Vaki načekat ćeš se, don’t hold thy breath 😂 Dobila sam, odnosno danas kreće menga, točna je kao vurica kad se dogodi uredna ovulacija. A tako smo se trudili tijekom plodnih dana, mužu nikako nije jasno zašto se nije primilo, jer je bio sa mnom na uzv i vidio je 3 krasna folikula 😂 Ja njemu velim - halo, pa pokrivamo plodne dane 6,5 godina, mah, nisam ni zbedirana. Idem vadit hormone spolne 2-4 dc, pa ćemo vjerojatno probat prirodnjak, ako bude ciklus dozvolio, a onda vjerojatno ću se odlučit za operaciju, da bih mogla lakše i bolje živjeti. San o majčinstvu sve je dalje, a vjerojatno ću s vremenom biti sve više OK s time. Tko zna što me još čeka, samo mi je važno da budem u miru sa svakim ishodom. Pusa velika. ❤️
Flower da, to sve zvuči dobro, kao nekakvi simptomi, ali može biti od utrića. Držim fige svakako. 🙏🏼
Razumijem te u potpunosti. Ja sam, iskreno, bila uvjerena da nema šanse da postanem mama po 2. put, no eto...
Isto sam, kao i tvoj mužić, svaki mjesec očekivala plusić i nadala se čudu. Godine su prolazile, a glupa menga točna kao sat.
Ja sam uvjerena da ćete uspjeti! Samo ti nama javi! 😙💓
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jedno pitanje za vas iskusne..
Jel itko zna dal se moze s aktivnim Hpv-om ici na Ivf?
Dali hpv smeta za ivf oplodnju?
Ja sam imala CIN I i normalno sam bila u postupcima. Jesi baš došla do HPV-a ili imaš neki CIN?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Jedno pitanje za vas iskusne..
Jel itko zna dal se moze s aktivnim Hpv-om ici na Ivf?
Dali hpv smeta za ivf oplodnju?
Mozda u pravilu ne smeta, al Mislim da bi ga bilo pozeljno izlijeciti prije postupka i prije trudnoce on nije bas bezazlen iako znam osobono 2 cure koje su bez problema ostale trudne i rodile, jedna je morala na carski zbog spolnih bradavica koje su se pod utjecajem hormona u trudnoci jako razmnozile!
VM ja sam uzimala bolovanje, samo otiđeš s otpusnim pismom svom dok. i dogovorite se. Mora ti dati, jer imaš pravo na to.
Ja sam imala 2,5 i pijem eutirox od 75, i sad mi bude ispod 1. To je kao idealnu kažu, ali meni se sve čini da je to od dok.to dok. Realno žene ostanu trudne i s većim iznosom.
Studentica, mani je zadnji put na 2,7 isto dao lthyrox 75 ali meni se to cini nekako previse, jer mi je u nekih par dana spao na 0,90 tako da sam ga prestala uzimat i vratila se na 50! Kaf si kontrolirala zadnji put, ne valja ni kad je pre niski bas nisam pametna sta da radim s tim TSH?
VM ja sam uzimala bolovanje, samo otiđeš s otpusnim pismom svom dok. i dogovorite se. Mora ti dati, jer imaš pravo na to.
Ja sam imala 2,5 i pijem eutirox od 75, i sad mi bude ispod 1. To je kao idealnu kažu, ali meni se sve čini da je to od dok.to dok. Realno žene ostanu trudne i s većim iznosom.
Studentica, mani je zadnji put na 2,7 isto dao lthyrox 75 ali meni se to cini nekako previse, jer mi je u nekih par dana spao na 0,90 tako da sam ga prestala uzimat i vratila se na 50! Kaf si kontrolirala zadnji put, ne valja ni kad je pre niski bas nisam pametna sta da radim s tim TSH?
Već pijem to 4 godine i idem redovito na kontrole. Počela s 25, 50 pa na 75. S tim da mi je kažem bio oko 2.5.i tek mi s 75 doša ispod 1.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Bok cure
Sam da javim
Sve proslo ok
Izvadili 4
A sad u ned cemo znat sta i kako dalje
Belaaa kak je proslo
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Cure, jeste vi ikad cule da je netko zatrudnio sa trodnevnim cetverostanicnim? Nekako mi se cini da sam se rano poveselila i da ovo sta sad imam je isto nista. Mozda bolje da sacuvam fragmin i brevactide za ovaj postupak koji slijedi. Sad mi 100 pitanja kroz glavu....pa zasto jucer nisam nista doktora pitala, tuka.
Belaaa, javi vise kako je proslo jutros.
Faith sretno ti sutra ❤
ANKSIMORON cestitam.
Grizli, sretno na toj pretrazi, ali sigurna sam da ce sve bit u redu
Upadam s vremena na vrijeme ko padobranac 😆😆
Bozma, ja, 2 puta ❤❤
Ozbiljno? pričaj ako ti se da, gdje, šta, kako samo četri stanice... možda sam i čitala ali nisam bila u toj situaciji tada pa nisam zapamtila . I hvala
Već pijem to 4 godine i idem redovito na kontrole. Počela s 25, 50 pa na 75. S tim da mi je kažem bio oko 2.5.i tek mi s 75 doša ispod 1.
Ista stvar i kod mene, tek sa 75 je dosao na 0,90 al meni se to nekako prenisko ucinilo s obzirom da do 12 tjedna toleriraju do 2,5...jesi cula za neku semu 5 dana u tjednu 50, 2 dana 75?
Sortiraj odgovore
Najstariji