Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Svibanj 2020. 19:52

MikicaC, pokušala sam, rekla sam da sam bila sad u nekoj stimulacijici i da je doktorica rekla da preskočimo jedna mjesec, ali izgleda da oni ne rade od 07 pa na dalje, to je ona ljetna pauza koju imaju A sad će mi svakako kasnit malo od utrogestana. Nazvat ću ujutro i otić po ljekove, nekako sumnjam u ovaj postupak od početka ništa ne ide kako treba pa mi je šteta propustit sad ovo, tko zna hoću li uopće više imat priliku. Imam puno godina i neću još dugo moći preko HZZO, a kopka me to što sam sad ipak bila na femari i 3 dana na menopuru pa da neću reagirat na ovu njihovu.

Simba 1989
    26. Svibanj 2020. 20:23

Bozma

MikicaC, pokušala sam, rekla sam da sam bila sad u nekoj stimulacijici i da je doktorica rekla da preskočimo jedna mjesec, ali izgleda da oni ne rade od 07 pa na dalje, to je ona ljetna pauza koju imaju A sad će mi svakako kasnit malo od utrogestana. Nazvat ću ujutro i otić po ljekove, nekako sumnjam u ovaj postupak od početka ništa ne ide kako treba pa mi je šteta propustit sad ovo, tko zna hoću li uopće više imat priliku. Imam puno godina i neću još dugo moći preko HZZO, a kopka me to što sam sad ipak bila na femari i 3 dana na menopuru pa da neću reagirat na ovu njihovu.

O kojoj bolnici je riječ?? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

flower93
    26. Svibanj 2020. 20:36

Djevojke, jel znate dal mioinositol prah mozemo koristiti i dalje nakon transfera ili se to koristi samo do aspiracije?? Stalno to zaboravim pitati doktora

26. Svibanj 2020. 20:42

Simba1989, Split. 

26. Svibanj 2020. 20:55

Bozma

Ja opet imam jedno glupo pitanje. Zvali su me sa humane, jer sam se bila upisat za postupak preko HZZO, da su dobili naputak da zovu sve koje će dobit menstruaciju do 04.07. da ulaze sad u postupak a za poslije da ništa ne znaju jer valjda ide i ljetna pauza. Sad pojma nemam šta da radim, da li da odem po ljekove i idem odmah u postupak? trebala bi piti od 18dc estrofem, može li mi on škodit trudnoći ako slučajno upali ovo sad? Vidim da ih neki doktori prepisuju i nakon aspiracije i transfera.Baš sam se uvalila

Danas sam popila zadnju dozu estrofema, znaci punih 12 tjedana sam ga uzimala 3x1 dnevno...ovdje jako cesto daju estrofem do 10 ili 12 tjedna nakon transfera! Nista ne steti...

26. Svibanj 2020. 20:59

MikicaC

Viola pa to je super brojka 🥰🥰 Sada drzimo fige da se sve oplode i lijepo dijele 🤞🤞🥰
    Nada88 divnoooo 🥰🥰 zaista se radujem s tobom i sa svima vama 🥰 Hvala Bogu da je sve uredu, da do kraja tako ostane ❤️ Ja imam klasicne pms simptome, grceve kao da cu procuriti svaki cas i bolne grudi.. Moji testovi ne tamne, tako da se ne nadam previse.. Ali Boze moj, ako ne uspije sad.. Nekad vec mora 🤷‍♀️

Super za taj pozitivan stav, to je kljuc svega!!! Al sve to sto si navela moze i ne mora biti simptom, ja drzim fige...svoj zadnji transfer sam bila oplakala, izmolila i napravila test kao za kraj i bio je bingoooo! Strpi se do petka, vibriram na najjace 🤞🤞🤞

26. Svibanj 2020. 21:04

Studenti3ica, nada88 hvala na odgovoru....mozda malo i pripomogne u ovoj turi ako dodje do transfera

faith
    26. Svibanj 2020. 21:33

Bozma ja navijam da bude ovaj dobitan!🤗😘

student13ica
    26. Svibanj 2020. 21:52

Nikita razlika je sat manje. Rekla mi je i moja sestra mpo i sestra od gin.da je dobra beta, upravo to što si rekla, da može doći do odstupanja. Kao dovoljan je i rast 1.8.. vidit ćemo za 2 dana 🙈

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

flower93
    26. Svibanj 2020. 22:14

Nikitta kupila sam jedan test prilikom ulaska u npo vode i njega cuvam za onda kad mi beta pokaze da sam trudna i tek onda cu test iskoristit. Previse minusa sam se vec nagledala, od sad nadalje samo + 😍
    Mislis da bih mogla i 7dnt napravit betu?? Sad si me bacila u iskusenje 🤔🤔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.