Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    18. Svibanj 2020. 07:41

Cure sretno danas na transferima i uzv-ima 🤞🍀
    Sto se tiče cikle, nisam nikad imala problem sa endometrijem, ali u FET-u poslije stimulacije je maaalo sporije rastao (iako sam bila na jakoj dozi estrofema) pa mi je i prof. rekao piti puno cikle (dakle, nije samo forum stvar vec i mi je i on preporučio). I naglasak na nema kupanja u kadi, vec samo tuširanje i voda ne smije biti jako vruća, vise mlaka. 
    Zaboravila sam sad koja je cura pitala za kada krenuti s ciklom/ananasom? S ciklom stvarno ne treba kretati prije ciklusa u kojem bude transfer i to nakon sto prodje menga. Ona jako brzo djeluje 😁

• MikicaC
    18. Svibanj 2020. 07:54

Ma neka su oni mene uspavali onda, ko zna sta bih ja njima tamo pricala, pjevala 🙈🙈😂 Sve i da su me probudili pred samu betu, nebi mi smetalo 🙈 valja ovih 15 dana prezivjeti 🤞🤞🤞
    Curke, vi koje ste primale stoperice nakon transfera, kada je bila zadnja? Koliko dana nakon transfera?
    Slee sretno danas! Javi se obavezno ❤️
    Bozma sretno 🤞 da nabroje puno folikula ❤️

LeLa2807
    18. Svibanj 2020. 08:10

Sretno Slee, mislim na tebe svim srcem! 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Blacky89
    18. Svibanj 2020. 08:31

Mikica mislim da sam primila na dan transfera brevactid, pa sutradan decapeptyl pa za 5 dana opet brevactid ako se dobro sjećam 

18. Svibanj 2020. 09:48

Blacky89

Mikica mislim da sam primila na dan transfera brevactid, pa sutradan decapeptyl pa za 5 dana opet brevactid ako se dobro sjećam

Cemu sluzi decapeptyl nakon transfera? U Citu ga daju i sa stopericom pa mi ni to nije jasno. On navodno sprijecava porast LH, pa mi nije jasno zasto onda uz stopericu.
    Slee, javljaj cim dobijes mail.

• Blacky89
    18. Svibanj 2020. 09:50

Bozma nemam pojma 😂 jel vjeruješ da nisam pitala niti jednom... 

JECIKA
    18. Svibanj 2020. 10:14

Cure srecno na transferima i da bude dosta jajca i lijepih folikula a i lijepih embrioncica.. Ja sam u dobitno pila na litre vode - tako da mi je materica uvijek bila pod pritiskom.. I na dan ET uspjela sam izdrzati vise sati da ne odem u wc. Ananas sam bas malo uzimala ali pomorandzu i cveklu svakodnevno po vise puta. I nisam mirovala osim prvi dan.. Casica piva isto nije na odmet  javljajte! Srecno

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

18. Svibanj 2020. 10:25

Stigao mi jedan dio nalaza na trombofiliju. Šta bi ovo značilo:
    faktor V- normalani tip gena
    faktor II-normalni tip gena
    MTHFR-utvrđen divlji tip gena
    PAI-1-utvrđen insercijsko deletacijski genotip (4G/5G)
    ACE-utvrđen insercijskodelecijski denotip (ID)

faith
    18. Svibanj 2020. 11:57

Nikitta

Bozma prva tri nalaza uredna. Zadnja dva nisam sigurna. Ja sam na kontroli hematologa, gledam nalaze, feritin sam uspjela dignut s jadnih 9 na 30! To mi je osobni rekord. Jedva čekam da čujem jesu li ostali nalazi bolji. Imam anemiju uzrokovanu endometriozom. Nadala sam se da bih sad mogla užicati iv željeza kod njih, da ne gutam više Kendural. Sad ćemo vidjet. Sretno danas na uzv!
    Slee mislim na tebe, sretno na transferu!

Draga Nikitta pratim te vec dugo
    Ti kao da si moja kopija! Kazem ti moja,jer si mlada a borimo se s istom diajagnozom,s endometriozom!
    Isto feritin nizak,d vitamin,...
    Sad i Dhea i amh niski...
     od moje 16 a sad mi 44.....operirana s 27 god,ostala bez oba jajovoda i 1/3 l.jajnika
    Prosla svasta ....
    Jos sam u MPO vodama,ne predajem se😊

18. Svibanj 2020. 12:35

Slee

Cupica, i ja sam u Beti, mozda se sretnemo :)
    Ja imam sutra transfer ako se oplodilo stogod, a vjerujem da je bar jedan 💗
    Dobro da sam procitala ovo za noge, sto jos preporucujete nakon transfera?

Hejjj sretno sutra. 🤞🤞. I da i je jedan taj ce biti vrijedan i donjet plusic 😉😉 Meni danas beta bila negativna. 17.6.dogovor za IVF/ICSI. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.