MikicaC znaci tebi je danas tocno 7 dana od boostera. Ne zelim sad bit baba roga koja ti gasi svaku nadu, ali tako su meni testovi prosli put. 6-ti dan od boostera popodne sam imala crtu na clear blue. I nesto crte ma mullerovim i kinezima. Jos su kinezi bili jedan dan tamniji pa svijetliji pa opet tamniji. Izludila sam sama sebe. Potrosila na testove, svaki dan bi usla u ljekarnu i rekla dajte mi 3 razlicita, da bi ujutro otisla izvadit betu koja je bila 2. Otidji izvadit betu i bit ces mirna.
Opaaaa uđem nakon par dana a ono hrpa lijepih testica…
Student13tica ne mora ništa znači. Kako znas da su se oba uhvatila? Mozda odmah u startu se samo 1 uhvatila? Drugo ovo duplanje kod tebe bi ja rekla da je uredno nikad ti to ne bude bas 100% dupli broj. Meni beta bila ogromna kao da su duplici a nisu bili. Tako da bitno da beta raste donekle pravilno. Sretno!
Avama koji ti je dan? Ako je rano nece odmah test brzo tamniti barem meni nije. Zbilja se radilo o sitnim nijansama koje su se najbolje vidile tek nakon sto sunse testovi dobro osusili. Dok je jedan mokar a drugi suh od jucer izgledaju cesto jednake boje al kasnije akuzis da je tamniji. Ne zelim laznu nada cure davat govorim samo svoje iskustvo.
Meni test 5dnt bio tamnijom nego 6dnt, a 7dnt identican kao 5dnt na kraju 9 dnt dosta tamniji. Ovisi i do kolicine tekucine koju ste popile i doba dana kad radite i koji test. Pogotovp ako ne radite s istim testovima zna zavarati nijansica. A ja sam stvarno trazila sjenine sjene u pozotivnim testovima tih dana.
Darliv lijepo se vidi crtica za taj dan od ovulacije. 🤞🤞 Da je to to…
Sretno svim plusicima da budu 👶👶👶
Jojjjj nadam se. Nekako mi je ipak 12 dana previse za ovitrelle.
Nikitta hvala 😊
Darliv na tvom testu baš lijepo vidim crticu.. Čestitam ti! 🤞🍀
MikicaC hvala 😄 Mislim da ti je najbolje čekati betu, petak će ubrzo 😉🤞🤞
Bozma uh, uh, čitam i nevjerujem..pa baš te hoće ovaj mjesec.. Jesi uspjela što riješiti? Podignula lijekove? I ima li kakvih novosti o razvoju embrija? 🙏🍀
Hvala ti što misliš na mene ❤️😍😘😘
Evo maloprije sam dobila mail. Od 8js 2 nisu bile dobre kvalitete, a ostalih 6 se oplodilo. U petak je transfer 😀.
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Evo i mene u beta čekalicama, prijavljujem se s danjašnjim transferom, 9.6.beta🍀 sretno nam svima i velike bete želim💪💪
Bozma odlično, super brojka👏👏sretno!
None
Koju ludnicu vodimo sve s testovima! Ne znam bi li se smijala ili plakala 😂
Ujutro sam bila sigurna da necu vise piskiti do petka, a sad me vec vuce da navecer napravim jedan 💅
Ide mi to mucenje same sebe 😂😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Hvala svima od 💞 javit cu se sigurno ovih dana s jos sto muka 🤣
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Viola, bit ce tu i za FET.
Ja sam zvala kbc i rekla da idem sa sljedecom M pa su rekli 4-5 dana prije da dodjem po ljekove. Zvali su me i ovamo da je sutra transfer, tu nema nikakvih informacija o razvoju embrija, nitko ti nista ne govori samo sestra kaze bit ce transfera. prosl put niti na transferu mi nisu nista rekli, osim sto sam dobila sliku i vidjela da nema nesto puno stanica, cini mi se samo dvije...mozda sutra bude drugacije, ipak je prosli put bilo za bladgane.
Ja sam zvala kbc i rekla da idem sa sljedecom M pa su rekli 4-5 dana prije da dodjem po ljekove. Zvali su me i ovamo da je sutra transfer, tu nema nikakvih informacija o razvoju embrija, nitko ti nista ne govori samo sestra kaze bit ce transfera. prosl put niti na transferu mi nisu nista rekli, osim sto sam dobila sliku i vidjela da nema nesto puno stanica, cini mi se samo dvije…mozda sutra bude drugacije, ipak je prosli put bilo za bladgane.
Sorry Bozma, malo sam smušena🤦🏻♀️ Viola super!
None
Ja sam zvala kbc i rekla da idem sa sljedecom M pa su rekli 4-5 dana prije da dodjem po ljekove. Zvali su me i ovamo da je sutra transfer, tu nema nikakvih informacija o razvoju embrija, nitko ti nista ne govori samo sestra kaze bit ce transfera. prosl put niti na transferu mi nisu nista rekli, osim sto sam dobila sliku i vidjela da nema nesto puno stanica, cini mi se samo dvije…mozda sutra bude drugacije, ipak je prosli put bilo za bladgane.
Nadam se da ćeš dobiti sutra više informacija, a i da ti neće trebati lijekovi za novi postupak. 🤞 Sretno na transferu! 🙏🍀🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Opaaaa uđem nakon par dana a ono hrpa lijepih testica…
Student13tica ne mora ništa znači. Kako znas da su se oba uhvatila? Mozda odmah u startu se samo 1 uhvatila? Drugo ovo duplanje kod tebe bi ja rekla da je uredno nikad ti to ne bude bas 100% dupli broj. Meni beta bila ogromna kao da su duplici a nisu bili. Tako da bitno da beta raste donekle pravilno. Sretno!
Avama koji ti je dan? Ako je rano nece odmah test brzo tamniti barem meni nije. Zbilja se radilo o sitnim nijansama koje su se najbolje vidile tek nakon sto sunse testovi dobro osusili. Dok je jedan mokar a drugi suh od jucer izgledaju cesto jednake boje al kasnije akuzis da je tamniji. Ne zelim laznu nada cure davat govorim samo svoje iskustvo.
Meni test 5dnt bio tamnijom nego 6dnt, a 7dnt identican kao 5dnt na kraju 9 dnt dosta tamniji. Ovisi i do kolicine tekucine koju ste popile i doba dana kad radite i koji test. Pogotovp ako ne radite s istim testovima zna zavarati nijansica. A ja sam stvarno trazila sjenine sjene u pozotivnim testovima tih dana.
Darliv lijepo se vidi crtica za taj dan od ovulacije. 🤞🤞 Da je to to…
Sretno svim plusicima da budu 👶👶👶
Jojjjj nadam se. Nekako mi je ipak 12 dana previse za ovitrelle.
A danas mi je 5dnt
Sortiraj odgovore
Najstariji