Hvala Nikitta! Super sto crs napisati post o ponasanju nakon transfera :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Evo me! Oplodila se jedna, ali vrijedna! Kaze doktorica prekrasan cetverostanicni embrij. Maternica super izgledala i ona je jako optimisticna pa smo i mi!
Sad cekamo betu!
Slee jeeej juhuuu - ta ce biti pobjednicka 👑 ;)
Kako se osjecas? Jel bilo bolno?
Jesi na pukciji uzimala anesteziju ili koktel njihov?
Ja sam danas opet menopur dobila, vidi se 6 potencijalnih folikula i 3 cisticna, pa sutra opet uzv.
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Pozdrav cure! Povremeno naiđem ovdje kada mi misli dopuste okupiranje s mpo-om, inače nakon neuspješnog postupka samo se odmaknem od svega da nadođem... Svim čekalicama i trudnicama držim 🤞!
Imam pitanjce.... Zbog corone mi odgođen FET, a budući da mi je prvi do kojeg sam stigla, nisam sigurna za administrativne stvari.... Znam da se FET računa kao dio pokušaja s punom stimulacijom (od ona 4 moguća preko HZZO-a), no ne znam jel moram imati novu D1 za taj ciklus kada se njega planira, konkretno za KBC Osijek me zanima? Da li nešto od nalaza treba ponavljati ako je nešto "isteklo" kroz corona razdoblje?
Da budem što spremnija s papirima kad dođem na dogovor s dr.
Na koji dc se inače naručuje za početak pripreme za FET?
Sorry-te na milijun pitanja.... 🙃
Slee drzim fige da je ta jedna dobitnaa 🤞🏼❤️
Panama i meme zanima malo vise o FET-u pa cekam nekog da odgovori na tvoj post ☺️
Inace cure, danas sam zvala Vinogradsku i opet kazu da zovem za tjedan dana, ono je 3. tjedan da odgadaju, ne znam zasto 🤷🏼♀️
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Hvala kiki!
Cupica ma nista nije bolilo! A za aspiraciju sam uzela koktel i bilo mi je odlicno hahahahaha super droga!
Ti bome imas bas lijepi odgovor na blagu stimulaciju! Super broj folikula! Inace si pcos ili?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav cure! Povremeno naiđem ovdje kada mi misli dopuste okupiranje s mpo-om, inače nakon neuspješnog postupka samo se odmaknem od svega da nadođem… Svim čekalicama i trudnicama držim 🤞!
Imam pitanjce…. Zbog corone mi odgođen FET, a budući da mi je prvi do kojeg sam stigla, nisam sigurna za administrativne stvari…. Znam da se FET računa kao dio pokušaja s punom stimulacijom (od ona 4 moguća preko HZZO-a), no ne znam jel moram imati novu D1 za taj ciklus kada se njega planira, konkretno za KBC Osijek me zanima? Da li nešto od nalaza treba ponavljati ako je nešto "isteklo" kroz corona razdoblje?
Da budem što spremnija s papirima kad dođem na dogovor s dr.
Na koji dc se inače naručuje za početak pripreme za FET?
Sorry-te na milijun pitanja…. 🙃
Evo i ja se spremam trenutno za prvi FET, na papiru, koji sam dobila u Petrovoj, pise da mi brisevi i papa test vrijede godinu dana, tako da za to nisam ni pitala jer mi isticu tek na zimu, a pitala sam za ove markere pa su mi rekli da iato nije potrebno ponavljat jer sad baratamo s materijalom koki je smuckan u doba kad su markeri vrijedili. Po meni jesino trebas novu D1 uputnicu i popunit one formulare zbog korone
Evo me! Oplodila se jedna, ali vrijedna! Kaze doktorica prekrasan cetverostanicni embrij. Maternica super izgledala i ona je jako optimisticna pa smo i mi!
Sad cekamo betu!
Yeyyyyy 🤩🤩🤩 Jedna je i potrebna 🥰 Drzim ti fige 🤞🤞..
Jesi li dobila jos nesto za bockanje?
Panama nesto se za D1 uputnicu ne mogu sjetit jel treba za FET... kao da mi u glavi stoji da ne treba al nemoj me držat za riječ. Najbolje nazovi odjel pa pitaj. U Os ti brisevi, UK i markeri vrijede pola godine, a hormoni godinu dana. Tako daaa, ako su istekli moras radit nove.
Mikica, nisam nista dobila, samo utrice 2x3 i folna.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji