Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MikicaC
    26. Svibanj 2020. 23:13

Bozma ne znam ti reci nista o djelovanju tog lijeka, ali cure su ti vec objasnile. Iskreno se nadam da ce ovaj put uspjeti i da ti nece ni trebati taj drugi postupak ❤️
    Nikitta 😂😂 dobro si to opisala, kinesko mucenje 😂😂 Kako se osjecas poslije doze zeljeza?
    Nada88 sto si mislila da nije uspjelo, pa si plakala? Kada si radila test? Pred betu?

Curke, vi koje radite (ili ste radile) testove pred betu i pratite izlazak boostera, jel relevantno ako test poslijepodne potamni. Znam da bi ga trebalo ocitati u prvvih par minuta, a kasnije vise ne.. Moj od jutros dobro potamnio 😁 pa se sama sa sobom ne mogu dogovoriti jesam li odustala od ideje da sta ima, ili ne 😂😂

• kiki989
    27. Svibanj 2020. 00:36

Pozdrav cure,
    Cestitam na betama, a curama s crticama zelim velike betee 🥰
    Hmm, dobila sam Vinogradsku napokon i kazu da embriolog ide na godisnji dva tjedna pa ce onda doc ljetna pauza, ne znam ni sama sta da radim,nekako se osjecam koda he ova pauza vjecnosr, a 400 km sam od Zagreba i u ovoj cijeloj situaciji s koronom mi je vise nezgodno izostajat s posla.. imam dva smrzlica u Vinogradskoj, ima li tko iskustva s prebacivanjem smrzlica u drugu kliniku? Konkretnije, prebacila bi se u Sparca... netko savjet?

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Slee
    27. Svibanj 2020. 07:21

Evo danasnji report. Nisam nista pametnija. 
    Mullerov test mi je isti kao i jucer popodne
    https://ibb.co/845MCKd

A clearblue baca neku sjenu. Ali clearblue je poznat po bacanju sjena. Opet nista ne znam, samo sam jos ludja. 
    Ali nekako mislim da je mullerov trebao biti  tamniji kao i avami. 
    Danas je 9dnt dvodnevnog. 

https://ibb.co/QnRGbYJ

https://ibb.co/Rvm5Y5h

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

flower93
    27. Svibanj 2020. 07:36

Nikitta

Pa i to je malo prerano, idealno bi bilo čekati 9 dnt, to je kao očekivani dan menge, ali vidi kako budeš podnosila čekanje. Mnogim curama prvih 7 dana prođe lagano, a onda drugi tjedan čekanje se pretvara u kinesko mučenje 😂

Ma onda cekam 😎 nadam se da cu izdrzat, prvi put jesam.. Kak se ti osjecas kao iron woman? 😎

• Blacky89
    27. Svibanj 2020. 07:44

Bozma, ne znam sta da ti kazem za uzimanje lijekova na svoju ruku. Ja to iskreno ne bih. Pogotovo ti naši lijekovi bas i nisu “bomboni”. Mislim da estrofem ne ide u svježem transferu. Pila sam ga al uvijek u FET-u. Svježi transfer ne. A mozes ti lijekove podići pa ih imati kod sebe. Ne znam jel se sjecas Hani, ona je bila tako otpisala postupak, mislim da je čak imala i dogovor za drugi kad ono +... stvarno ne znam sto bih ti rekla. Bas su te usosili 🙉
    Studentica ma bete su super... ružičaste naocale i naprijed 😊
    Flower čekaj bar 9.dan. Znam da smo sve nestrpljive al vjeruj da ce ti bit jos gore ako ju izvadiš 7.d pa bude niska, pa čekaj 9. pa 11. Znam za jednu curu išla ju je vadit 7.d, beta 30... i onda naravno stres na najjaču dok je dočekala 9.d. Al prica ima sretan kraj 😉
    Slee vidim i ja na CB crticu, iskreno, na mulleru bas i ne... tebi je ovo svježi transfer? Da nisu slučajno ostaci od štoperice? 😏
    Mikica daj sličice 😊
    Sunshine?

Slee
    27. Svibanj 2020. 08:00

A stopericu sam dobila pred 13 dana. Mislim da je vec trebala izac. Nista. Kupila sam digitalni pa ce pasti jedno testiranje kroz sat vremena

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

• MikicaC
    27. Svibanj 2020. 08:45

Sle mi cemo izluditi s testovima 😂 Moji nista ne tamne, ne znam ni sto ih vise radim 😂
    Sunshine25 sretno danas sa betom, javi se 🥰
    Blacky89 mislis na sliku ovih zadnjih dana? Ova od jutros se nista ne vidi 😭😭🙈😩

27. Svibanj 2020. 09:04

Blacky89, slažem se i baš me strah, jedino da krenem u novi postupak bez estrofema. Jbmu sama sam kriva, nisam očekivala da će me tamo primit odmah jer sam se do sad pokušavala upisat i uvijek je bilo čekanje i po 6 mjeseci a sad zbog godina i AMH je odmah. Nisam čak ni lagala doktorici, rekla sam da nisam očekivala i da sam zato išla odradit 1 privatno dok oni ne prorade. Ako ovo sad propustim, imaju pauzu i tko zna kad ću onda doći na red....ne vjerujem da ćemo mi starčad vječno imat prednost, ovo je samo zbog corone. Vidjet ću sutra na šta liči embrij, ako opet bude neki jadni dvostanični na treći dan kao i prošli put krenut ću sa estrofemom.
    Nikitta, primjetiš li ti razliku sad nakon infuzije željeza?
    Slee, ja vidim neke crte, ali mogla si za cijenu tih CB testova napravit privatno betu, ako je ostatak štoperice bit će nešto jednozamenkasto.
    kiki898 jesi probala nazvat Šparca, ili poslat mail da pitaš kako ih prebacit, oni sigurno imaju iskustva s tim. Meni su tamo nekako svi  pa si dobro odabrala.
    MikicaC sinoć si napisala da ti je potamnio. daj sliku
    student13ica znam da se brineš nakon svega, ali beta izgleda  OK, nisam nikad vidjela da se nekome dupla baš točno bez imalo odstupanja
    Viola1, jesu zvali? 

• Blacky89
    27. Svibanj 2020. 09:20

MikicaC ako se od jutros nista ne vidi, onda su ono bili ostaci boostera... zao mi je... ja ti bas i ne znam tješit ljude, al uvijek vise volim rec kako je. Danas bi ti test trebao vec bit dobro pozitivan. Pogotovo ujutro. 😞 
    Bozma najbolje tako. Razgovaraj s embriologom pa vidi. Al stvarno nisam cula jos da se kreće s estrofemom kao priprema za postupak. Decapeptyl i suprefact da, al estrofem... to im je izgleda nesta novo. Ili za “starcad” 😂😂 jesi me nasmijala s tom rječju. 
    Slee proslo je sat vremena 😂😂

Slee
    27. Svibanj 2020. 09:53

Hahahaha ma digitalac negativan! Ja svako jutro u bunilu radim te testove ko ludjakinja. Sad necu vise do petka bar 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.