Nikitta, i ja vjerujem u čuda. Ne znam kako sam uopće uspjela zatrudniti, a sad me muči hoću li uopće ikad više prirodno zatrudniti i ako zatrudnim kako će završiti.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Dobro jutro svima
Nakon što sam pročitala cijelu temu od početka do kraja (znači doslovno od prve stranice) , evo i mene da vam se priključim! Sve što sam saznala o ovoj temi bilo je sa foruma, a svima vama koje svakodnevno dijelite svoja iskustva se želim zahvaliti!!
Mi smo prvih godinu dana bili opušteni, pa više od pola godine izgubili sa trakicama i stalno mislili "sad bude, sad bude" U tom nekom zadnjem periodu smo krenuli sa pretragama, više kao zlu ne trebalo, ali se na kraju se ispostavilo da suprug ima oligoasthenozoospermiu. Nakon toga je sve brzo krenulo, već nakon mjesec dana smo dobili termin u humanoj, doktorica je odmah predložila IVF i u trećem mjesecu smo trebali imati dogovor za terapiju nakon što su bili gotovi AMH nalazi. Znamo što se događalo u međuvremenu zbog te glupe korone
, svi novi postupci su bili odgođeni i tako smo završili na rasporedu za jesen
Dobrano sam proplakala sam sestrinu rečenicu: "Ništa, vi se samo opustite i uživajte u ljetu pa se vidimo na jesen!" Na kraju sam odlučila stisnuti zube, poslušati njezin savjet i uz vas dočekati svoju priliku <3
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dobrodošla AuroraB!
Moj M ima oligoasthenozoospermiu (očito je s godinama došla jer već ima dijete iz prvog braka) pa je doktor rekao da je to najmanji problem. Nisi išla na odštopavanje jajovoda? koliko god imaš?
Meni je jedna ginekologica rekla zašto nas ginekolog nakon godina i godina prirodnog pokušavanja nikad nije poslalo na prohodnost jajovoda ako je sve ostalo u redu, a sada zbog godina više to i ne bi povećalo šansu pa sam drito na IVF-u.
Moj soc. ginekolog mi je tupio stalno ''sve je u glavi''
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Aurorab koliki je tvoj amh?
Ja sam obavila odma prohodnost jajovoda i to je ok.
Sve je u biti ok osim kao taj amh nike los al nije ni bajan.
Pozdrav cure!
Vise vas pratim nego sto pišem zadnje dvije godine.
Da podijelim i s vama priču. Trebala sam u 2. Mjesec ponovno u postupak, međutim odlučili smo sve odgoditi za jesen jer mi je bio potreban odmor od svega... Iznenadio nas je plusic u vrijeme korone i sada sam 14tt. Želim svima da ubrzo dočekate svoje plusice!
Cure, kako da vas označim u poruci? Ili vi to same podebljate nickove kad "označavate" nekog?
VM nisu me dosada poslali na prohodnost jajnika, kako moj ginekolog koji je inače super, tako ni mpo doktorica...
Misliš li da bih sama trebala inicirati tu pretragu? I ako da, tko izdaje uputnicu?
Marinalin moj AMH je 12.4pmol/L, imam 34.god.
Od ostalih vrijednosti, stvari stoje ovako: FSH 5.3
LH 2.9
E2 167 pmol/L
TSH 1.11
DHEAS 8
OGTT normoglikemija
Progesteron 19. DC 36.5
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Pozdrav cure!
Vise vas pratim nego sto pišem zadnje dvije godine.
Da podijelim i s vama priču. Trebala sam u 2. Mjesec ponovno u postupak, međutim odlučili smo sve odgoditi za jesen jer mi je bio potreban odmor od svega… Iznenadio nas je plusic u vrijeme korone i sada sam 14tt. Želim svima da ubrzo dočekate svoje plusice!
Ivy5, znači ti si jedna on onih za koju se poslije govori: "Čula sam od jedne svoje frendice da oni dugo nisu mogli, krenuli na umjetnu i onda je ona ostala trudna!" Super, čestitam!! Želim ti da ti sve super prođe do samoga kraja, očito je tako bilo suđeno! Nego, možeš li molim te napisati koja je bila vaša dijagnoza dok ste bili u postupcima?
AuroraB ne znam stvarno, ja samo čitam, slušam druge i imam neke svoje zaključke. Najteže mi padaju različita mišljenja struke ako mi ovaj postupak ne uspije mislim da ću ići na prohodnost da budem mirna da sam sve napravila za prirodni postupak koji tak i tak obavljamo između MPO postupaka. Cure su me pitale koji je moj AMH , negdje je oko 7 i doktor mi je rekao da je to jako mala rezerva jajnih stanica i da mi je preostalo malo vremena, odnosno u njegovom prijevodu da bih ja mogla ostati i prirodno trudna a pitanje je kada, još 3-5-10 godina nemam vremena čekati. Ovaj MPO je požurivanje trudnoće. Eto takav je bio naš prvi razgovor na MPO.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Nikitta GO je uzivancija. Jucer sam cijeli dan bila kod mame, bila seka sa melenom. Isuse kako je medena, a koliko sijedih mi je zadala🙈 Meni je danas 6dc, a menga trajala samo 4 dana, primjetila sam prethodna dva mj da mi traje tako kratko i doslovno mogu sa jednim uloskom proci sve te dane. Estrofemi su me s**bali skroz, tako svaki put. A mozda je do vremena🤷♀️
Kazes da si bila na hitnoj, jel sve ok? 💜
Vm kod tebe izgleda da mozes i polustimulirani s obzirom da mali broj stanica pa da se radi na kvaliteti onda. Endo ti je super. Ili ti gonali ne pasu, to je bas jaka doza. Sretno 🤞💪
Slee zao mi je❤️ Ovo je tek pocetak, pravimo se da je probni ispit bio, ipak si mi duzna rucak🙈😘
Ana uzimali smo od Vebar pcelarstvo, tri mjeseca svaki dan na taste ispod jezika. Iza toga na sgamu smo imali progresivne, a nikad prije se to nije dogodilo. Iza toga biopsija je bila uspjesna, a prije toga na nalazu azzospermija- cista nula💆 Sto se tice trudnoce, mi smo imali srceko i samo sam pocela smedjariti, nije se znali otkud ni zasto. Dobila sam injekcije progesterona al ni to nije pomoglo, spontani se dogodio na putu do wca. Pored svega kako je pljusnulo, umeljalo je zidove i namjestaj i svoj toj muci ja stojim skamenjena rasirenih nogu i treba to pocistiti. Koliko god morbidno zvucalo ovo sto pisem, trebam se podsjetiti da smo mi sve lavice jer kad nas dostignu sakakve nedace nadjemo od nekud snagu za krenuti dalje. I kad mislis da ne mozes ni korak dalje napraviti, napravis dva jer znas da je ovo stepenica, dvije koje trebas prijeci da dodjes do cilja❤️
Bozma i meni su noge uvijek hladne, pomaze mi magnezij u postupcima 💪
Faith sretno danas😍🤗
Anna20 ja sam sve pikice u trubuh pikala. Cetrotide kad koristim okrenem iglu prema gore al isto pece, to je takav lijek.
Marinalin jel muz radio sgam? Mozes ostati trudna dok god ima stanica. Moj dr npr ne vjeruje nalazu kad pise koliki je amh. On gleda stanje antralnih folikula i moze biti da je amh los a stanje na uzv super i obratno. 🙈
AuroraB dobrodosla😊 To je los nalaz sgama ali ima i gorih. Dovoljan je jedan plivac💪 Kod takve dijagnoze rade icsi. Znam da je cekanje grozno i iskoristi ovo ljeto za plazu, kupanje, alkohol jer iduce neces moci od pupe 😁 Tako ja sebi govorim🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ivy5 cestitke na trudnoci. Neka bude skolska🤗🤞🌸
Blacky gdje siiii? 😘
Maki ne javljas se. . . 😴😁😘
Marijaiva strajkas nesto? 💪😁😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji