A nitko mi nista nije govorio, iako sam bila uvjerena da ce mi dati eutyrox. Da ja uzmem neku malu dozu na svoju ruku do sljedeceg postupka?
Angribirdpo onim tablicama sa interneta tvoja beta je normalna. Nemoj se brinut toliko
Bolje nemoj, iako bas nista ti nebi naskodilo 25 mg i sigurno bi ti vecina to i propisala, ipak ga pitaj i reci da bi ti uzimala. Znam da Poljaku to nije velik TSH, nije ni Luciju...al drugima je.
Sunshine25 ima li te 😁 imas li kakvih simptoma 😁 Nisam upratila, jeste li vratili trodnevne ili blastice?
Baš sam htjela pitati sunshine25 kako si ti? kad vadiš betu?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Evo mene, dok sam pročitala zaostatke 😁
Studentice, juuuuuupi 😍😍 nek bude dosadna, školska trudnoća 💚
Kod mene niš simptoma i dalje, u srijedu vadim betu. Nisam testirala, ovo je prvi put 😂😂
Cure u postupcima, držim 🤞🤞 za puuuuno js 🐣🐣
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Kod mene niš simptoma i dalje, u srijedu vadim betu. Nisam testirala, ovo je prvi put 😂😂
Koji ti je danas dan?
držim i ja tebi fige da bude kako treba
*2021. Stigao 💙👶
Koji ti je danas dan?
držim i ja tebi fige da bude kako treba
Danas 9dnt, dan za M 😡 jedino od pms simptoma me boli glava. Ako ne izdržim, otići ću u utorak izvaditi betu.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Mene je jučer glava ubijala, što me inače nikad ne boli. A mogla bi sutra pišniti testić.. ha?
*2021. Stigao 💙👶
Cure s pozitivnim testicima cestitam i zelim visoke bete...cekalice drzim fige 🤞🤞🤞
Mene je jučer glava ubijala, što me inače nikad ne boli. A mogla bi sutra pišniti testić.. ha?
Mislim da ću izdržati još ta 2-3 dana, kad sam već dosad 😂😂 jel tebi stalo smeđarenje?
Nada88, hvala 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Mislim da ću izdržati još ta 2-3 dana, kad sam već dosad 😂😂 jel tebi stalo smeđarenje?
Nada88, hvala 💚
hehe testiranje živaca..
pa je, bilo mi je ono od 9 -10dnt, i jučer sam nešto malo imala 12dnt, al kratko je trajalo, al dovoljno da me ubedira. A valjda su neki zaostatci od impl. tko zna.. tj.nadam se da jesu Test je danas pokazao jaču onu drugu crtu.
*2021. Stigao 💙👶
Nada88, hvala 💚
hehe testiranje živaca..
pa je, bilo mi je ono od 9 -10dnt, i jučer sam nešto malo imala 12dnt, al kratko je trajalo, al dovoljno da me ubedira. A valjda su neki zaostatci od impl. tko zna.. tj.nadam se da jesuTest je danas pokazao jaču onu drugu crtu.
Ma iskreno, lakše mi je bez testova 😂 inače sam već na 4dnt krenula s testiranjem, pa dobijem sjenu, pa se deblja pa onda stane.. e to je igra živaca 😂 sad sam baš zen, kako bude bude.
Ajde super, vjerojatno beznačajno smeđarenje, a vjerujem da uzruja strašno. Držim 🤞🤞 da sve bude i dalje ok, glavno da je crtica jača 💚💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji