Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cupica7
    24. Svibanj 2020. 22:28

Cure meni je doktorica rekla da od 1. najmanje sluzi pred ovulaciju 4.dan nastupa pucanje folikula, to sam prvi put cula, ali mi i prvi postupak, pa jeste ste vi koja to znale/cule?
    Dobro dosle nove clanica :) drago mi je da nesto novo naucim svaki put kad skicnem forum.

Meni 3.dan od punkcije, a ne prestaje zatezanje jajnika :/ malo je lakse nego jucer, prekjucer, sad svaki drugi korak osjetim, napuhana skroz i tesko se za spavanje naredim. Kakvo ste se vi osjecale nakon punkcije?

MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos

1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
    1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207

24. Svibanj 2020. 22:53

Cupica7, ja sam prvi put isto tako, baš me zatezalo, drugi put manje iako je bilo više stanica nego prvi put. a treći put sam išla  trčat nakon punkcije. Napuhanost je mislim od utrogestana
    faith, to me probadalo popodne i sad  ništa više ne osjetim, kao da je bila ovulacija. ali jučer sam napravila LH traku i nije bilo ni traga crtici, pa se nadam da nije. Ne vjerujem da će tvoji popucat, nego ih ima više pa zato zatežu.

• MikicaC
    24. Svibanj 2020. 23:16

Nada88

MikicaC

Sunshine i Studentica, objasnile su mi curke ovdje da boosteri mogu izaci za 4 dana ali i tek za 7! Ja sam nekako zadnji kasno spricala..mislim ako se nesto zakacilo da bi sad trebalo ponovo tamniti 🙈🙈 uhh.. Meni do petka bas vjecnost 😩

Nakon 7 dana booster bi trebao izaci, napravi slobodno sutra test s prvom jutarnjom mokracom 11 dan je meni vec pravu crticu pokazalo!!!! Ajde navijamoooo za tebe, ovaj put je to to 🤞🤞🤞

Meni je sutra tek 5 dana poslije zadnjeg boostera, pa i ako bude crtice, moguce je da je od njeg 🤷‍♀️ Danas je bila blijeda crtica, mislim da jos nije izasao. Bas cu haman morati cekati betu🙈 Samo da ne prokrvarim sutra 🤞🤞, sutra je 14 dana od punkcije 🙈🙈

sunshine25
    24. Svibanj 2020. 23:54

Nikitta, nikad se više neću testirati, ovo je blaženo stanje naspram onog 😂😂
    Bozma, sretnooo sutra 🍀🍀🍀🍀💚
    Mikica, sutra opet testiraj (sad kad si već krenula) 😁🤞🤞

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

faith
    25. Svibanj 2020. 06:54

Bozma

Cupica7, ja sam prvi put isto tako, baš me zatezalo, drugi put manje iako je bilo više stanica nego prvi put. a treći put sam išla trčat nakon punkcije. Napuhanost je mislim od utrogestana
    faith, to me probadalo popodne i sad ništa više ne osjetim, kao da je bila ovulacija. ali jučer sam napravila LH traku i nije bilo ni traga crtici, pa se nadam da nije. Ne vjerujem da će tvoji popucat, nego ih ima više pa zato zatežu.

Rekao mi da imam 2 na desnom

• MikicaC
    25. Svibanj 2020. 11:07

Maki i Bozma nadam se da je sve prosloo dobro 🤞 

• Blacky89
    25. Svibanj 2020. 11:09

Bozma i Maki jel prosla punkcija? Cekamo izvještaj 😊
    Sunshine ima kakvih promjena? 😉 simptomcica nekakvih? 
    MikicaC meni je trebalo 5 dana da mi booster izadje. Napravi testove i danas i sutra pa ako tamne to je to 🍀
    Cure sa cistama, malo mi je onak bzvz da su vas pustili u stimulaciju sa cistama kad one vole požderati lijekove... 
    Nikitta kad ces znat rezultate testiranja? Ovog za posao mislim 😉
    Babylove saljem puuuno pusica tebi i mrvici 😘

25. Svibanj 2020. 11:14

faith

Bozma

Cupica7, ja sam prvi put isto tako, baš me zatezalo, drugi put manje iako je bilo više stanica nego prvi put. a treći put sam išla trčat nakon punkcije. Napuhanost je mislim od utrogestana
    faith, to me probadalo popodne i sad ništa više ne osjetim, kao da je bila ovulacija. ali jučer sam napravila LH traku i nije bilo ni traga crtici, pa se nadam da nije. Ne vjerujem da će tvoji popucat, nego ih ima više pa zato zatežu.

Evo nisu ni moji pukli, kaze dr. da nema brige ako primamo terapiju pa nece ni tebi. Ja 2 stanice....nisu bili prazni. 
    MakiST kako je proslo? Iako mislim da znam da je proslo odlicno jer me stalno usporedjuju s nekim ko je sa istom terapijom super stanica dobio. I ja sam zabrijala da si to ti.
    Viola jesi ti gotova?

Slee
    25. Svibanj 2020. 11:19

Nikita pa kakav je to posao, covjece, bas su vas izmrcvarili! 
    Bozma cestitam na dvije stanice, neka se sad lijepo oplode! 

Evo mene 7 dnt dvodnevnih, naravno da sam jos sinoc pocela s testovima (prvi put mi je pa sam nestrpljiva). Kao da mozda i vidim neke sjene, ali kinezi su pa cu radje pricekati s umisljanjem. 
    Od simptoma skoro nista. Pred dva dana me nesto probadalo, sad samo tu i tamo neki menstrualni grcic i mooozda bradavica jedna zari, ali nisam sigurna jesam li to umislila 😂
    Ostali? Kako ste?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

faith
    25. Svibanj 2020. 11:21

Bozma

faith

Bozma

Evo nisu ni moji pukli, kaze dr. da nema brige ako primamo terapiju pa nece ni tebi. Ja 2 stanice….nisu bili prazni.
    MakiST kako je proslo? Iako mislim da znam da je proslo odlicno jer me stalno usporedjuju s nekim ko je sa istom terapijom super stanica dobio. I ja sam zabrijala da si to ti.
    Viola jesi ti gotova?

Bozma uhhh kako mi je drago da su dobili obadvije😊
    100×sam pogkedala ba ovi da vidom jesi se javila
    Sad se samo opusti i neka ide korak po korak💪🤞☘☘☘
    Ja jedva cekam sutra uzv
    Bojim se zbog te sluzi jer jos nisam ni do stoperice dosla al si me utjesila bar malo😉😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.