sretno s iščekivanjem i neka bude velika beta za 2 tjedna 🍀🤞🤞
VM držim fige da rastu i pojavi se još koji 🤞🤞🤞
Faith sretno sutra na transferu 🍀🍀🍀🍀🍀
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Slee žao mi je 🙁 Vidim da si sabrana i pozitivna! Tako treba! 💪 Hrabro dalje! 😘
Ja sam dobro, za sada odlično podnosim ovo iščekivanje…danas je 3dnt 😀
Kiky i Anna20dobro došle!
Nikitta ipak si ti sada ironwoman pa se i menga uplašila, pa nije tako bolna 😉😁 Sretno ti na uzv-u, nadam se da će biti sve ok i da je ovaj prirodni dobitan!! 🤞🤞🤞
Ziki80 sretno s iščekivanjem i neka bude velika beta za 2 tjedna 🍀🤞🤞
VM držim fige da rastu i pojavi se još koji 🤞🤞🤞
Faith sretno sutra na transferu 🍀🍀🍀🍀🍀
Viola1 hvala puno!😘
Nikita moja si generacija.
Naravno da dok jajnici rade i postoji jajnih stanica da ces kadtad uspjet👏
Mislis da s mojim amh mogu se nadat prirodnim zacecem prije ivf pokusaja danas sutra?
Faith da ti ne pričam da je i kod mene uvijek neki kuki 😸 Glupo mi tu tipkat što me snašlo ovih dana, bila jučer na hitnoj, jednostavno takav mi je život, turbulentan i jbg. Okrenem na šalu i to je to. Sve će biti u redu 🤗 Sanjam da ćemo se jednom sve ovdje trudilice i borkinje okupiti na jednoj kavi ili ginu, sa ili bez beba u naručju. I dobro se ispričati, nasmijati i isplakati, do tad - borba do zadnjeg daha ili barem do zadnjeg atoma volje 😁🥰 Sretno sutra, biti će sve OK!
Viola1 moguće je da si u pravu, dao Bog. Sve ću znati u petak, pa ćemo biti pametniji ☺️
Marinalin i ja 36,5 godina, ali AMH po novom 1,9 (bio je 3.2 prošle godine), ali jbg, dvije operacije jajnika, smanjena rezerva svakako mehaničkim putem + jebena endometrioza koja jede js. No, ne žalim se dokle god jajnici funkcioniraju, imam se čemu nadati. 🙃 Tvoj AMH je top!
Slee that’s the spirit 🙏🏼😘
Nikitta to bi bilo stvarno dobro da se jednom okupimo!🤗❤😘
Sortiraj odgovore
Najstariji