Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    30. Svibanj 2020. 20:12

Avama, nemam rijeci 😥
    ❤❤❤❤

• PlavaaMK
    30. Svibanj 2020. 20:15

ANKSIMORON

PlavaaMK

Pozz curke, evo danas FET jednog trodnevnog sad cekanje bete i neizvjesnost 😬😬😬
    Danas pitala dr.L jel odlaze biologice, pa javljam da tim ostaje 😃😃
    Aksiomoron cestitam neka se lijepo dupla
    🤗🤗
    Studentice cestitam
    Avama i Darliv zao mi je, sad skupit snage i u nove pobjede
    Svima nama koji cekamo i osluskujemo svaki simptom zelim puno srece 😘😘😘😘

Hvala :) cekamo utorak pa cemo vidjeti.. do tada normalan zivot koliko je to moguce 🤣🤣 sretno i tebi..

Znaci ti si bila kod doktora l na ivf.. sto ti je dao od terapije i za koliko moras raditi betu?

U IVF postupku bila sam u 2mj. terapija mi je bila gonali, dobili tri stanice, dvije vratili odmah a jedan smrznuli ( on je bio losiji i nije se znalo hoce opstat )
    Sad od 3dc pijem estrofem 3×1, od srijede krenula sa utrogestanom 3×2, nastavak terapije i jos dobila 01.06 brevacitid, onda drugi dan decapeptyl i 06.06 opet brevacetid... beta za 14 dana tocnije 13.06....
    Nekako ne nadam se puno ... 

• PlavaaMK
    30. Svibanj 2020. 20:25

Belaaa bas mi je zao i stvarno to te slomi... skupit snage i krenut u nove pobjede
    Nikita i Viola1 joj hvala vam samo da vrijeme brzo prođe
    Kad citam i vidim sta sve prolazimo i koji silni trud dajemo, da nakon svakog poraza postajemo jace i jos veca zelja da ostavarimo cilj, shvacam da smo prave lavice 🤗🤗🤗🤗

simba
    30. Svibanj 2020. 20:45

avama

Nikitta

Slee vjerujemda nije VM, mislim da bi u tom slučaju crtica tamnila. A i pošto nemaš jajovode, jako je rijetka “VM na jajniku”, iako je imala ovdje jedna cura. Nadam se da je ipak biokemijska ili ako je trudnoća, da su slabe crtice radi urina ili ne znam čega 😬
    Avama ja zaboravila da vi već imate 1 dijete, baš čudno da sada ne ide, pa ne ide. Mislim da nije problem u tebi, ako muž ima dijagnozu i da je stvar da se potrefi dobar embrij. Ne kužim se u muške dijagnoze doduše, pa samo nagađam… ti uzimaš fakat sve u svojoj moći, tipa Fragmin, Decortin…
    Belaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Imali smo, nazalost, obolio je od leukemije s 2 g.i izgubio bitku. I zato je jos teze sve ovo

O kako tužno..😪😪 ja imam dvogodišnjaka i nemogu ni zamisliti kako ti je. Želim ti što prije plusić i zdravu bebicu, koju će braco čuvati sa neba.❤️❤️❤️

👩33g
    👨42g
    👦4g

• avama
    30. Svibanj 2020. 20:54

simba

avama

Nikitta

Slee vjerujemda nije VM, mislim da bi u tom slučaju crtica tamnila. A i pošto nemaš jajovode, jako je rijetka “VM na jajniku”, iako je imala ovdje jedna cura. Nadam se da je ipak biokemijska ili ako je trudnoća, da su slabe crtice radi urina ili ne znam čega 😬
    Avama ja zaboravila da vi već imate 1 dijete, baš čudno da sada ne ide, pa ne ide. Mislim da nije problem u tebi, ako muž ima dijagnozu i da je stvar da se potrefi dobar embrij. Ne kužim se u muške dijagnoze doduše, pa samo nagađam… ti uzimaš fakat sve u svojoj moći, tipa Fragmin, Decortin…
    Belaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Imali smo, nazalost, obolio je od leukemije s 2 g.i izgubio bitku. I zato je jos teze sve ovo

O kako tužno..😪😪 ja imam dvogodišnjaka i nemogu ni zamisliti kako ti je. Želim ti što prije plusić i zdravu bebicu, koju će braco čuvati sa neba.❤️❤️❤️

Hvala. ❤❤❤

JECIKA
    30. Svibanj 2020. 21:55

Avama molicu se za tebe i da nadjes mir u teskim trenucima i da te Bog nagradi sa zdravom i slatkom bebom brzo!  

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Mrva1986
    30. Svibanj 2020. 22:40

avama

Nikitta

Belaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️ Nemam ti sto drugo reci osim da ti od sveg srca zelim da uspijes

• Mrva1986
    30. Svibanj 2020. 22:42

Ja sam prije mjesec dana izgubila mamu. Sad cekam betu 9.6. i molim je svakog dana da me cuva i moju mrvicu😞💔

• avama
    30. Svibanj 2020. 23:07

Hvala svima

31. Svibanj 2020. 00:03

Isuse avama koja tuga 😪 od srca ti zelim da uspijes u svojoj borbi sto prije, da ti Bog makar malo olaksa bol i tugu koju nosis u srcu 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.