Nada88 jesi li pocela smanjivati clexane i utrice? Kako se osjecas?
Jesam, od danas ih pomalo ukidam bas sam danas bila na velikom detaljnom ultrazvuku i mjerenju organa kod bebaća, sve u savrsenom redu u skladu s tjednima, hvala Bogu...samo beba okrenuta tako da neda nikom da joj pride, al uspili smo je snimit 🥰❤ od srca i tebi i svim curama zelim ovu srecu i radost da sto prije docekate...vjerujem da je ovo sad tvoj dobitni postupak 🥰🥰🥰 kako se ti osjecas? Imas kakav simptomcic?
Viola1, pa i 8 je odlična brojka. Šta se desilo sa ovima s desnog? popucali?
neka se sve oplode i lijepo dijele
Hvala ti 😘
Nisu popucali, nego nije bilo js, iako nije tako djelovalo sve do obrade biologa. U principu ni sama ne znam ništa konkretno. Probati ću o tome još porazgovarati s njima.
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Nada88 jesi li pocela smanjivati clexane i utrice? Kako se osjecas?
Jesam, od danas ih pomalo ukidam bas sam danas bila na velikom detaljnom ultrazvuku i mjerenju organa kod bebaća, sve u savrsenom redu u skladu s tjednima, hvala Bogu…samo beba okrenuta tako da neda nikom da joj pride, al uspili smo je snimit 🥰❤ od srca i tebi i svim curama zelim ovu srecu i radost da sto prije docekate…vjerujem da je ovo sad tvoj dobitni postupak 🥰🥰🥰 kako se ti osjecas? Imas kakav simptomcic?
❤️ Odlično! Neka tako bude do kraja, sve u najboljem redu 🙏🤞😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Moja beta 347 -15dnt, a bila je 100- 11dnt… moram opet ponoviti za 2 dana. Stres na najjače 😬😜
Samo hrabro💪😘
Student13ica 🤞neka i dalje raste
Belaaa super da ste uspjele popričati.. Držim fige da i dalje lijepo rastu 🤞🤞🤞
Avama lijepe su slikice, samo neka testići i dalje tamne! 🤞 Još jednom čestitam!
MikicaC u svakom slučaju sretno (ako ćeš i dalje raditi testiće ili čekati betu) i dobre živce ti želim 😉🍀
VM sretno u postupku 🍀
Bozma znači čekaš do sutra nove vijesti 🤞🤞🤞 neka se lijepo dijele i bude dobitan transfer! 🙏
Koliko ja znam u slučaju kada nema transfera je manja cifra (mislim da se računa aspiracija i početna opskrba + koliko je bilo uzv, anestezija…), a koliko okvirno to ti ne znam reći..možda zna netko od cura.
Ja sam obavila punkciju. Dobili smo 8 js s lijevog jajnika, a s desnog 0 iako je bilo 5-6 prekrasnih fulikula…neznamo što se dogodilo (kao postoji mogućnost ako se štoperica nije dobro primjenila, istekao roku lijeku…????) Čekam sutra vijesti o oplodnji..
MakiST 🤞🤞🤞 da se lijepo dijele
Cupica7 i Flower93 držim fige da se mrvica/e čvrsto prime 🤞🤞🤞🤞
Odlicno sad samo nek bude sretno dalje☘🤞
Student13ica 🤞neka i dalje raste
Belaaa super da ste uspjele popričati.. Držim fige da i dalje lijepo rastu 🤞🤞🤞
Avama lijepe su slikice, samo neka testići i dalje tamne! 🤞 Još jednom čestitam!
MikicaC u svakom slučaju sretno (ako ćeš i dalje raditi testiće ili čekati betu) i dobre živce ti želim 😉🍀
VM sretno u postupku 🍀
Bozma znači čekaš do sutra nove vijesti 🤞🤞🤞 neka se lijepo dijele i bude dobitan transfer! 🙏
Koliko ja znam u slučaju kada nema transfera je manja cifra (mislim da se računa aspiracija i početna opskrba + koliko je bilo uzv, anestezija…), a koliko okvirno to ti ne znam reći..možda zna netko od cura.
Ja sam obavila punkciju. Dobili smo 8 js s lijevog jajnika, a s desnog 0 iako je bilo 5-6 prekrasnih fulikula…neznamo što se dogodilo (kao postoji mogućnost ako se štoperica nije dobro primjenila, istekao roku lijeku…????) Čekam sutra vijesti o oplodnji..
MakiST 🤞🤞🤞 da se lijepo dijele
Cupica7 i Flower93 držim fige da se mrvica/e čvrsto prime 🤞🤞🤞🤞
Odlicno sad samo nek bude sretno dalje☘🤞
Hvala 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Viola pa to je super brojka 🥰🥰 Sada drzimo fige da se sve oplode i lijepo dijele 🤞🤞🥰
Nada88 divnoooo 🥰🥰 zaista se radujem s tobom i sa svima vama 🥰 Hvala Bogu da je sve uredu, da do kraja tako ostane ❤️ Ja imam klasicne pms simptome, grceve kao da cu procuriti svaki cas i bolne grudi.. Moji testovi ne tamne, tako da se ne nadam previse.. Ali Boze moj, ako ne uspije sad.. Nekad vec mora 🤷♀️
Ja opet imam jedno glupo pitanje. Zvali su me sa humane, jer sam se bila upisat za postupak preko HZZO, da su dobili naputak da zovu sve koje će dobit menstruaciju do 04.07. da ulaze sad u postupak a za poslije da ništa ne znaju jer valjda ide i ljetna pauza. Sad pojma nemam šta da radim, da li da odem po ljekove i idem odmah u postupak? trebala bi piti od 18dc estrofem, može li mi on škodit trudnoći ako slučajno upali ovo sad? Vidim da ih neki doktori prepisuju i nakon aspiracije i transfera.Baš sam se uvalila
Ja opet imam jedno glupo pitanje. Zvali su me sa humane, jer sam se bila upisat za postupak preko HZZO, da su dobili naputak da zovu sve koje će dobit menstruaciju do 04.07. da ulaze sad u postupak a za poslije da ništa ne znaju jer valjda ide i ljetna pauza. Sad pojma nemam šta da radim, da li da odem po ljekove i idem odmah u postupak? trebala bi piti od 18dc estrofem, može li mi on škodit trudnoći ako slučajno upali ovo sad? Vidim da ih neki doktori prepisuju i nakon aspiracije i transfera.Baš sam se uvalila
Estrofem ja pijem od 2dnc i eto tko zna možda je on bio dobitna kombinacija.. pijem ga i dalje. Tako da mislim da ti ne može naškoditi
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Mozes li slagati da ti kasni 🙈🙈 i da ces se javiti sa slijedecom mengom 🙈 znam, nije bas posten savjet.
Ali sve za bebu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji