Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Svibanj 2020. 11:28

Faith, mene je on jos proslu srijedu pitao za sluz i rekao da tako treba bit. 
    Zasto ja ne spavam nakon ovog koktelcica  nego se vec razmisljam di bi i s kim na kavu

faith
    25. Svibanj 2020. 11:40

Nikitta

Amaranta imaš super AMH, a ako dobijaš dosta stanica, onda su ti i šanse velike. Jedino mi je loše za čuti da ti se endometrioza vratila. Naime, mene sad dr. Ćorić koji je stručnjak za endometriozu u Petrovoj, uvjerava da pristanem na treću operaciju, da neće biti loše izvedena kao prve dvije, da će odraditi dubinsko uklanjanje bolesti tako da se ona NE vraća. On je učio od Kecksteina (kod kojeg sam ja bila u studenom i kod njega inače u klinici radi i Barišić koji je isto iz Petrove prešao k njemu), i zadnjih 5-6 godina izvodi te “bolje” operacije. Ja imam problem vjerovati da će biti bolje ako se treći put operiram, posebno kad čujem da tebe u Zadru 2017. tako operirali površno, i da ti se sve vratilo. Blagi užas je ta bolest. Ne znam što bih više rekla. Koliko imaš godina? Joallina ja sam sve postupke ulazila s endometriomima na jajnicima. Uvijek su rekli da ne smeta za punkciju; no naravno, pitanje je koliko utječe to sranje na kvalitetu js. Sad me nagovaraju da se operiram (ili kod Kecksteina u Austriji ili kod Ćorića u Petrovoj) i da onda mogu povući i bolje stanice iz jajnika nego sada. 💆🏼‍♀️

Cure imate srece da ste se kasnije rodile pa da i kod nas ima neko ko se razumi u endometriozu.
    Prije nekih 30 god.meni niko ni spomenuo je
    Tek jednom kad sam bila u Njemackoj i zavrsila na hitnoj zbog bolova menzisa ,tamo su mi spomenuli endometriozu ta koju sam prvu put cula...al kad bi spomenula nasima su sutili da bi se tek nakon15 god operirala zbog endometrioze.I to sve kad sam bila prosla par ivf postupaka.cak tad kad sam zavrsila na operaciji sam vec zapocelo par dana sa stimulacijom i prekinuli da bi na operaciju

• MikicaC
    25. Svibanj 2020. 11:41

Bozma

faith

Bozma

Cupica7, ja sam prvi put isto tako, baš me zatezalo, drugi put manje iako je bilo više stanica nego prvi put. a treći put sam išla trčat nakon punkcije. Napuhanost je mislim od utrogestana
    faith, to me probadalo popodne i sad ništa više ne osjetim, kao da je bila ovulacija. ali jučer sam napravila LH traku i nije bilo ni traga crtici, pa se nadam da nije. Ne vjerujem da će tvoji popucat, nego ih ima više pa zato zatežu.

Rekao mi da imam 2 na desnom

Evo nisu ni moji pukli, kaze dr. da nema brige ako primamo terapiju pa nece ni tebi. Ja 2 stanice….nisu bili prazni.
    MakiST kako je proslo? Iako mislim da znam da je proslo odlicno jer me stalno usporedjuju s nekim ko je sa istom terapijom super stanica dobio. I ja sam zabrijala da si to ti.
    Viola jesi ti gotova?

Super, da se obje oplode i dobro podijele 🥰🤞
    Jel to i Viola danas bila na punkciji? 

• Blacky89
    25. Svibanj 2020. 12:16

Bozma neka u te dvije bude tvoj bebač 🤞🍀
    MakiST ideeeessss... pa odličan broj! Nje se lijepo oplode i nek bude puuuno blastica 🤞🍀
    Nikitta ooo bolje onda bježi od tog posla 😂  

25. Svibanj 2020. 12:19

MakiST

šok i nevjerica, 10 stanica 🐔🐔🐔🥳🥳 Bozmaja prespavala sve 😁 drago mi je za tvoje dvije, ima da budu twinsi 🙏 samo da nam se lijepo oplode 🤞🤞

Je, ti si ta s kojom me on stalno usporedjuje 😁 i na punkciji je spomenuo kako je ona dobila 10 a ova samo 2 😁 a ja se mislim: nadam se da pricas o MakiST 😁 .
    A sad 🙏 za dalje.

faith
    25. Svibanj 2020. 13:12

MakiST

Bozma šok šok 😁 sretno nam 😍🥰🙏

Wooow odlicno!
    Sretno dalje🙏🙏

• avama
    25. Svibanj 2020. 13:48

Bozma

Avama, ako je blastica mogla se vec implatirati. A test….jesi primala sta, stopericu, booster? znam da su neki vec 5-ti dan imali dobre crte, ako imas kineza da probas vec sutra?
    Ziki80, pozdrav. Kad inace imas ovulaciju? Koliki su ti ciklusi? Nema veze sto se sporije razvijaju, pogotovo ako imas malo duze cikluse, to je normalno. Ne bi te slali na razgovor sa anesteziologom da nije sve OK. Probaj se ne brinut toliko. Kazem ja koja drami tu vec 10 dana 😁

Nisam sada dobila booster, jedino prije 10 dana stopericu, ali mislim da je ona vec trebala izaci. Kinezi mi nisu dosli, morat cu u kupovinu haha.

• avama
    25. Svibanj 2020. 14:25

avama

Bozma

Avama, ako je blastica mogla se vec implatirati. A test….jesi primala sta, stopericu, booster? znam da su neki vec 5-ti dan imali dobre crte, ako imas kineza da probas vec sutra?
    Ziki80, pozdrav. Kad inace imas ovulaciju? Koliki su ti ciklusi? Nema veze sto se sporije razvijaju, pogotovo ako imas malo duze cikluse, to je normalno. Ne bi te slali na razgovor sa anesteziologom da nije sve OK. Probaj se ne brinut toliko. Kazem ja koja drami tu vec 10 dana 😁

Nisam sada dobila booster, jedino prije 10 dana stopericu, ali mislim da je ona vec trebala izaci. Kinezi mi nisu dosli, morat cu u kupovinu haha.

Da li mogu i s mullerovim testicem vec probati? Danas 3dnt 5dana blastice

25. Svibanj 2020. 16:05

Avama, meni taj Mullerov jos i najbolji za te stvari. U njega nema nejasnih crta., kad je bila od brevactida tocno se vidilo sitradan da je svjetlija dok su kinezi jedan dan cvijetlu, sutra tamniju pokazivali.  Ja sam odustala od kineza, i prosli put narucila one David iz njemacke, ali nisu mi ni oni nesto....zelenkasta pozadina a to nije dobro za ovaj nas hobi pa sam ovaj put narucila neke Inovita, dobre recenzije imaju na amazonu i stigli za 2 dana, mislim iz UK. Nisam jos stigla probat ih
    Tebi je stoperica sigurno izasla za 10 dana, ali kupi vise da imas i za sutra ako danas ne pokaze jer isto je malo rano

faith
    25. Svibanj 2020. 16:09

Nikitta

Avamapričekaj do sutra, sačuvat ćeš si živaca 💆🏼‍♀️😂
    Faith razumijem što želiš reći, i užasno mi je žao radi tvojeg iskustva, ali ja sam mišljenja danisam nešto bolje prošla kad isto umirem 15 godina, goooodinama nisu znali šta mi je. A dvije operacije mi nisu ništa pomogle niti riješile, da bih sama kopala i tu mi cure iskopale Kecksteina i da odem kod njega u Austriju prije 6-7 mjeseci. Dakle, praktički sam prije pola godine dobila naznaku svjetla na kraju tunela. To što su odlučili dodijeliti ime bolesti, ne znači da su je izliječili i da znaju išta više nego prije. Posebno kad vidim da i dalje traljavo operiraju, žene jadne stalno moraju pod nož iznova. Ma, ne znam, ne vjerujem više nikome u HR, suludo je da meni ovaj Ćorić sada govori kako sam loše operirana 2x, i očekuje da se sad s povjerenjem njemu prepustim u istoj bolnici. Činjenica je da smo jadne sve mi koje bolujemo od te bolesti koju i dalje nitko ne razumije, ni prije 30 godina nisu znali kako i zašto nastaje, ne znaju ni danas, a “lijekovi” su pilule ili Visanne koje unište menstruaciju, trudnoća koja se naravno ne događa, ili loša operacija koja će te osloboditi par mjeseci bolova. Izbor je očajan. I ne izliječi problem gotovo nikad. Užasna bolest, i jadne žene s njom koje žele biti majke. Sretne su one kojima je to uspjelo unatoč endometriozi. 🙃

Da u potpunosti se slazem.
    Na zalost je tako ☹
    Neki dan sam procitala da sad vecsvaka peta cura ima endometriozu.uzas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.