Avama zao mi je da ne tamni. Znam kako jw to biti nestrpljiv al mozda da pricekas 2 dana pa probas napraviti test opet da vidis kakav nude onda jer za betu je bas rano i opet neces nista znati.
Nikita, Nada ma pred kraj t su vidili na uzv da malena ima kao nesto sitno prosiren bubrezni kanali i sad nas kak preventivno poslali na uzv bubrega al nalaz losiji dosta bego onda pa mora obavit komplet obradu od koje jedna pretraga podrazumjeva kontrast i snimanje sta ustvari zraci bebu jos joj daju taj neki radioaktivan kontrast sta je meni mozak zakuhao na informacije al sam se pomirila s time. Moramo to odraditi i nadat se da vise nece morat nista.
Uh Grizli tebe pratim vec dugo al sam se nedavno prikljucila forumu...
Mora i bit ce sve ok od ❤zelim
Avama zao mi je da ne tamni. Znam kako jw to biti nestrpljiv al mozda da pricekas 2 dana pa probas napraviti test opet da vidis kakav nude onda jer za betu je bas rano i opet neces nista znati.
Nikita, Nada ma pred kraj t su vidili na uzv da malena ima kao nesto sitno prosiren bubrezni kanali i sad nas kak preventivno poslali na uzv bubrega al nalaz losiji dosta bego onda pa mora obavit komplet obradu od koje jedna pretraga podrazumjeva kontrast i snimanje sta ustvari zraci bebu jos joj daju taj neki radioaktivan kontrast sta je meni mozak zakuhao na informacije al sam se pomirila s time. Moramo to odraditi i nadat se da vise nece morat nista.
Joj, mogu si mislit kako ti je...to je mali borac i bit ce sve u redu, od srca se nadam da je to prvi i zadnji put da mora tako neesto prolaziti!!! 🙏
Pozdrav cure evo meni danas 13 dan, beta 77.. doktor rekao pozitivno, ponovit u utorak...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pozdrav cure evo meni danas 13 dan, beta 77.. doktor rekao pozitivno, ponovit u utorak…
Juhuuu 😁😁
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozdrav cure evo meni danas 13 dan, beta 77.. doktor rekao pozitivno, ponovit u utorak…
Cestitam ❤️
darliv i studentica - čestitam! Sjećam vas se još od davnina... Sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ne znam ni sama kako sam 🤦♀️ sise su od jucer kakti malo postale teze, ali neznatno.. Napuhanost nista, malo umorna al nist posebno. Malo znam osjetit nekakva peckanja u trbuhu, vise prema veceri nego kroz jutro. Drugo nist posebno. Stvarno mi je to sve cudno kolko mirno prolazi i nemam pojma kaj da ocekujem, dal bude nekaj ili nikaj 🤦♀️
Jedno pitanje za vas iskusne..
Jel itko zna dal se moze s aktivnim Hpv-om ici na Ivf?
Dali hpv smeta za ivf oplodnju?
Nikitta - pošto ne stignem baš pratiti, ajde nam javi na našoj temi kad uspiješ. 💓
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure cekat cu drugi tjedan za betu pa sta bude
Nekako si mislim da bi bez obzira bar malo trebao tamnit test ako je sve ok. A sta mozemo. Uzas je ovo sve skupa!
Sortiraj odgovore
Najstariji