Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    26. Svibanj 2020. 12:28

Evo s uzv-a
    Jedan folikul na ljevom,drugi na desnom,nista nije rekao koliki su...
    Danas 9 dc endometrij 9 
    Od terapije gonal 75 ,clomifen i estrofem danas i sutra pa u cet.na uzv!
    Cure recite mi kako u drugim klinikama dal se same pikate il vas med.sestra?
    Ja danas u soku morala sama,da ne smije
    A do sada nikad nisam sama i bilo mi je grozno al eto jednom se mora prvi puta 😬

VM
    26. Svibanj 2020. 13:13

faith

Evo s uzv-a
    Jedan folikul na ljevom,drugi na desnom,nista nije rekao koliki su…
    Danas 9 dc endometrij 9
    Od terapije gonal 75 ,clomifen i estrofem danas i sutra pa u cet.na uzv!
    Cure recite mi kako u drugim klinikama dal se same pikate il vas med.sestra?
    Ja danas u soku morala sama,da ne smije
    A do sada nikad nisam sama i bilo mi je grozno al eto jednom se mora prvi puta 😬

Faith gdje ideš na MPO?

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

26. Svibanj 2020. 13:30

Belaaa, sad mi je drago da sam nju izabrala. 
    Faith, ja sam prije isla da me oni jer mi je ta prva klinika bila blizu posla pa bi samo presla cestu, a tesko da bi se na poslu mogla. A sad sam se naucila sama, prvi put mi je bio horor ali kad sam se navikla cak mi je gušt. Osim ovog Fragmina, danas sam ga orvi put, boli, pece i imam šljivu na stomaku. Izgleda da sam nesto krivo napravila.
    Cure, cestitam na pozitivnim testivima.
    Viola1 je li prosla punkcija?
    MakiST jesu tebe zvali? Mene sestra zvala da mi kaze da se ne brinem, da je bilo oplodnje ali da se nista ne zna i da ce mi javit sutra ima li uopce transfera. To mi sve smrdi na scenarij kojeg sam se bojala, nezrele stanice pa im duze treba...mozda se koja naknadno oplodi pa ce mi zato sutra javit.
    Kad nema transfera je li se plati isto kao da ga je bilo ili nesto manje? 

• Cupica7
    26. Svibanj 2020. 13:37

Joj ja sam se pogubila vec u postovima, ali ugodno iznenadila strucnim i detaljnim znanjem. Radujem se svakom testicu kao svom :) navijam za poduplanje beta i mirno podnesene stimulacije. Moram si evidenciju s detaljima pocet voditi...

Prijavljujem i danasanji transfer:
    Od 4 embrija 2 se prestala razvijati, a 2 imaju ocjenu 5, s tim da jedna 5+(BC 411) , a druga 5- (BC 422).
    Preporuka da se vrati embrij 5minus jer je endometrij bio tanji, danas 9mm, kaze dokt.cak je i ok.
    Sam transfer bezbolno prosao iako me panika od jucer hvatala.
    4.6. testic i ako bude pozitivan beta.

Preporuka mirovanje do testa jer su mi uvecani jajnici od stimulacije.

MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos

1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
    1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207

• avama
    26. Svibanj 2020. 14:08

Od simptoma sami tu i tamo me zabole cice, i muka mi je navecer vec par dana. I migrena. Do sad mi je kafetin pomagao u blazim situacijama, u tezim zomig za migrenu. A posto to sad ne smijem jucer sam popila malo jake kave (inace ne pijem kavu) i kao da me prestala glava od nje. I dosta sam umorna.

ANKSIMORON
    26. Svibanj 2020. 14:09

Pozdrav svima? 
    Koliko dugo ste mirovale nakon mpo? Ja sam par dana, tocnike 4 dana i vratila se normalnom zivotu.. danas mi je 11 dan od transfera, racunajuci i taj dan.. tek su mi rekli vadit betu 01.06.. 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Blacky89
    26. Svibanj 2020. 14:26

Bozma 🤞 da se lijepo dijele i da imas 2 prava embrijica 🍀 
    Sjećam se kad sam prije op i poslije dobivala te injekcije tipa Fragmina (mislim da su bile Clexan al koliko sam skuzila to je isti klinac), sestre su mi ga davale, pekao je ko sam vrag i imala sam sljivice... 
    Faith ja sam se uvijek pikala sama, nekako mi to zgodnije nego ic na pikanje. Al kad se ustosis to je mačji kašalj... kako samo muckam lijekove 😂🙈
    Cupica 🤞 da se ova mrva čvrsto zakači a druga ostane za bracu ili seku 🍀
    Anksimoron nema pravila mirovat ili ne poslije transfera. Svatko radi kako mu odgovara. Probala i jedno i drugo. Poslije punkcije je bitno mirovat ako su jaaako uvećani jajnici pa da se to malo smiri, al ak je sve ok, ne moras mirovat ni malo. Zadnji transfer sam se sama dovezla doma iz zg. Prva dva bas mirovala, druga dva normalno al s malo opreza al zato ovaj zadnji... gas na najjaču. I svaki put beta 👎🏼
    Tako da mirovanje jedino poslije punkcije. 
    Ti jos nisi piskila test?!? 😯

flower93
    26. Svibanj 2020. 14:28

Prijavljujem danas transfer 2 smrznute blastociste. 12 dana do bete 🙏

ANKSIMORON
    26. Svibanj 2020. 14:44

Blacky89

Bozma 🤞 da se lijepo dijele i da imas 2 prava embrijica 🍀
    Sjećam se kad sam prije op i poslije dobivala te injekcije tipa Fragmina (mislim da su bile Clexan al koliko sam skuzila to je isti klinac), sestre su mi ga davale, pekao je ko sam vrag i imala sam sljivice…
    Faith ja sam se uvijek pikala sama, nekako mi to zgodnije nego ic na pikanje. Al kad se ustosis to je mačji kašalj… kako samo muckam lijekove 😂🙈
    Cupica 🤞 da se ova mrva čvrsto zakači a druga ostane za bracu ili seku 🍀
    Anksimoron nema pravila mirovat ili ne poslije transfera. Svatko radi kako mu odgovara. Probala i jedno i drugo. Poslije punkcije je bitno mirovat ako su jaaako uvećani jajnici pa da se to malo smiri, al ak je sve ok, ne moras mirovat ni malo. Zadnji transfer sam se sama dovezla doma iz zg. Prva dva bas mirovala, druga dva normalno al s malo opreza al zato ovaj zadnji… gas na najjaču. I svaki put beta 👎🏼
    Tako da mirovanje jedino poslije punkcije.
    Ti jos nisi piskila test?!? 😯

Ne jos nisam.. nekako ja se slijepo drzala uputa.. i nekako od simptoma kao da imam sve a s druge strane kao da nemam niti jedan.. u svakom slucaju kaos.. 

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    26. Svibanj 2020. 14:45

flower93

Prijavljujem danas transfer 2 smrznute blastociste. 12 dana do bete 🙏

Ako smijem pitat gdje ste radili transfer.. i ja sam imala samo transfer, 2 vracena.. cekam da idem raditi betu.. danas  11 dan..

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.