Bozmahej zvala me je ali isto kratke i sture info -ima ih oplođenih, ne smijemo ih puno dirat, sutra se cujemo 😁 to mi je vec standard kod njih. U bolnici zoves biologa i onda ti on detaljno drobi o svakom embriju a ovdje luca kao ne smije strucne stvari detaljno objasnjavat. Zivce cuvaj, sigurna sam da ti je u cetvrtak transfer 🤞.
Ma ja sam prije bila u šparca, tamo tandara vec u 8 zove i u detalje objasnjava kakva je koja stanica bila, sta se oplodilo, sta mu se cini.... Nakon toga se sestra javi da kaze kad ce transfer.
Jesi bar dobila termin za transfer?
Prijavljujem danas transfer 2 smrznute blastociste. 12 dana do bete 🙏
Ako smijem pitat gdje ste radili transfer.. i ja sam imala samo transfer, 2 vracena.. cekam da idem raditi betu.. danas 11 dan..
U Petrovoj, prof Vrcic. Sretno s betom ❤️
Bozmane nista 😂 🐞🤞
Onda mi je malo lakse 🙈
Ovaj put mi je definitivno najstresniji do sada 😁
Bozmane nista 😂 🐞🤞
Onda mi je malo lakse 🙈
Ovaj put mi je definitivno najstresniji do sada 😁
Uffff znam
Koja je ovo igra zivaca
Cure 🙏🙏😘😘
Moja beta 347 -15dnt, a bila je 100- 11dnt... moram opet ponoviti za 2 dana. Stres na najjače 😬😜
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Moja beta 347 -15dnt, a bila je 100- 11dnt… moram opet ponoviti za 2 dana. Stres na najjače 😬😜
Wuhuuu cestitammm...nek se dupla i dalje i nek bude skolska 🤞🤞💚💚
Moja beta 347 -15dnt, a bila je 100- 11dnt… moram opet ponoviti za 2 dana. Stres na najjače 😬😜
Rasteee, Rasteee 🤞🤞👌👌😘
Student13ica 🤞neka i dalje raste
Belaaa super da ste uspjele popričati.. Držim fige da i dalje lijepo rastu 🤞🤞🤞
Avama lijepe su slikice, samo neka testići i dalje tamne! 🤞 Još jednom čestitam!
MikicaC u svakom slučaju sretno (ako ćeš i dalje raditi testiće ili čekati betu) i dobre živce ti želim 😉🍀
VM sretno u postupku 🍀
Bozma znači čekaš do sutra nove vijesti 🤞🤞🤞 neka se lijepo dijele i bude dobitan transfer! 🙏
Koliko ja znam u slučaju kada nema transfera je manja cifra (mislim da se računa aspiracija i početna opskrba + koliko je bilo uzv, anestezija...), a koliko okvirno to ti ne znam reći..možda zna netko od cura.
Ja sam obavila punkciju. Dobili smo 8 js s lijevog jajnika, a s desnog 0 iako je bilo 5-6 prekrasnih fulikula...neznamo što se dogodilo (kao postoji mogućnost ako se štoperica nije dobro primjenila, istekao roku lijeku...????) Čekam sutra vijesti o oplodnji..
MakiST 🤞🤞🤞 da se lijepo dijele
Cupica7 i Flower93 držim fige da se mrvica/e čvrsto prime 🤞🤞🤞🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Viola1, pa i 8 je odlična brojka. Šta se desilo sa ovima s desnog? popucali?
neka se sve oplode i lijepo dijele
Sortiraj odgovore
Najstariji