Kiky, dobrodošla i još prije otišla. Ja sam isto tako izgubila godinu na LH trake pa onda još pola na folikulometrije. Na kraju sam pitala svog soc.ginekologa za mišljenje i on me uputio u jednog MPO doktora koji nam je dao spisak pretraga i zbog godina predložio odmah IVF. E onda su nam našli 100 sranja, pa dok smo to pomalo rješili, nekako vrijeme proletilo. Ne znam od kud si i gdje ti je najbliže?
Mrva1986 užasna sam u tješenju, ali znam kako ti je, moja je nedavno umrla i eto užasno mi fali da u svemu ovome i ja imam nekoga tko bi me samo pitao kako sam, a da znam da mu je stalo. Nekako, kao i Belaaa vjerujem da me ona sad čuva
Cupica7, baš sam se pitala šta je s tobom, kad ćeš ti više test ili betu da vidim jesam li bila u pravu?
Curre drage sve pratim cekalice samo strpljivo i optimisticno🙏🤗❤ a mi koje se borimo moramo i dalje 🤷♂️❤ ja sutra idem kod nje oko 12, 13 h mi je rekla da dodjem dat ce mi ispisat tablete za prirodnjak i da se sve dogovorimo pa cu sutra s njom provat vidit lipo reci dali trebam kakve dubinske pretrage itd i zasto sve se ovo desava zasto ne minja terapiji itd
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Curre drage sve pratim cekalice samo strpljivo i optimisticno🙏🤗❤ a mi koje se borimo moramo i dalje 🤷♂️❤ ja sutra idem kod nje oko 12, 13 h mi je rekla da dodjem dat ce mi ispisat tablete za prirodnjak i da se sve dogovorimo pa cu sutra s njom provat vidit lipo reci dali trebam kakve dubinske pretrage itd i zasto sve se ovo desava zasto ne minja terapiji itd
Kad bi onda trebala krenut sa sljedecim postupkom?
Kiky mi smo nakon 10mj neuspjeha krenuli na pretrage. Tj.muž je išao prvi napraviti spermiogram i on se pokazao loš. Ja sam do tada samo papa i te osnovne gin.pretrage. Moj savjet krenite što prije. Sretno 😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cure drzte fige danas ❤️❤️🤞🤞🤞
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Mi smo iz Rijeke. Mislim da mi je Medico po tom pitanju mozda najbolji tu je najblize. Neznam dali postoji jos koja ustanova u Rijeci? Ima Rijecanki ovdje :) ?
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure, hvala vam na podršci.
Svakako planiramo nastaviti tamo gdje smo stali s pretragama. Čekamo spermiogram i ja moram izvaditi hormone jer na VV ne priznaju iz druge ustanove. A ostalo je sve spremno. I onda idemo na dogovor. Iako sumnjam da će nas uzeti prije 9 mj jer sam imala kiretažu, a i dolazi ljeto i godišnji odmori.
Sretno curama koje čekaju beta i da što prije dobijete svoje bebe.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Kiky ja cu ic sljedeci tjedan u Medico sve obavit ,najbolji su i imaju sve pretrage moguce i sve se obavi u jednom danu.
Jedino eto sto se placa sve .
Kiky dobrodošla i sto prije nas napustila :) mi smo, se javili u mpo kliniku nakon tri godine pokusavanja, ali to je individualno, bili smo u hrpi nekakvih radova pa smo si zato dali toliko vremena prirodno.. Prvo smo napravili spremiogram i radilia folikulometriju kod ginekologa nekoliko mjeseci da vidimo ima li ovulacija. Kad smo vidjeli da je to sve ok, pola godine nakon toga smo krenuli u mpo vode. Osnovne pretrage koje traze su brisevi, papa, spermiogram i hormoni (3.-5.dc), a ostalo sve po dogovoru. Ja sam radila prohodnost jajovoda kako bi isključili i mogućnost zacepljenja. Ali kako cure kazu kreni sto prije jer to poprilicno traje, rijetke su sretnice kojima sve pođe od ruke i da mogu brzo u neki postupak, bio to aih ili ivf... Uglavnom sretnooo :)
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure drzte fige danas ❤️❤️🤞🤞🤞
nije se spavalo sinoć