Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    29. Svibanj 2020. 19:54

Bozma hvala ti 😘

• Viola1
    29. Svibanj 2020. 20:01

MikicaC žao mi je  🙁
    Ziki80 držim fige za party u labosu 🤞🤞🤞🤞🤞
    Anksimoron čestitam!
    Grizli sretno 🍀🙏 Vjerujem da će biti sve u redu! Jaki ste vi ❤️😘
    Bozma sad te opet panika hvata!? Koliko sam ja čula, a zapravo što već i sve mi znamo je da tu nema nikakvog pravila.. Bilo je slučajeva da su ostvarivane trudnoće i s četverostaničnim, a opet i da su bile odlične blastice pa nije uspjelo...

Moje današnje novosti: od 6 zametaka 4 su se dobro razvijala (1 je odmah odustao, a drugi nije dobre kvalitete). 
    3 smo ostavili u produženoj kulturi do petog dana (nedjelje) i javiti će mi vjerojatno u ponedjeljak kakvo je stanje. 
    A vratili smo onog najboljeg (3 dan ima puno stanica koje se više ne mogu prebrojati tako da je napredan) 😀. 

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

student13ica
    29. Svibanj 2020. 20:07

Nada88

student13ica

Nada88

student13ica

VM ja sam uzimala bolovanje, samo otiđeš s otpusnim pismom svom dok. i dogovorite se. Mora ti dati, jer imaš pravo na to.
    Ja sam imala 2,5 i pijem eutirox od 75, i sad mi bude ispod 1. To je kao idealnu kažu, ali meni se sve čini da je to od dok.to dok. Realno žene ostanu trudne i s većim iznosom.

Studentica, mani je zadnji put na 2,7 isto dao lthyrox 75 ali meni se to cini nekako previse, jer mi je u nekih par dana spao na 0,90 tako da sam ga prestala uzimat i vratila se na 50! Kaf si kontrolirala zadnji put, ne valja ni kad je pre niski bas nisam pametna sta da radim s tim TSH?

Već pijem to 4 godine i idem redovito na kontrole. Počela s 25, 50 pa na 75. S tim da mi je kažem bio oko 2.5.i tek mi s 75 doša ispod 1.

Ista stvar i kod mene, tek sa 75 je dosao na 0,90 al meni se to nekako prenisko ucinilo s obzirom da do 12 tjedna toleriraju do 2,5…jesi cula za neku semu 5 dana u tjednu 50, 2 dana 75?

Ma pila sam i tako. Ma kad rodim, ako Bog da 😁 odma ih prestajem piti.. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

29. Svibanj 2020. 20:13

student13ica

Nada88

student13ica

Nada88

student13ica

VM ja sam uzimala bolovanje, samo otiđeš s otpusnim pismom svom dok. i dogovorite se. Mora ti dati, jer imaš pravo na to.
    Ja sam imala 2,5 i pijem eutirox od 75, i sad mi bude ispod 1. To je kao idealnu kažu, ali meni se sve čini da je to od dok.to dok. Realno žene ostanu trudne i s većim iznosom.

Studentica, mani je zadnji put na 2,7 isto dao lthyrox 75 ali meni se to cini nekako previse, jer mi je u nekih par dana spao na 0,90 tako da sam ga prestala uzimat i vratila se na 50! Kaf si kontrolirala zadnji put, ne valja ni kad je pre niski bas nisam pametna sta da radim s tim TSH?

Već pijem to 4 godine i idem redovito na kontrole. Počela s 25, 50 pa na 75. S tim da mi je kažem bio oko 2.5.i tek mi s 75 doša ispod 1.

Ista stvar i kod mene, tek sa 75 je dosao na 0,90 al meni se to nekako prenisko ucinilo s obzirom da do 12 tjedna toleriraju do 2,5…jesi cula za neku semu 5 dana u tjednu 50, 2 dana 75?

Ma pila sam i tako. Ma kad rodim, ako Bog da 😁 odma ih prestajem piti..

I ja isto 🤩🤩, jedva ih se cekam rijesit! Nije mi svjedno ni sad u trudnoci sto ih uzimam, sve mi je to neka kemija odvratna!

29. Svibanj 2020. 20:16

Viola1, dobro sam rekla, vraćat ćeš se ti po još braće i sestara iz ove stimulacije.
    Sve znamo to da nema pravila i da nekome uspije sa nikakvim embrijima, a netko ima savršene blastice pa ništa, ali nekako si mirniji kad ti kažu da su odlični. dobri a ne da su usporeni 
    Ziki80, sretno, nek se sve oplode.

darliv
    29. Svibanj 2020. 20:30

Anksimoron čestitam!!
    Vaki bas mi je drago da navratis ponekad ovdje..
    Meni ipak krece menga, danas crtice na testu nema...to je u pravilu biokemijska? Prvi puta mi se dogodilo, pa nisam sigurna mislim li dobro 🤔 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Joy
    29. Svibanj 2020. 20:31

Bozma

Joy

Upadam s vremena na vrijeme ko padobranac 😆😆
    Bozma, ja, 2 puta ❤❤

Ozbiljno? pričaj ako ti se da, gdje, šta, kako samo četri stanice… možda sam i čitala ali nisam bila u toj situaciji tada pa nisam zapamtila. I hvala

Iskreno kako i sto, vec sam ispustila, stara koka 😂😂
    Prvi puta prije davnih 11god vv drugi puta privatno ali kod istog dr. Drugi puta, prije 2 godine, to mi je svjezije 😂😂 znam da su bili gonali+cetrocide+tzv boosteri. Biologica je rekla da se ok razvijaju, vraceni 3 dan, cak su ostali i zamrznuti 3 dan al mislim da se po te nece ici..

29. Svibanj 2020. 20:34

darliv

Anksimoron čestitam!!
    Meni ipak krece menga, danas crtice na testu nema…to je u pravilu biokemijska? Prvi puta mi se dogodilo, pa nisam sigurna mislim li dobro 🤔

meni je zadnja pošiljka kineza tako znala pokazat, navečer crta, ujutro ništa, dva dana za redom. Odustala sam od kineza

darliv
    29. Svibanj 2020. 20:56

Bozma

darliv

Anksimoron čestitam!!
    Meni ipak krece menga, danas crtice na testu nema…to je u pravilu biokemijska? Prvi puta mi se dogodilo, pa nisam sigurna mislim li dobro 🤔

meni je zadnja pošiljka kineza tako znala pokazat, navečer crta, ujutro ništa, dva dana za redom. Odustala sam od kineza

Radila sa First sign, oni gdje ima dvije trakice unutra, ali krvarenje je krenulo pa vjerujem da je to to.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

ziki80
    29. Svibanj 2020. 21:47

Bozma & Viola1 hvalaaaaa 🤗🤗

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.