Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Svibanj 2020. 12:36

student13ica

Cure mene zanima ova situacija, npr.ako je 11dnt beta bila 100 i uhvatila se oba bebača, 15dnt beta 347, jel to možda znači da se jedan nije uhvatio pa je i manja beta?? Nisam našla nigdje što se događa s betom kad jedan plod odumre.. po nekoj logici se ne bi duplala pravilno.
    Slee držim fige

Ne znam da li to ima veze s betom...npr meni su se oba ploda uhvatila, al samo jedan je nastavio s razvojem, druga gestacijska je i dalje tu, al se pomalo smanjuje i nestaje. 15 dt beta mi je bila 797, a 17 dan 1498! Ne znam jesam ti kako pomogla 🤞

27. Svibanj 2020. 12:37

MikicaC

Zadnji booster je bio 20.05..poprilicno kasno 🤷‍♀️ zasto, ne pitajte.. Pojma nemam 😩..
    Jel vam se desavalo da test bude negativan, a beta ipak pozitivna? Ovako se ocajnik za slamku hvata 😂😂

Joj kod tebe bas napeta situacija, jesi radila sve sa prvom jutarnjom mokracom?

darliv
    27. Svibanj 2020. 12:38

Hvala vam sto ste pogledale, sad mi je lakse i bas sam sretna jer je ovo prvi puta u 7 godina da vidim crticu..nadat cu se najboljem.. Sutra cu ponoviti s ranojutarnjom, i odmah otici izvaditi betu privatno.. 
    Mozda sam trebala pisati na drugu temu, ali pratim samo vas i imam osjecaj kao da vas osobno poznajem pa mi bas puno znace vasi odgovori 💞

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Grizli
    27. Svibanj 2020. 12:39

Opaaaa uđem nakon par dana a ono hrpa lijepih testica... 
    Student13tica ne mora ništa znači. Kako znas da su se oba uhvatila? Mozda odmah u startu se samo 1 uhvatila? Drugo ovo duplanje kod tebe bi ja rekla da je uredno nikad ti to ne bude bas 100% dupli broj. Meni beta bila ogromna kao da su duplici a nisu bili. Tako da bitno da beta raste donekle pravilno. Sretno!
    Avama koji ti je dan? Ako je rano nece odmah test brzo tamniti barem meni nije. Zbilja se radilo o sitnim nijansama koje su se najbolje vidile tek nakon sto sunse testovi dobro osusili. Dok je jedan mokar a drugi suh od jucer izgledaju cesto jednake boje al kasnije akuzis da je tamniji. Ne zelim laznu nada cure davat govorim samo svoje iskustvo.
    Meni test 5dnt bio tamnijom nego 6dnt, a 7dnt identican kao 5dnt na kraju 9 dnt dosta tamniji. Ovisi i do kolicine tekucine koju ste popile i doba dana kad radite i koji test. Pogotovp ako ne radite s istim testovima zna zavarati nijansica. A ja sam stvarno trazila sjenine sjene u pozotivnim testovima tih dana.
    Darliv lijepo se vidi crtica za taj dan od ovulacije. 🤞🤞 Da je to to...
    Sretno svim plusicima da budu 👶👶👶

• MikicaC
    27. Svibanj 2020. 12:45

Nada88

MikicaC

Zadnji booster je bio 20.05..poprilicno kasno 🤷‍♀️ zasto, ne pitajte.. Pojma nemam 😩..
    Jel vam se desavalo da test bude negativan, a beta ipak pozitivna? Ovako se ocajnik za slamku hvata 😂😂

Jesam, ujutro bude svijetliji pa potamni 🤷‍♀️ jedino da kupim neki bolji test pa probam ujutro.. Ali danas, 13 dana nakon transfera bi morao biti dobro taman test 🤔

27. Svibanj 2020. 12:55

https://ibb.co/C0FsrH4
    Evo moji, oba su 11dp3dt, iz mullera ujutro a clearblue navecer. Znam da je igra zivaca i uspoređivanje i googlanje i svašta, jer sam i sama takva, pa eto ako ce nekome pomoći.

student13ica
    27. Svibanj 2020. 12:56

Grizli ma nagađam, a i ovako me interesiralo što se događa s betom kad nakon nekog vremena 1 plod otpadne.. MM kaže da previše razmišljam, da se opustim haha što i je 
    Darliv i MikicaC da vas utješim meni se crtica u 5 dana na testiću nije znatno promijenila, a beta je skočila. Tako da rađe vadite betu, nego se patiti s nijansama crtica.. držim fige, da bude velika 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

student13ica
    27. Svibanj 2020. 12:58

Nada i Nikita hvala na odgovorima, nadam se najboljem ovaj put  

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

27. Svibanj 2020. 13:03

student13ica

Grizli ma nagađam, a i ovako me interesiralo što se događa s betom kad nakon nekog vremena 1 plod otpadne.. MM kaže da previše razmišljam, da se opustim haha što i je
    Darliv i MikicaC da vas utješim meni se crtica u 5 dana na testiću nije znatno promijenila, a beta je skočila. Tako da rađe vadite betu, nego se patiti s nijansama crtica.. držim fige, da bude velika

Izgleda da smo u istim mukama trenutno, meni je vec lose od googlanja pa ako ce pomoci naisla sam na int nekakav forum The epic beta thread uguglaj. Uglavnom stavljaju svoje bete po danima transfera surogat majke i ivf majke i stvarno ima svakavih brojeva od strasno visokih za isti dan transfera do dvoznamenkastih. Jedino sto sam zakljucila da nema smisla razbijati glavu jer sve je u Bozjim rukama.

27. Svibanj 2020. 13:06

MikicaC

Nada88

MikicaC

Jesam, ujutro bude svijetliji pa potamni 🤷‍♀️ jedino da kupim neki bolji test pa probam ujutro.. Ali danas, 13 dana nakon transfera bi morao biti dobro taman test 🤔

Bas to sam ti i ja htjela predloziti,kupi jedan dobat test i ujutro s prvom mokracom ga napravis...da za 13 dt bi vec trebao biti poprilicno taman, al opet nista to ne znaci strpi se do ujutro a i beta ti je u petak pa ces znati, znam da je ovo igra zivaca 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.