Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    student13ica
    30. Svibanj 2020. 14:46

avama

Ovo je valjda takav mjesec. Bas nemamo srece!

Avama kòja je tvoja priča, koliko pokušavate? Koji je problem?
    Ja bi na tvom mjestu u pon.išla vaditi betu. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Slee
    30. Svibanj 2020. 15:08

Bela bas mi je zao jakooo! 
    Faith drzim fige da se sve oplode 💗
    Nikita, mi vjerujes da se ja nadam da je biokemijska. Samo da nije opet vanmaternicna, cijeli dan umirem od same pomisli na to

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    30. Svibanj 2020. 16:00

Nikitta

Belaaa strašno, preprestrašno, jako si se namučila, odnosno namučili su te dobrano. Iduću aspiraciju traži da te potpuno uspavaju, oni to mogu i trebaju, a samo štede na nama, dok se ne pobuniš! I sama sam prošla aspiraciju gdje su mi sve js bile nevaljale, toliko sam bila jadna, ubijena svaka nada. Tako da razumijem kako se užasno osjećaš. Ne znam koliko je pametno odmah forsirati prirodnjak, posebno nakon ovako loše “pošiljke js”. Meni kad se to dogodilo u 9/2018, napravila sam pauzu i uzimala 3 mjeseca matičnu mliječ i onda smo dobili 6 stanica, no od toga 3 zrele stanice i 3 embrija, no naravno nije se primilo. Ne sjećam se jesi uzimala matičnu? Šaljem zagrljaj. Slušaj sebe, ne slušaj nikog oko sebe, tvoje tijelo će ti reći koji je pravi smjer sada za tebe. I možda da razmisliš o privatniku, ako si možete priuštiti, ovo mi je već pravo mučenje što prolaziš u toj bolnici.
    Faith super, jesusve 3 zrele? Prošli put ja sva sretna, izvadili mi 6 stanica, da bi nakon 48h kad sam zvala, rekli da su samo 3 zrele bile i oplođene. Smatram da to trebaju odmah govoriti, jer to se odmah vidi.

Draga Nikitta  i   Slee hvala a sta da kazem nekako vise sam otupila na njih dole mene sestra pita necemo davat jel da mozemo bez ja kazem nebih ipak su dvije i cista i onda je tek mi pripremila ili mi je slabo dala pa je ocito sporo dijelovalo dok je ona pripremila ova vec dosla jer se blizilo 9h a i trebala ic ca sa studentima tako da neznsm vise kome sta kako samo znam da sam u 9 misec isto imala stimulirani i onda 2 stanice i onda nije uspilo isli u prirodni odma iza imala 7 jajni stanica sa femare i par inekcija tako da neznam mozda da i odradim to i da znam da sam s njima raskrstila
    A da imam namjeru u poljaka ici kad skupimo pare ako ovo ne uspije  tuzna sam tesko mi je ali moram skupit snage za dalje🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Viola1
    30. Svibanj 2020. 16:09

Darliv i Avama žao mi je 🙁
    PlavaaMK sretno s iščekivanjem 🍀🍀🍀🍀🍀
    Belaaa ajme... jako mi je žao 🙁  Drži se! 😘
    Faith držim fige za party u labosu 🤞🤞🤞🤞🤞
    Slee znam da ti sada samo to prolazi kroz glavu zbog nedavnog iskustva, ali nažalost ne možeš ništa promijeniti. Budeš vidjela što će nalaz bete reći. Do tada pokušaj zaokupirati misli drugim stvarima 😉😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• avama
    30. Svibanj 2020. 16:11

student13ica

avama

Ovo je valjda takav mjesec. Bas nemamo srece!
    Avama kòja je tvoja priča, koliko pokušavate? Koji je problem?
    Ja bi na tvom mjestu u pon.išla vaditi betu.

A moja prica: prva trudnoca isto malo duze, ali smo uspijeli, morala sam na hitan carski jer mi je curila plodna voda. Kada smo lokusali nakon 2 godine nismo uspijevali nikako, pa taman kad sam krenula radit pretrage sam ostala trudna, ali sam imala spontani negdje oko 6 tjedna (kiretaza negdje iza 10tj) , a nakon toga mi je utvrdjena trombofilija.
     I imala sam ukupno 4 biokemijske,i sad ovo. Kod mm asthenospermia, ja imam Amh 8,8, ali u drugom postupku su moje stanice bile dobre zrele. I nece, pa nece. Ovo nam je 2.postupak, a 4 fet ukupno,od toga je jednom bila biokemijska i sada ovo. Dr mi je rekla da ne zna sta bi vise. I decortin pijem i opet nista. Jedino nisam radila jos inzulinsku rez. 

30. Svibanj 2020. 16:28

avama, jesu ti davali Fragmin nakon punkcije? Baš mi je čudno, pogotovo jer već imaš trudnoću iza sebe. 
    Belaaa, koliki ti je AMH? 

Slee
    30. Svibanj 2020. 16:37

Hvala violaaa 💗
    Nadam se da cu uspjeti smiriti se. Znam da je rijetko, i da je veca sansa da je biokemijska, ali eto, kad jednom prodjes, onda te strah. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

30. Svibanj 2020. 16:49

Bela, slee bas bas mi je zao...drzite se, isplacite se i krenite u nove pobjede...drzim fige 🤞🤞

student13ica
    30. Svibanj 2020. 17:22

Avama  znači dođete do transfera svaki put? Mi smo 11puta došli tj.svaki put do transfera, kao što vidiš u potpisu od toga 2 biokem.i 1 missed ab u 6tt. Sa mnom sve ok. Isto mi dok.niti itko ( promijenilo smo 3 poliklinike) nije znao objasniti zašto se ne prima.. nemam ti riječi utjehe osim da se borite dalje.. uspjet će jednom..mora. 😊
    Jeste li išli na pretrage fatori, kariogram, koagulogram, ogtt,... ?mi smo to nakon miss.radili to sve.. ali bilo je sve u redu. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

faith
    30. Svibanj 2020. 18:10

Belaaa

Eto toliko o mojoj sreci jako se lose osoijecam sve su mi nade pale doktorica hoce odma u prirodni sada sa femarem i nadodat koju inekciju pa cu platit bar to da ne placam cili postupak ali je rekla da idrmo smisljeno samo femare i onda viditi jeli ima staniako ima onda par inrkija ako ne prekidamo i onda tako cemo vuc taj postupak dokle god ne dobijemo par stanica ☹😪 toliko me odusevila cak me je provatno iza dva zvala sa svoga da vidil kako sam i popodnr opet i odlzcila je da idemo tako hvala joj na tome ali bas sam se razocarala tako sam se lose osijecala i jos uvijrk😢

Belaaa jako mi je zao😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.