Cure meni je doktorica rekla da od 1. najmanje sluzi pred ovulaciju 4.dan nastupa pucanje folikula, to sam prvi put cula, ali mi i prvi postupak, pa jeste ste vi koja to znale/cule?
Dobro dosle nove clanica :) drago mi je da nesto novo naucim svaki put kad skicnem forum.
Meni 3.dan od punkcije, a ne prestaje zatezanje jajnika :/ malo je lakse nego jucer, prekjucer, sad svaki drugi korak osjetim, napuhana skroz i tesko se za spavanje naredim. Kakvo ste se vi osjecale nakon punkcije?
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Cupica7, ja sam prvi put isto tako, baš me zatezalo, drugi put manje iako je bilo više stanica nego prvi put. a treći put sam išla trčat nakon punkcije. Napuhanost je mislim od utrogestana
faith, to me probadalo popodne i sad ništa više ne osjetim, kao da je bila ovulacija. ali jučer sam napravila LH traku i nije bilo ni traga crtici, pa se nadam da nije. Ne vjerujem da će tvoji popucat, nego ih ima više pa zato zatežu.
Sunshine i Studentica, objasnile su mi curke ovdje da boosteri mogu izaci za 4 dana ali i tek za 7! Ja sam nekako zadnji kasno spricala..mislim ako se nesto zakacilo da bi sad trebalo ponovo tamniti 🙈🙈 uhh.. Meni do petka bas vjecnost 😩
Nakon 7 dana booster bi trebao izaci, napravi slobodno sutra test s prvom jutarnjom mokracom 11 dan je meni vec pravu crticu pokazalo!!!! Ajde navijamoooo za tebe, ovaj put je to to 🤞🤞🤞
Meni je sutra tek 5 dana poslije zadnjeg boostera, pa i ako bude crtice, moguce je da je od njeg 🤷♀️ Danas je bila blijeda crtica, mislim da jos nije izasao. Bas cu haman morati cekati betu🙈 Samo da ne prokrvarim sutra 🤞🤞, sutra je 14 dana od punkcije 🙈🙈
Nikitta, nikad se više neću testirati, ovo je blaženo stanje naspram onog 😂😂
Bozma, sretnooo sutra 🍀🍀🍀🍀💚
Mikica, sutra opet testiraj (sad kad si već krenula) 😁🤞🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cupica7, ja sam prvi put isto tako, baš me zatezalo, drugi put manje iako je bilo više stanica nego prvi put. a treći put sam išla trčat nakon punkcije. Napuhanost je mislim od utrogestana
faith, to me probadalo popodne i sad ništa više ne osjetim, kao da je bila ovulacija. ali jučer sam napravila LH traku i nije bilo ni traga crtici, pa se nadam da nije. Ne vjerujem da će tvoji popucat, nego ih ima više pa zato zatežu.
Rekao mi da imam 2 na desnom
Bozma i Maki jel prosla punkcija? Cekamo izvještaj 😊
Sunshine ima kakvih promjena? 😉 simptomcica nekakvih?
MikicaC meni je trebalo 5 dana da mi booster izadje. Napravi testove i danas i sutra pa ako tamne to je to 🍀
Cure sa cistama, malo mi je onak bzvz da su vas pustili u stimulaciju sa cistama kad one vole požderati lijekove...
Nikitta kad ces znat rezultate testiranja? Ovog za posao mislim 😉
Babylove saljem puuuno pusica tebi i mrvici 😘
Evo nisu ni moji pukli, kaze dr. da nema brige ako primamo terapiju pa nece ni tebi. Ja 2 stanice....nisu bili prazni.
MakiST kako je proslo? Iako mislim da znam da je proslo odlicno jer me stalno usporedjuju s nekim ko je sa istom terapijom super stanica dobio. I ja sam zabrijala da si to ti.
Viola jesi ti gotova?
Nikita pa kakav je to posao, covjece, bas su vas izmrcvarili!
Bozma cestitam na dvije stanice, neka se sad lijepo oplode!
Evo mene 7 dnt dvodnevnih, naravno da sam jos sinoc pocela s testovima (prvi put mi je pa sam nestrpljiva). Kao da mozda i vidim neke sjene, ali kinezi su pa cu radje pricekati s umisljanjem.
Od simptoma skoro nista. Pred dva dana me nesto probadalo, sad samo tu i tamo neki menstrualni grcic i mooozda bradavica jedna zari, ali nisam sigurna jesam li to umislila 😂
Ostali? Kako ste?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Evo nisu ni moji pukli, kaze dr. da nema brige ako primamo terapiju pa nece ni tebi. Ja 2 stanice….nisu bili prazni.
MakiST kako je proslo? Iako mislim da znam da je proslo odlicno jer me stalno usporedjuju s nekim ko je sa istom terapijom super stanica dobio. I ja sam zabrijala da si to ti.
Viola jesi ti gotova?
Bozma uhhh kako mi je drago da su dobili obadvije😊
100×sam pogkedala ba ovi da vidom jesi se javila
Sad se samo opusti i neka ide korak po korak💪🤞☘☘☘
Ja jedva cekam sutra uzv
Bojim se zbog te sluzi jer jos nisam ni do stoperice dosla al si me utjesila bar malo😉😘
Sortiraj odgovore
Najstariji