Avama, ako je blastica mogla se vec implatirati. A test....jesi primala sta, stopericu, booster? znam da su neki vec 5-ti dan imali dobre crte, ako imas kineza da probas vec sutra?
Ziki80, pozdrav. Kad inace imas ovulaciju? Koliki su ti ciklusi? Nema veze sto se sporije razvijaju, pogotovo ako imas malo duze cikluse, to je normalno. Ne bi te slali na razgovor sa anesteziologom da nije sve OK. Probaj se ne brinut toliko. Kazem ja koja drami tu vec 10 dana 😁
Sunshine i Studentica, objasnile su mi curke ovdje da boosteri mogu izaci za 4 dana ali i tek za 7! Ja sam nekako zadnji kasno spricala..mislim ako se nesto zakacilo da bi sad trebalo ponovo tamniti 🙈🙈 uhh.. Meni do petka bas vjecnost 😩
Nakon 7 dana booster bi trebao izaci, napravi slobodno sutra test s prvom jutarnjom mokracom 11 dan je meni vec pravu crticu pokazalo!!!! Ajde navijamoooo za tebe, ovaj put je to to 🤞🤞🤞
Nada88 samo ispravak, nije 25mg (miligrama), već 25 μg (mikrograma), razlika je velika, da ne bi netko krivo shvatio, posebno ako bi se uzimalo “na svoju ruku” što nikako ne savjetujem.
Sunshine vidiš koliko živaca se sejva kad se ne rade testovi. Ja se preporodila, nisam kupila test godinama i ne planiram više nikada. Samo amenujem betu. 🤣 Želim ti sreću i da te visoka beta razveseli u utorak ili srijedu, kad god ćeš vaditi. 🥰
Amaranta dobro nam došla,i ja imam endometriozu. Gdje si operirana i jel ti sve uklonjeno od bolesti? Koliki ti je AMH?
Ne, ne bas 25 mg! Euthyrox ide u miligramima, ne u mikrogramima...
Nikitta u pravu si, uzimam ga dugo i s dokotorom i sestrama kad pricam ja uvijek u mg tako da sam bila uvjerena da je mg.hvala 🤗
Koji dan ciklusa bi bilo najbolje kontrolirati progesteron?
7 dana nakon ovulacije
Avama, ako je blastica mogla se vec implatirati. A test….jesi primala sta, stopericu, booster? znam da su neki vec 5-ti dan imali dobre crte, ako imas kineza da probas vec sutra?
Ziki80, pozdrav. Kad inace imas ovulaciju? Koliki su ti ciklusi? Nema veze sto se sporije razvijaju, pogotovo ako imas malo duze cikluse, to je normalno. Ne bi te slali na razgovor sa anesteziologom da nije sve OK. Probaj se ne brinut toliko. Kazem ja koja drami tu vec 10 dana 😁
Bozma ciklusi su mi 28 dana
Ovulacija kako kad ( nekad je ni nema )
Danas mi he 14 dan purgeona i 3 orgalutana
Brine me jer kaze da je mislila da ce ic brze... 😳😳
I ne dramis
Nitko ovdje ne drami samo smo zeljne i zabrinute 😉
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Nikitta- ženo draga znam za tvoju dijagnozu, pratim te i 6 mj se pitam što je s tobom... Endometrioza mi nije klasificirana, ne znam kojeg je stupnja. Operirana sam u Zadru, 2017.,tada mi je sve sanirano, cista na jajniku i više žarišta po trbušnoj šupljini. Također, oba jajnika su mi bila slijepljena na peritoneum i dr. ih je oslobodio. E, sad, od toga je prošlo dosta vremena, ciste po jajnicima ponovo imam i jajnici su opet zalijepljeni iza maternice, imala sam u kratko vremena 2 pune stimulacije (9.9019. i 2.2020) i od tada umirem od bolova prva 3 dana menstruacije i uvjerena sam da je stanje puno gore nego prije, da se sve razbuktalo. AMH mi je 19,5 (bio prije godinu dana). Dobro reagiram na terapiju, bude dosta folikula i stanica, ali su loše kvalitete (od 14 folikula zadnji put izvukli 10 js, 6 zrelih, 4 oplođene, 3 dioba, 1 et sedmostanični, ništa za fet). Sad ćemo vidjeti hoće li kontracepcija što pomoći, pa sam mislila probati u prirodnom ciklusu, ako ne ide počinjem ponovo razmišljati o operaciji... Ne znam ni sama, sr*** kako god okreneš. Kako si ti?
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Amaramta,hvala na zeljama i vibricama. Nadam se da ces i ti, a i sve mi do kraja godine pratit druge teme. Puno toga si prosla, steta sto ne pises cesce, mogla bi sigurno dati i koji dobri savjet
Kad bih imala što pametno reći... Dosad ništa nije urodilo plodom 😏...
Sretno ti sutra 🤗🤞
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Bok cure! Pratim vas sve i čitam, upijam, pisala sam na facebook grupu, ali sad ću i tu.. Možda curke koje imaju iskustva s endometriozom da podijele iskustvo.. (Nikitta, Amaranta, ne mogu se sjetit drugih)
Naime, bila sam krenula s jednim prirodnim IVF postupkom tik prije korone, pa je gin ustvrdio da je lijevi jajnik tako podvučen da ga se ne može ni punktirati (a tad je naravno bila ovulacija na lijevom). Lijeva strana cijela koma jer sam imala kao klinka laparoskopiju zbog upale gdje su mi maknuli lijevi jajovod a i vjerojatno je i jajnik nastradao. Dakle lijeva strana nula bodova, kao da je ni nemam ako se ne može punktirati... Mene muči što na desnom imam endometriom 2 cm (to imam od 2013. ..malo raste, pa se smanjuje). Jel znate hoće li to biti problematično za puntiranje, ali i razvoj js? Strah me da zbog adometrioze neću ništa dobiti na desnom jajniku.. dakle cijeli IVF bi mi onda pao u vodu.
Pretpostavljam da je sad iduće stimulirani IVF (čekam da otvore Vinogradsku).
Što se tiče drugih parametara - 39 godina (za dva mjeseca 40), AMH 3,7 a FSH 14, intramuralni miom 2 cm.
E da.. i spermiogram loš (OA) (ovo je onaj smijeh od jada haha)
Sortiraj odgovore
Najstariji