Bok cure! Pratim vas sve i čitam, upijam, pisala sam na facebook grupu, ali sad ću i tu.. Možda curke koje imaju iskustva s endometriozom da podijele iskustvo.. (Nikitta, Amaranta, ne mogu se sjetit drugih)
Naime, bila sam krenula s jednim prirodnim IVF postupkom tik prije korone, pa je gin ustvrdio da je lijevi jajnik tako podvučen da ga se ne može ni punktirati (a tad je naravno bila ovulacija na lijevom). Lijeva strana cijela koma jer sam imala kao klinka laparoskopiju zbog upale gdje su mi maknuli lijevi jajovod a i vjerojatno je i jajnik nastradao. Dakle lijeva strana nula bodova, kao da je ni nemam ako se ne može punktirati… Mene muči što na desnom imam endometriom 2 cm (to imam od 2013. ..malo raste, pa se smanjuje). Jel znate hoće li to biti problematično za puntiranje, ali i razvoj js? Strah me da zbog adometrioze neću ništa dobiti na desnom jajniku.. dakle cijeli IVF bi mi onda pao u vodu.
Pretpostavljam da je sad iduće stimulirani IVF (čekam da otvore Vinogradsku).
Što se tiče drugih parametara - 39 godina (za dva mjeseca 40), AMH 3,7 a FSH 14, intramuralni miom 2 cm.
E da.. ispermiogram loš (OA)(ovo je onaj smijeh od jada haha)
Nemoj se brinuti, ako bude folikula aspirirat će ih, evo rekla sam gore da su meni oba jajnika iza maternice i na jednome je endometriom bio 3 cm, pa su izvukli 10 js. Sjećam se da su komentirali na punkciji, ali sam bila jako omamljena pa ne mogu ni procijeniti je li trajalo duže ili...
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Koji dan ciklusa bi bilo najbolje kontrolirati progesteron?
7 dana nakon ovulacije
Uuuu to mi taman danas
A da sutra bil bilo kasno?
Nije, ne brini. Ja sam vadila 21. dan ciklusa tj. meni je to 9. dan nakon ovulacije, i kad sam bila kod endokrinologice pitala me koliko su mi dugi ciklusi pa je interpretirala vrijednost prema tome (znači znala je da je realna vrijednost veća budući da se smanjuje razina kako ideš prema kraju ciklusa)
Bok cure! Pratim vas sve i čitam, upijam, pisala sam na facebook grupu, ali sad ću i tu.. Možda curke koje imaju iskustva s endometriozom da podijele iskustvo.. (Nikitta, Amaranta, ne mogu se sjetit drugih)
Naime, bila sam krenula s jednim prirodnim IVF postupkom tik prije korone, pa je gin ustvrdio da je lijevi jajnik tako podvučen da ga se ne može ni punktirati (a tad je naravno bila ovulacija na lijevom). Lijeva strana cijela koma jer sam imala kao klinka laparoskopiju zbog upale gdje su mi maknuli lijevi jajovod a i vjerojatno je i jajnik nastradao. Dakle lijeva strana nula bodova, kao da je ni nemam ako se ne može punktirati… Mene muči što na desnom imam endometriom 2 cm (to imam od 2013. ..malo raste, pa se smanjuje). Jel znate hoće li to biti problematično za puntiranje, ali i razvoj js? Strah me da zbog adometrioze neću ništa dobiti na desnom jajniku.. dakle cijeli IVF bi mi onda pao u vodu.
Što se tiče drugih parametara - 39 godina (za dva mjeseca 40), AMH 3,7 a FSH 14, intramuralni miom 2 cm.
Nemoj se brinuti, ako bude folikula aspirirat će ih, evo rekla sam gore da su meni oba jajnika iza maternice i na jednome je endometriom bio 3 cm, pa su izvukli 10 js. Sjećam se da su komentirali na punkciji, ali sam bila jako omamljena pa ne mogu ni procijeniti je li trajalo duže ili…
Hvala ti. Sad sam se malo smirila
Nemoj se brinuti, ako bude folikula aspirirat će ih, evo rekla sam gore da su meni oba jajnika iza maternice i na jednome je endometriom bio 3 cm, pa su izvukli 10 js. Sjećam se da su komentirali na punkciji, ali sam bila jako omamljena pa ne mogu ni procijeniti je li trajalo duže ili…
Hehe, vidiš da imaš šta pametna za reći i to već nakon prog posta
faith, nisam ni ja točno vadila jer je palo na praznike oko Božića pa je doktorica kalulirala kad da idem. Na kraju sam išla 2 dana ranije i to je samo uzela u obzir
Faith, je, sutra je.toliko sam dramila da je rano, a danas me probadalo u jajniku da me sad strah da je onaj moj jado od folikula pukao. nisam prije ovako, sa svakim postupkom sam sve luđa.
Faith, je, sutra je.toliko sam dramila da je rano, a danas me probadalo u jajniku da me sad strah da je onaj moj jado od folikula pukao.nisam prije ovako, sa svakim postupkom sam sve luđa.
Isto i mene rasturaju,sve mi udara bol u prepone
I imam sluz a tek u utorak mi kontrola.meni su kratki ciklusi i moguce je danas
Vec sam danas oplaksla da je sve goto
Sortiraj odgovore
Najstariji