Evo mene, dok sam pročitala zaostatke 😁
Studentice, juuuuuupi 😍😍 nek bude dosadna, školska trudnoća 💚
Kod mene niš simptoma i dalje, u srijedu vadim betu. Nisam testirala, ovo je prvi put 😂😂
Cure u postupcima, držim 🤞🤞 za puuuuno js 🐣🐣
Koji ti je danas dan?
držim i ja tebi fige da bude kako treba
Danas 9dnt, dan za M 😡 jedino od pms simptoma me boli glava. Ako ne izdržim, otići ću u utorak izvaditi betu.
Koji ti je ovo postupak? Uff.. Ja sam pocela sa testovima sa zadnjim boosterom, zadnji sam spricala 20.05.. Crtica jutros jakooo slaba.. Ali bolje da se manim corava posla, nemam ja iskustva s tim i crticama koje tamne ili svijetle! Ovako me samo srce moze strefiti. Ja imam par dana menustrualne bolove, malo se smirili i sad opet poceli.. Sutra je 14 dana od punkcije, 11dnt..da nesto ima.. Sutra bi test vec trebao pokazati, ili?
Kod mene niš simptoma i dalje, u srijedu vadim betu. Nisam testirala, ovo je prvi put 😂😂
Koji ti je danas dan?
Danas 9dnt, dan za M 😡 jedino od pms simptoma me boli glava. Ako ne izdržim, otići ću u utorak izvaditi betu.
Koji ti je ovo postupak? Uff.. Ja sam pocela sa testovima sa zadnjim boosterom, zadnji sam spricala 20.05.. Crtica jutros jakooo slaba.. Ali bolje da se manim corava posla, nemam ja iskustva s tim i crticama koje tamne ili svijetle! Ovako me samo srce moze strefiti. Ja imam par dana menustrualne bolove, malo se smirili i sad opet poceli.. Sutra je 14 dana od punkcije, 11dnt..da nesto ima.. Sutra bi test vec trebao pokazati, ili?
Drugi postupak, ali 5. transfer. Iskreno, nemam pojma za koliko se izluče boosteri, nisam ih nikada primala pa ne znam. Kada vadiš betu?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Koji ti je danas dan?
po mom isukustvu, booster bi mi odmah izašao iz tijela, jednom sam išla baš sutra dan nakon njega napraviti test i bio je negativan. Znači test ti može biti točan Lajk za menstrualne bolove i ja ih imam ima dva dana.. sutra možeš napraviti test bez problema i ja mislim da ti je to to
meni je pokazao isto 10dnt laaagano svijetlu crtu.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sunshine i Studentica, objasnile su mi curke ovdje da boosteri mogu izaci za 4 dana ali i tek za 7! Ja sam nekako zadnji kasno spricala..mislim ako se nesto zakacilo da bi sad trebalo ponovo tamniti 🙈🙈 uhh.. Meni do petka bas vjecnost 😩
Sunshine i Studentica, objasnile su mi curke ovdje da boosteri mogu izaci za 4 dana ali i tek za 7! Ja sam nekako zadnji kasno spricala..mislim ako se nesto zakacilo da bi sad trebalo ponovo tamniti 🙈🙈 uhh.. Meni do petka bas vjecnost 😩
Možeš napraviti test pa pratiti jel tamni. Ali bolje nemoj 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Možeš napraviti test pa pratiti jel tamni. Ali bolje nemoj 😂
Ja svakako dnevno umrem i ozivim 100x 😂😂😂 Groznooo 🙈
Drage moje, čitam vas već jako dugo, proživljavam s vama punkcije, negativne bete, glupe negativne testove, ali isto tako se i veselim svakoj pozitivnoj beti i uspješnoj trudnoći. Na neki način osjećam kao da vas poznajem, vi jedine razumijete... Zato sam danas odlučila prvi put nešto i napisati, zapravo samo poželjeti sreću curama koje su trenutno u postupku, uz puno pozitivnih vibrica da je baš ovaj put dobitni.
Ukratko, iza nas je nekih 8 neplodnih godina u kojima se skupilo dosta toga, od loših spermiograma, lpsc endometrioze 2017, hsc 2018. (septum, polip, te perforacija uz lpsc šivanje), 4 neuspješne AIH i 2 neuspješna IVF(ICSI)... Uglavnom, loše stanice i nikada implantacija... Trenutno pauziramo, pijemo sve moguće suplemente ne bi li popravili nalaze, a počinjem i s pilulama zbog cisti jer mi je simulacija pogoršala stanje... Nadam se nastavku najesen, a do tada većini želim da ode s ove teme 😘
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Amaramta, hvala na zeljama i vibricama. Nadam se da ces i ti, a i sve mi do kraja godine pratit druge teme. Puno toga si prosla, steta sto ne pises cesce, mogla bi sigurno dati i koji dobri savjet
Bok cure
Prvo zelim svima veeeliki +
Ja sam prvi put u postupku i iskreno sve me to malo plasi i osjecam se ko toyalni tudum
Uglavnom dijagnoza je preuranjena menopauza( imam 39 g) i ne dragom spermio nije bas bajan( citaj los )
Danas mi je 14 dan pikanja , tj 14 puregon od 300 i 4 orgalutan 0,25 mg/ 0,5 ml
Imam 4 js i nisu bas nesto velike i to me brine
Kazu da se sporo razvijaju ( jedna 14, jedna 11 i dvije od 10)
U utorak idem opet na ultrazvuk i na razgovor sa anesteziologom
Ak mi mozete dat koji savjet i naposat svoja iskustva bila bi zahvalna
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Cure cestitam na pozitivnin testovima. Meni je danas 2.dnt i imam neku migrenu. Meni malo cudno, inace mi se javlja na pocetku ciklusa. Ne znam kad bi mogla prvi testic napraviti. Blastica 5 dana je bila
Sortiraj odgovore
Najstariji