Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    30. Svibanj 2020. 13:04

Cure dragee ja sam se jucer tako isplakala i tako mi lose bilooo😪😪😪 nisam imala snage pisat vam od 2 stanice jedna prazna druga puna bili sritni i onda nakon po ure embriologica dolazi i jadna nezna kako mi reci nevalja stanica uopce nije za oplodnjuu😪😪 jako sam vam lose bila ali bas raskrivila sam se pred njima sve me tijesila doktorica bas se iznervirala ali to nije sve meni dolaktin nije bas djelova jedva mi izvadili bolilo uzas a cista pogotovo sestra joj je morala jajnik upirat gurat da sve uspiju bas uzas mi bilo nikad dosad nisam imala problrma nikad vele bolilo nikad nisu bile lose ni prazne 😪😪😪 onda kad sam dosla doma povracanjr mantanje glavobolja uzas i bolovi uzasni dole da su me vodili na inekciiju☹☹☹

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

30. Svibanj 2020. 13:07

Eto toliko o mojoj sreci jako se lose osoijecam sve su mi nade pale doktorica hoce odma u prirodni sada sa femarem i nadodat koju inekciju pa cu platit bar to da ne placam cili postupak ali je rekla da idrmo smisljeno samo femare i onda viditi jeli ima stanica ako ima onda par inrkija ako ne prekidamo i onda tako cemo vuc taj postupak dokle god ne dobijemo par stanica ☹😪 toliko me odusevila cak me je provatno iza dva zvala sa svoga da vidil kako sam i popodnr opet i odlzcila je da idemo tako hvala joj na tome ali bas sam se razocarala tako sam se lose osijecala i jos uvijrk😢

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

30. Svibanj 2020. 13:11

Cure koje ste uspijele cestitke nemogu popratit i koje cekate zelim vam svu srecu sve znam kako je i sa svakoj od vas se suosjecam u dubini duse i srca ❤ sad sam sam usla da vas pozdravim i zahvalim sta brinete i dalje lezim i odmaram jos do srijede i onda u cezvrtak radit do sride mi ke ginekolog produzija napisa da krvarim a i ide mi sukrvica i danas☹ polila sam lupocet  1000 da me umiri ona je rekla iduci tjedan da dodjem da mi prepise femare jer mozda i ranije dobijem pa da smo spremni koliko mi moji me tijese da se veselim jos tome toliko me strah i bas tupilo

faith
    30. Svibanj 2020. 13:31

Evo obavljena aspiracija!
    Dobili smo 3 js.

30. Svibanj 2020. 13:44

Belaaa rasplakala sam se dok sam citala. Mislim da je aspiracija bez stanice gora nego negativna beta. Jedino dobro u svemu tome je da ides uskoro opet. Mozda se i sretnemo sad u 06.mj
    Faith, odlicno. Kad ce ti javit kakve su i jesu li se oplodile?

faith
    30. Svibanj 2020. 13:55

Bozma

Belaaarasplakala sam se dok sam citala. Mislim da je aspiracija bez stanice gora nego negativna beta. Jedino dobro u svemu tome je da ides uskoro opet. Mozda se i sretnemo sad u 06.mj
    Faith, odlicno. Kad ce ti javit kakve su i jesu li se oplodile?

Ponediljak najvjerovatnije
    Sad u Bozje ruke!

ANKSIMORON
    30. Svibanj 2020. 13:59

PlavaaMK

Pozz curke, evo danas FET jednog trodnevnog sad cekanje bete i neizvjesnost 😬😬😬
    Danas pitala dr.L jel odlaze biologice, pa javljam da tim ostaje 😃😃
    Aksiomoron cestitam neka se lijepo dupla
    🤗🤗
    Studentice cestitam
    Avama i Darliv zao mi je, sad skupit snage i u nove pobjede
    Svima nama koji cekamo i osluskujemo svaki simptom zelim puno srece 😘😘😘😘

Hvala :) cekamo utorak pa cemo vidjeti.. do tada normalan zivot koliko je to moguce 🤣🤣 sretno i tebi..

Znaci ti si bila kod doktora l na ivf.. sto ti je dao od terapije i za koliko moras raditi betu?

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

faith
    30. Svibanj 2020. 14:01

Nikitta

Belaaa strašno, preprestrašno, jako si se namučila, odnosno namučili su te dobrano. Iduću aspiraciju traži da te potpuno uspavaju, oni to mogu i trebaju, a samo štede na nama, dok se ne pobuniš! I sama sam prošla aspiraciju gdje su mi sve js bile nevaljale, toliko sam bila jadna, ubijena svaka nada. Tako da razumijem kako se užasno osjećaš. Ne znam koliko je pametno odmah forsirati prirodnjak, posebno nakon ovako loše “pošiljke js”. Meni kad se to dogodilo u 9/2018, napravila sam pauzu i uzimala 3 mjeseca matičnu mliječ i onda smo dobili 6 stanica, no od toga 3 zrele stanice i 3 embrija, no naravno nije se primilo. Ne sjećam se jesi uzimala matičnu? Šaljem zagrljaj. Slušaj sebe, ne slušaj nikog oko sebe, tvoje tijelo će ti reći koji je pravi smjer sada za tebe. I možda da razmisliš o privatniku, ako si možete priuštiti, ovo mi je već pravo mučenje što prolaziš u toj bolnici.
    Faith super, jesusve 3 zrele? Prošli put ja sva sretna, izvadili mi 6 stanica, da bi nakon 48h kad sam zvala, rekli da su samo 3 zrele bile i oplođene. Smatram da to trebaju odmah govoriti, jer to se odmah vidi.

Nisu mi nista rekli
    Ja strepim al moram bit strpljiva
    Vec sam jutros bila komirana i rekla sam da mi gore ako ne dobijem  j.s il da se ne oplodi nego neg.beta i kako cu odustat od svega
    Sad smo dobili al kakve i sto dalje????
    Pokusavam bit pozitivna al, hm!

• avama
    30. Svibanj 2020. 14:33

Cure hvala.
    Bozma dr kaze da ne zna zasto se to dogadj, da mi vise nema sta dati.
    Nikitta mislila sam da cu vjerojatno promijeniti dr.
    Ne znam stvarno sto dalje. Ima li smisla ici uopce u novi postupak ako ni slijedeci put ne uspije.
    Sad salo da ulovim dr prije nego odu na GO da mi vrate  odmah slijedeci ciklus smrzlica.

• avama
    30. Svibanj 2020. 14:45

Ovo je valjda takav mjesec. Bas nemamo srece!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.