Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    31. Svibanj 2020. 08:03

Nada88

Isuse avamakoja tuga 😪 od srca ti zelim da uspijes u svojoj borbi sto prije, da ti Bog makar malo olaksa bol i tugu koju nosis u srcu 🙏

Hvala, naralost neopisiva tuga!

Meto
    31. Svibanj 2020. 10:15

Bela draga jako mi je zao <3 nemam rijeci da te utjesim, saljem ti najcvrsci zagrljaj... i mene si rasplakala i svim srcem ti zelim da iduci postupak bude uspjesan. Znam koliko je tesko cekati i da dr idu na GO uskoro pa mozda da probas sa tim prirodnim i ako se pokaze da opet stanice stekaju da ih filas sa maticnom do jeseni. Tu smo za tebe <3
    avama kakva tuga, zelim ti puno snage kao sto i jesi snazna zenica i da sto prije dobijes malenu mrvu koja ce ti dati puno osmjeha i razloga za bolje sutra  <3 <3
    Studen13ica jeeej, cestitam <3 sretno do kraja :) 
    Nikitta super za zeljezo, tebi je to bio maciji kasalj ;) zasto si mirna dva mjeseca, mislis da ce tako brzo pasti ponovno?
    Bozma kakvo je to razmisljanje da ides na ivf u bolnicu, nema ti od toga nista :D cekamo veliku betu za cca 10 dana :)
    Maki odlican rezultat, sretno i mirno cekanje :) :)
    Nadalica koja si ti ludica, nadam se da se nisi poigrala sa muzem sa laznim pucanjem vodenjaka :D kako ide shoping, jeste se pripremili vec? :)
    Mikice Darliv zao mi je :(
    Slee dok gledam tvoje testice sve vise ih pocinjem mrziti. Igra zivaca, a kako je tek tebi.. vjerovatno je biokem. i ja se opet nadam da sutra bude sve ok, jesi ponavljala jutros testic?
    Grizli a misic mali, bude ona dobro, snazniji su nego sto mislimo. Jezim se od tog kontrasta jer ga muz dva puta godisnje uzima.. Znas i sama da je bolje da sve provjere i nadam se da je prvi i zadnji put da prolazite kroz to. pusa malenoj <3
    Viola, Faith, Plava MK, Flower sretno cure :) jooj nadam se da nisam nikog zabb, a ocito jesam, odjednom sam citala zaostatke pa mi nemojte zamjeriti..

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

ziki80
    31. Svibanj 2020. 10:55

Bok curke
    Upravo zvala petrovu
    Kazu da dodem sutra pa ce vidjet dal ide transfer ili zamrzavanje
    Nisu mi rekli koliko ih je oplodeno ni josta( bilo je 4 js)
    Danas mi je 18 dan ciklusa
    Mi moze neko molim vas objasni kaj to sad sve znaci jer cu izludit
    Hvala

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

31. Svibanj 2020. 11:14

Meto, ma skupit cu ja ljekove i uzet uputnice...ali sam nekako uvjerena da je to to i vec se vidim kako vracam ljekove u bolnicu. Ovaj put sam bas zabrijala ko nikad. Cak sam embrijima i imena dala 🙈 sta je najgore sta se moze desit....da opet ne bude nista....pa na to sam valjda vise navikla. I bila si u pravu za dr.P.
    Kad vi idete dalje? Jesi i ti presla na fejs?
    Ziki80, koji ti je sutra dan od punkcije? Treci ili peti? Sigurno je sve ok cim spominju zamrzavanje pa se nemoj brinut. Iako ta neizvjesnost pocupa zivce. 

• MikicaC
    31. Svibanj 2020. 11:32

Avama tuga do neba. Zao mi je da si sve to morala prolaziti 😞 Zelim ti sto prije, zdravu i najljepsu bebicu ❤️❤️❤️

Bela zao mi je draga da je tako ispalo 😩 Saljem ti zagrljaje ❤️❤️
    Bozma moram malo da galamim, nema odustajanja dok sudija ne svira kraj 😁 Tj. Dok betu ne vidimo. Misli pozivitno, opusti se, uzivaj koliko mozes ❤️ I sama znas da u ovoj igri nema pravila. Mrvice cuju ako si ih vec otpisala 🤫🤫
    Slee isto vazi i za tebe 😁 ja vidim jos test pozivan, a tih 50 nijansi sive ionako niko ne moze uganjati 😁 Drzim fige za veliku betu.
    Nada88 kako si ti? Jesi li prestala skroz za clexanima?
    Cure koje cekaju betu drzim vam fige.
    Ja sam u petak prestala uzimati utrice i clexan, jucer sam vec procurila. Jeste li vi sta uzimale za kvalitetu js? Moj doktor kaze da se kvalitet ne moze poboljsati, ali njemu izgleda nije nista vjerovati 😂
    Ljubim vas 🥰😘

ziki80
    31. Svibanj 2020. 11:36

Bozma sutra mi je 3 dan 
    U petak smo ih vadili , dobili 4 js
    U srijedu na zadnjem uzv endometri bio 11
    Danas mi je 18 dan ciklusa
    Uf

Ja 40godina, suprug 34
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce

ziki80
    31. Svibanj 2020. 11:37

Bozma ne da cupa zivce negooo u vrapcu cu zavrsit

Ja 40godina, suprug 34

• avama
    31. Svibanj 2020. 12:10

Hvala cure! Jutros se nazire crtica na mullerovom test, valjda ostaci bete. 9dnt. Mislim da bi danas ipak trebalo biti jace da je nesto. A idemo dalje.

31. Svibanj 2020. 12:27

Avama, da ti ipak izvadis betu. Slee isto tako. Nije da bas nista nema na testu.
    Ziki80 vjerojatno se dobro razvijaju pa se misle da li da ih puste do 5-tog dana. Ne brini

• Viola1
    31. Svibanj 2020. 14:00

Mrva1986 žao mi je zbog mame 🙁, sigurno sada čuva i tebe i mrvicu ❤️ Neka bude velika beta ubrzo 🤞🍀
    Avama strašno mi je žao 🙁 Želim ti da ti se što prije ispuni želja i dobiješ slatku i zdravu bebicu! ❤️ Betu svakako napravi... 🤞🤞
    Slee sretno sutra! 🍀 Javi nam 😉
    Bozma oho, već su imena dobili 😀❤️😁! Ma ovaj je dobitan!!! 😘😘😘
    Meto hvala ti! U kojoj si ti fazi?
    Evo malo i lijepih vijesti 😀, maloprije su mi javili, 2 zametka su se razvila u lijepe blastociste, tako da imam smrzliće ❤️❤️❤️❤️❤️ Napokon da smo i do te faze dogurali 😊

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.