Cure napokon došlo vrijeme testica 😊😁🤪 joooj kako su mi nedostajali 🙈
Slee meni se čini da je tvoja sjena danas tamnija 🍀
Angribird to je super beta, smedarenje je lako moguce od utrica, a i maternica se sada rasteže i raste tako da uvijek moze neka žilica puknut. Bitno je da nema svježe krvi. 😘
MikicaC u tvom slučaju lako moguce da je jos uvijek booster. Ja sam bila jos peti dan nakon boostera vidjela neku jedva meni primjetnu sjenu. Napravi sutra test pa ces vidit jel tamni. Sutra ga po ovom testu od danas vise ne bi trebalo očitavati. Sretnooo 🍀
Avama rano je jos... najranije sutra test iako je i to rano 🙉🙈 pokušaj se strpit jos 2-3 dana.
Blacky89 hvala 🥰 zato meni ove crte nestaju 😂😂.. A bile su tamnije 🙈 hajde i beta se blizi 😁😁..
Hvala Blacky, vidjet cemo sutra sve! Nadam se da ce potamniti :)
Kako si ti?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee super sam... nestrpljiva... jos jedno dva tjedna do menge 🙈 zaokupljem se svime i svačime samo da mi vrijeme prodje. Imam 5 započetih projekata 😂, navecer dok dotaknem krevet zaspem... al sve vise i vise razmišljam o postupku kako se približava 👏🏼🙉
faith sad sam se sjetila da si ti bila na samo jednom UZV, možda ih se pojavilo još pa te zato zatežu jajnici.
MikicaC meni je test nakon 6 dana od boostera pokazao slabu crticu u popodnevnim satima, odmah sam ujutro isla izvadit betu i bila je samo 2. Tako da oprezno sa testovima nakon boostera.
Slee i angribird, mislim da se vama već može i čestitat.
Nikitta kad ćeš znat jesi dobila posao?
Slee ja mislim da to tvoja crtakao i angribird.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Meni su kineski testići zakon, do sad uvijek točni. 10dnt trodnevnih pokazali svijetu crticu..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozdrav svima.
Moze mi netko objasnit sto su to boosteri :) meni je danas 9 dan od transfera, sam dan racunam kao 0.. jel tako :)) jel rano radit jos testove kucne? Betu su mi rekli vadit tek za 6 dana..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Nikitta, mozda bi bilo dobro da ga dobijes...pa ti se posloze i neke druge stvari, odluka o operaciji, postupku i sl.
Ja jos ne radim i odvikla sam se da mi se cini da nikad vise necu moc radit. Bojala sam se dosade a dani mi prolete, i sad sam se paralelno upisivala i u KBC i privatno i jos te dodatne pretrage radila. ne znam bas da bi ovo sve stigla da radim kroz jutro.
Anksimoron, boosteri su one inekcije Brevactide 1500 koje daju iza transfera. Ali ne daju ih uvijek ni svugdje. Je li ti vracen trodnevni ili petodnevni embrij? Mogla bi vec ujutro kucni test ako nisi nista nakon transfera dobila
Sortiraj odgovore
Najstariji