Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Svibanj 2020. 22:50

Kiky, dobrodošla i još prije otišla. Ja sam isto tako izgubila godinu na LH trake pa onda još pola na folikulometrije. Na kraju sam pitala svog soc.ginekologa za mišljenje i on me uputio u jednog MPO doktora koji nam je dao spisak pretraga i zbog godina predložio odmah IVF. E onda su nam našli 100 sranja, pa dok smo to pomalo rješili, nekako vrijeme proletilo. Ne znam od kud si i gdje ti je najbliže?
    Mrva1986 užasna sam u tješenju, ali znam kako ti je, moja je nedavno umrla i eto užasno mi fali da u svemu ovome i ja imam nekoga tko bi me samo pitao kako sam, a da znam da mu je stalo. Nekako, kao i Belaaa vjerujem da me ona sad čuva
    Cupica7,  baš sam se pitala šta je s tobom, kad ćeš ti više test ili betu da vidim jesam li bila u pravu?

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Svibanj 2020. 23:22

Curre drage sve pratim cekalice samo strpljivo i optimisticno🙏🤗❤ a mi koje se borimo moramo i dalje 🤷‍♂️❤ ja sutra idem kod nje oko 12, 13 h mi je rekla da dodjem dat ce mi ispisat tablete za prirodnjak i da se sve dogovorimo pa cu sutra s njom provat vidit lipo reci dali trebam kakve dubinske pretrage itd i zasto sve se ovo desava zasto ne minja terapiji itd 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

31. Svibanj 2020. 23:40

Belaaa

Curre drage sve pratim cekalice samo strpljivo i optimisticno🙏🤗❤ a mi koje se borimo moramo i dalje 🤷‍♂️❤ ja sutra idem kod nje oko 12, 13 h mi je rekla da dodjem dat ce mi ispisat tablete za prirodnjak i da se sve dogovorimo pa cu sutra s njom provat vidit lipo reci dali trebam kakve dubinske pretrage itd i zasto sve se ovo desava zasto ne minja terapiji itd

Kad bi onda trebala krenut sa sljedecim postupkom?

student13ica
    31. Svibanj 2020. 23:40

Kiky mi smo nakon 10mj neuspjeha krenuli na pretrage. Tj.muž je išao prvi napraviti spermiogram i on se pokazao loš. Ja sam do tada samo papa i te osnovne gin.pretrage. Moj savjet krenite što prije. Sretno 😊

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

ziki80
    01. Lipanj 2020. 05:52

Cure drzte fige danas ❤️❤️🤞🤞🤞

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

Kiky 🥰
    01. Lipanj 2020. 06:00

Mi smo iz Rijeke. Mislim da mi je Medico po tom pitanju mozda najbolji tu je najblize. Neznam dali postoji jos koja ustanova u Rijeci? Ima Rijecanki ovdje :) ?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Ana26
    01. Lipanj 2020. 07:58

Cure, hvala vam na podršci.
    Svakako planiramo nastaviti tamo gdje smo stali s pretragama. Čekamo spermiogram i ja moram izvaditi hormone jer na VV ne priznaju iz druge ustanove. A ostalo je sve spremno. I onda idemo na dogovor. Iako sumnjam da će nas uzeti prije 9 mj jer sam imala kiretažu, a i dolazi ljeto i godišnji odmori. 

Sretno curama koje čekaju beta i da što prije dobijete svoje bebe. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

01. Lipanj 2020. 09:21

Kiky ja cu ic sljedeci tjedan u Medico sve obavit ,najbolji su i imaju sve pretrage moguce i sve se obavi u jednom danu.
    Jedino eto sto se placa sve .

darliv
    01. Lipanj 2020. 09:58

Kiky dobrodošla i sto prije nas napustila :) mi smo, se javili u mpo kliniku nakon tri godine pokusavanja, ali to je individualno, bili smo u hrpi nekakvih radova pa smo si zato dali toliko vremena prirodno.. Prvo smo napravili spremiogram i radilia folikulometriju kod ginekologa nekoliko mjeseci da vidimo ima li ovulacija. Kad smo vidjeli da je to sve ok, pola godine nakon toga smo krenuli u mpo vode. Osnovne pretrage koje traze su brisevi, papa, spermiogram i hormoni (3.-5.dc), a ostalo sve po dogovoru. Ja sam radila prohodnost jajovoda kako bi isključili i mogućnost zacepljenja. Ali kako cure kazu kreni sto prije jer to poprilicno traje, rijetke su sretnice kojima sve pođe od ruke i da mogu brzo u neki postupak, bio to aih ili ivf... Uglavnom sretnooo :) 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

01. Lipanj 2020. 10:05

ziki80

Cure drzte fige danas ❤️❤️🤞🤞🤞

nije se spavalo sinoć 
    sretno i javi kako je prošlo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.