Evo slicica
https://ibb.co/d4007tz
https://ibb.co/MP3vMR3
Hvala na cestitkama!!! Samo da dobro prodje i da ne bude opet biokemijska.
Sta vi mislite jel moguce ti od ovitrele nalom 11.
Ovo se vidi da je tamnija crta. Meni Ovitrelle bude do 7dpo u tijelu. Kad testiram sa 25ie testom. Na 8dpo vise nema ni sjene. Tako da... Zelim cestitat i da bude skolska i neka tamni crta 🤞🤞🤞
E i tila sam vam reci jucet sam susrela kednu dragu zenu i tako pricam da minje ovo 5 put itd u prici mi ona meni govori kako joj prija bila u poljaka 4 puta i nikako a sve ful terapija i najbolje sta joj moga dati i onda joj dosa nakon cetvrtog i reka e dosta je sad sad mi vise necete trosit pare u mene ucinija sam sve i najbolje ali moramo stat da ne trosite sad ce te mi lipo ici u bolnicu preko hzzo bsplatno kao ova poludila necu necu tamo to nece uspit ka losi joj nalazi itd kaze on ices i proces par postupaka i onda joj objasnija zasto kaze prosli ste ih dosta i sad lipo tamo i kaze nekad tilu triba dok se navikne da plod se primi i da nakon puno postupaka iz 5, 6 puta zna uspijet njihov zakjucak i metoda idite tamo i koristite te i daj Bote sa upali ako ne onda se opet vidimo u mene kad budete tili placat i ona ode u bolnicu dobije taj 5 postupak u ni neznam u koga je bila i ka standardna terapija i ona uspije u bolnici iz prve 5 put 😊🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Mikica ako je ovaj današnji desni test, vidi se tu jos crtica, odmah sam ju uočila. Al pitanje sto je... napravi sutra pa ces vidjeti... ili čekaj betu 🙈 (znaaam, lako mi to rec 😂)
Jojjj hvala puno cure, samo da bude. To su mullerovi testovi.
I sretno svima!!!
Svi ćemo prošvikati od analiziranja crtica , nijansi i nijansica od nijansa
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Mikica ako je ovaj današnji desni test, vidi se tu jos crtica, odmah sam ju uočila. Al pitanje sto je… napravi sutra pa ces vidjeti… ili čekaj betu 🙈 (znaaam, lako mi to rec 😂)
Je, ta je od danas 😂😂😂 znala sam u sta se upustam s testovima.. Sada bas tako, ili raditi do kraja ili cekati betu.. U petak ce 😂😂 😘😘
Pozdrav, taman kad sam mislila da će ovaj mjesec uroditi plodom prirodno, ništa, došla vještica. Prijavljujem se za ulazak u postupak. U četvrtak prvi termin za 2. postupak IVF. Sretno svima!
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Hvala cure, sad mi je bar malo lakse da znam da nisam jedina koja vidi nesto. Iako me onda brinu ovi kinezi sto nisu danas bar malo tamniji, ali kad gledam Lela tvoje, isto su prva dva slicnog intenziteta, mozda je premala jos beta da bi se vidjela ocita razlika (tjesim se).
Ma ako nista ne bude ovaj put, bit ce neki drugi. Ne mogu vise razmisljati, unistila sam se danas analizom 😂
Nikita, ne znam vise jesam li ti cestitala na tome sto si upala u drugi krug, znaci da se ipak mucenje isplatilo.
Zato sam ti i slala, beta se dupla svaka dva dana moj 1 i 3 su sa vidljivom razlikom a 1 i 2 / 2 i 3 onako li-la
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Bok cure
Danas bila na ultrazvuku
Sad sam na 16,8 js ( 3 komada, neznam di je nesto 4 😳😳)
Sutra idem ponovo
Vadili mi E2 ( iskreno neznam kaj je to ) i vrijednost mi je 541,3
Ak mi neko moze objasnit sta je to tocno i dal je to dobro
Danas mi vadili P4 al neznam koji su rezultati( znat cu sutra kad skicnem papire 😬)
Unaprijed hvalaaaa 🤗
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Ziki to znaci da ti js jos nisu zrele. Jedna zrela jajna stanica pokazuje E2 oko 700. Znaci ako imas 3 trebalo bi biti oko 2100.
VM sretno u postupku
Sortiraj odgovore
Najstariji