Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    23. Svibanj 2020. 16:34

Bozma,MakiST
    Sretno vam u ponediljak!😘😘

23. Svibanj 2020. 16:53

Hvala faith.
    MakiST, sretno nam. Sigurna sam da ce kod tebe bit 👍

23. Svibanj 2020. 18:50

Pozz cure, pisala sam prije par dana tu sa slikom hcg trakica koje su tamnile i danas na 12 dana nakon transfera beta mi je 80, dr kaze za je za sada ok, naravno da je ponavljam u pon. Ja sam inace pesimista, zanima me jel jos netko od vas imao prvu dvocifrenu betu? U prosloj prirodnoj trudnoci beta mi je na 32. dan ciklusa bila 3000, na kraju nije dobro zavrsilo.

• MikicaC
    23. Svibanj 2020. 21:06

Sunshine25 ima li te 😁 imas li kakvih simptoma 😁 Nisam upratila, jeste li vratili trodnevne ili blastice? 

23. Svibanj 2020. 21:18

Bozma

Nada88, nisam ništa. Nitko ni spomenuo euthyrox ni TSH.

Ja sam usla u u postupak sa 2,7 dali su mi eutyr 25 mg i opet mi je bio 3,6 15dt kad  sam vadila betu. Imala sam 21JS i dosta nezrelih i sigurna sam da je na to utjecaj imao i povisen TSH. Obavezno to jos jednom iskontroliraj, TSH mora biti ispod 2 u postupku i trudnoci pogotovo. A stimulacija ga uvijek povisi.

faith
    23. Svibanj 2020. 21:51

Nada88

Bozma

Ja sam usla u u postupak sa 2,7 dali su mi eutyr 25 mg i opet mi je bio 3,6 15dt kad sam vadila betu. Imala sam 21JS i dosta nezrelih i sigurna sam da je na to utjecaj imao i povisen TSH. Obavezno to jos jednom iskontroliraj, TSH mora biti ispod 2 u postupku i trudnoci pogotovo. A stimulacija ga uvijek povisi.

Meni je sad 1.70
    Inace imam problema,stalno mi varira
    I da u 12 mj kad sam bila mi je isto bio ispod 2 al od stimulacije  mi skocio na 3.60 pa sam podigla terapiju za pola tablete.inace uzimam eutyrox25

23. Svibanj 2020. 21:57

faith

Nada88

Bozma

Ja sam usla u u postupak sa 2,7 dali su mi eutyr 25 mg i opet mi je bio 3,6 15dt kad sam vadila betu. Imala sam 21JS i dosta nezrelih i sigurna sam da je na to utjecaj imao i povisen TSH. Obavezno to jos jednom iskontroliraj, TSH mora biti ispod 2 u postupku i trudnoci pogotovo. A stimulacija ga uvijek povisi.

Meni je sad 1.70
    Inace imam problema,stalno mi varira
    I da u 12 mj kad sam bila mi je isto bio ispod 2 al od stimulacije mi skocio na 3.60 pa sam podigla terapiju za pola tablete.inace uzimam eutyrox25

Da u stimulaciji skoci naglo, evo meni i sad u trudnoci varira..on je jako vazan i treba ga pratiti i konttolirati!

23. Svibanj 2020. 22:07

A nitko mi nista nije govorio, iako sam bila uvjerena da ce mi dati eutyrox. Da ja uzmem neku malu dozu na svoju ruku do sljedeceg postupka? 
    Angribird po onim tablicama sa interneta tvoja beta je normalna. Nemoj se brinut toliko

faith
    23. Svibanj 2020. 22:29

Bozma

A nitko mi nista nije govorio, iako sam bila uvjerena da ce mi dati eutyrox. Da ja uzmem neku malu dozu na svoju ruku do sljedeceg postupka?
    Angribirdpo onim tablicama sa interneta tvoja beta je normalna. Nemoj se brinut toliko

Uf ne znam, na svoju ruku😏
    Radije nazovi svog ginekologa il odi privatno endokrinologu
    Mislim da treba tom ljeku vremena...sad bi bio sok organizmu i ko zna kako bi odreagirao
    Meni trebalo 2 godine da se donekle izregulira i pogodimo dozu

23. Svibanj 2020. 22:37

Bozma

Angribirdpo onim tablicama sa interneta tvoja beta je normalna. Nemoj se brinut toliko

Tnx na odg ali sve znate da je u takvim situacijama tesko doci do mira🥴🥴🥴🥴🥴🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.