Nikitta, mozda bi bilo dobro da ga dobijes…pa ti se posloze i neke druge stvari, odluka o operaciji, postupku i sl.
Ja jos ne radim i odvikla sam se da mi se cini da nikad vise necu moc radit. Bojala sam se dosade a dani mi prolete, i sad sam se paralelno upisivala i u KBC i privatno i jos te dodatne pretrage radila. ne znam bas da bi ovo sve stigla da radim kroz jutro.
Anksimoron, boosteri su one inekcije Brevactide 1500 koje daju iza transfera. Ali ne daju ih uvijek ni svugdje. Je li ti vracen trodnevni ili petodnevni embrij? Mogla bi vec ujutro kucni test ako nisi nista nakon transfera dobila
Aha nisam to dobila.. ja sam imala zamrznute... mislim da su 3 dan embrij vratili.. dobila sam samo inekciju nakon 4 dana decaptyl..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Progesteron 0.9
8 dan ciklusa
Jel to ok?ako netko zna mozda
8 dan ciklusa ili 8 od ovulacije. Zašto si ga radila?
Meni su ga prije ovulacije vadili sa estradiolom, idem nać nalaz u mailovima, znam da su rekli da je OK.
Evo našla: 2,06 nmol/L.
Nikitta draga moja, ti stvarno uvijek imaš ozbiljnih razmišljanja i borbi...nadam se da ćeš dobro odlučiti i napokon doživjeti uspjeh! ❤️🙏 I da, sretno s novim poslom 🍀🤞
Cupica7 sretno sutra na transferu! 🍀🤞
Student13ica čestitam! Neka bude dosadna i školska trudnoća! ❤️🤞
Avama sretno s iščekivanjem i testićima 🍀
Nadalica drži se draga, možeš ti to!! Preživjeti ćeš ti i ove inekcije...samo neka bude sve u redu i ubrzo da držiš svoje bebice u naručju! ❤️❤️🙏 Od kada se pikaš inzulinom?
Hcijnas=Sanjich, Amaranta, Ziki80 i Joallina dobro došle i što prije otišle na ljepše teme! 🍀
Angribird čestitam!!! ❤️😘 Nemoj paničariti oko smeđarenja, bitno da nije svježa krv...
Sunshine25 oho, niti jedan testić nije pao.. 😱 Sretno s betom!! Možda ti baš ta promjena donese sreću 🍀🍀🍀🍀🍀
Bozma ❤️ super za stanice, sada navijam za party u labosu! 🍀🤞 Javi nam info.
Ja ipak idem sutra na aspiraciju, bili smo produžili još 1 dan terapiju. Samo sam zadnjih dana bila u gužvi, pa se nisam stigla javiti, a sada čitam zaostatke.
Slee držim fige da sjenica tamni 🤞🤞🤞🤞🤞
MikicaC sutra idem na punkciju i popodne na akupunkturu. Sretno ti s testićem! 🍀🍀🙏🤞
MakiST oho, lijepi broj 😍 držim fige za party u labosu 🤞🤞🤞🤞🤞
Faith hvala ti 😘
Ti sutra ideš na fulikulometriju? (Ako sam dobro upratila..) Sretno! 🍀
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Želim dobrodošlicu svim novim trudilicama, sreću svima koji trenutno čekaju betu i čestitke svima kojima beta raste 🥰 (ne mogu sve popamtit jos, ali redovito čitam i pratim kako napredujete sve- Bozma 2 stanice, MakiST 10; odlično, držim vam fige!🤞)
Nikitta, sretno s poslom i odlukom, teške su to odluke, ali vjerujem da ćeš dobro odlučit.😊
Viola1 sretno sutra na aspiraciji!
Ja sam danas opet bila u Repromedu na folikulometriji i 10.dc je ovulacijski folikul 16 mm, a endometrij 7... trebam opet doći u srijedu pa ako do tad ne pukne, dobit ću injekciju. Pošto je endometrij 7, uzela sam sok od cikle, kako ste savjetovale. Fuuuj 🤮 al izdržat ću za viši cilj.😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nikitta draga moja, ti stvarno uvijek imaš ozbiljnih razmišljanja i borbi…nadam se da ćeš dobro odlučiti i napokon doživjeti uspjeh! ❤️🙏 I da, sretno s novim poslom 🍀🤞
Nadalica drži se draga, možeš ti to!! Preživjeti ćeš ti i ove inekcije…samo neka bude sve u redu i ubrzo da držiš svoje bebice u naručju! ❤️❤️🙏 Od kada se pikaš inzulinom?
Hcijnas=Sanjich, Amaranta, Ziki80 i Joallina dobro došle i što prije otišle na ljepše teme! 🍀
Angribird čestitam!!! ❤️😘 Nemoj paničariti oko smeđarenja, bitno da nije svježa krv…
Sunshine25 oho, niti jedan testić nije pao.. 😱 Sretno s betom!! Možda ti baš ta promjena donese sreću 🍀🍀🍀🍀🍀
Ja ipak idem sutra na aspiraciju, bili smo produžili još 1 dan terapiju. Samo sam zadnjih dana bila u gužvi, pa se nisam stigla javiti, a sada čitam zaostatke.
MikicaC sutra idem na punkciju i popodne na akupunkturu. Sretno ti s testićem! 🍀🍀🙏🤞
Faith hvala ti 😘
Kao prvo sretno sutra na aspiraciji !! Ima vec 2 sedmice, 6 puta dnevno pikam se za kontrolu secera, a navece inzulin kao 7 pikalica.. jeste da sam ja grozna pa natjeram muza da me pikne, kad vec mora neka se zrtvuje hahah 💪🏼💪🏼💪🏼 09.06 idem po po termin za carski, panika me hvata, PANIKA+JA=PROLIV Kako si ti, kako se osjecas ?
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Curke upravu ste za testove 🙈 Znam da se ne smijem radovati, ali sam morala iskoristiti priliku da makar tako vidim dvije crtice 😁😁
Upravo sam nasla i podatak da
1 Injekcija Ovitrelle ima 6.500IE HCG.
1 Injekcija Brevactid ima 5.000IE HCG
I da s Ovitrelle test moze biti i do 10 dana lazno pozitivan 🙄 a ja sam nakon transfera ukupno 3 ovitrelle spricala 🤷♀️
Viola sretno sutra 🤞 🥰 da budu sve zrele 🤞🤞
Progesteron 0.9
8 dan ciklusa
Jel to ok?ako netko zna mozda
8 dan ciklusa ili 8 od ovulacije. Zašto si ga radila?
Meni su ga prije ovulacije vadili sa estradiolom, idem nać nalaz u mailovima, znam da su rekli da je OK.
Evo našla: 2,06 nmol/L.
Bozma, 8 dan ciklusa
Nikitta draga moja, ti stvarno uvijek imaš ozbiljnih razmišljanja i borbi…nadam se da ćeš dobro odlučiti i napokon doživjeti uspjeh! ❤️🙏 I da, sretno s novim poslom 🍀🤞
Nadalica drži se draga, možeš ti to!! Preživjeti ćeš ti i ove inekcije…samo neka bude sve u redu i ubrzo da držiš svoje bebice u naručju! ❤️❤️🙏 Od kada se pikaš inzulinom?
Angribird čestitam!!! ❤️😘 Nemoj paničariti oko smeđarenja, bitno da nije svježa krv…
Faith hvala ti 😘
Viola1,da sutra mi je folikomerrija
Imam stalno bolove pogotovo ljevi na kojem je cista
Bojim se da necu ni do aspiracije doc😒
Curke upravu ste za testove 🙈 Znam da se ne smijem radovati, ali sam morala iskoristiti priliku da makar tako vidim dvije crtice 😁😁
I da s Ovitrelle test moze biti i do 10 dana lazno pozitivan 🙄 a ja sam nakon transfera ukupno 3 ovitrelle spricala 🤷♀️
Sto si dobila kao potporu nakon transfera?
Sto si dobila kao potporu nakon transfera?
Ovitrelle, utrogest i clexane
Sortiraj odgovore
Najstariji